- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Bunlar çok minnak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar çok minnak
Teşekkür ederim çok doydum harikaydi.Vallahi muhteşem görünüyor afiyet olsun canımmm süper![]()
Teşekkür ederim canım.Evet canım bugün çok dikkatli gideceğim yüzünüzü kara çıkarmayacağım
Teşekkürler kaptanım
Ellerine sağlık kaptanım
Afiyet şifa olsun kuzum, yansın yağların
Afiyet olsun canım![]()
Ben de aşçı ve yardımcı tutardım.Oo süper duruyorCordelia afiyet olsun. Böyle bir salata hazirlasalar yicem de gram halım yok
diyolar ya cok paran olunca n'apardin? Sanirim aşçı tutardim. Gunde 2-3 saatligine. Diyet yemekleri yapsin bana. Firin yemekleri, pankek, omlet..
leziz sebze yemekleri...
Ne güzel romantik romantikYürüyüş motivasyonu kırmızı şemsiye
Teşekkür ederim kaptanim❤
Yoruldum ama daha erken 20 bin ile geleceğimMaşallah çok güzel hadi 20 bin![]()
Takimlari olusturduk canim sen yine menu ve spor yazabilirsin cuma gunu yeniden dahil ederizSlm kızlar nasılsıniz takımlar ne oldu bu hafta seyyar devam edeyim cuma geliyorum yine insallahZipzip- sarı mı olayım bu hafta canım
Çok özledim minnoşlarımı
Yürüyelim bebeemSelamm kızlarrr
Kırmızı takımın savaşçı ruhlu bir o kadar prenses güzelleri bugün bol bol adımlıyoruz. Yağlarımızı yakıyoruz. Hepinizin mükemmel adım sayılarıyla geleceğine şüphe duymuyorum. İradesi çelikten kalbi prensesten takımım sizler harikasınız ve yapamayacağınız hiçbir şey yok. Unutmayın bir başkası yapabiliyorsa bizler alasını yaparız...
@Elif Tolga
@Ucmelekannesi
Hallederiz
@Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
@Ilazram
Eki Görüntüle 3198587
Tabi ki dee yeter ki kal canım ne olursa olsun 5 dkn olsa da kalCanım çok teşekkür ederim. Biraz fazla dombik ve yaralı geldim ama hallederiz beee![]()
Rekabet baki canımSende seviliyorsun fakat seni sevmem sizi yenmecegimiz anlamına gelmiyor![]()
KaptanımBizim takima gelince Şeytan gelmez. Kapıya yazdık Şeytan giremez![]()
Rica ederim. Karatay da sınırlı da olsa bulgura, lahmacuna, günde 1 öğün meyveye izin var. Dukanda yulaf kepeği var, ayrıca fazla proteinin de yağ olarak depolandığına dair bilimsel araştırmalar var. Keto da yenebilecek meyveler kızmızı orman meyveleri (çilek, yaban mersini, ahududu gibi), onlarda çok dikkatli yenmeli, bulgur yulaf vb. karbonhidrat kaynağı da yok. Aralarındaki fark bunlar. Benim bu diyeti tercih etmemin nedeni hem kısa sürede fazlasıyla etkisini görmem hemde yağın tok tutma özelliği nedeniyle açlıkla mücadele etmiyor olmam. Makro saymak istemeyenler için lazy keto(tembel keto) yada low carb diyeti var. Mantık aynı, sadece kurallar esnek. Hepimiz aşağı yukarı vücudumuzun kilo verme düzenini biliyoruz, ben ketoyla mutluyum şimdilikDukan Karatay ikisinde de şeker ve karb. yok. Araya bide if attinmi al sana keto
Hiç öyle hesap kitap yapamam çok zahmetli. Ayca kaya da öyle diyor. Hesap kitap. Bugün çok yediysen yarın dengele diyor. Aslında bildiğimiz ama yapmadigimiz şeyler.
Acikladigin için teşekkür ederim canım![]()
YerimTabi ki dee yeter ki kal canım ne olursa olsun 5 dkn olsa da kal![]()
aypare ackerman canımm arada ses ver kuzumm nasılsın iyi misin? Yanlış yollara sapmıyorsun değil mi?
![]()
Kızlar çok yoğunum ya sabah 4 4 buçukta kalkıyorum Akşam olunca pestilim çıkmış olmuyor kaçamak yapmaya vakit kalmıyor o derece
Anladım canımRica ederim. Karatay da sınırlı da olsa bulgura, lahmacuna, günde 1 öğün meyveye izin var. Dukanda yulaf kepeği var, ayrıca fazla proteinin de yağ olarak depolandığına dair bilimsel araştırmalar var. Keto da yenebilecek meyveler kızmızı orman meyveleri (çilek, yaban mersini, ahududu gibi), onlarda çok dikkatli yenmeli, bulgur yulaf vb. karbonhidrat kaynağı da yok. Aralarındaki fark bunlar. Benim bu diyeti tercih etmemin nedeni hem kısa sürede fazlasıyla etkisini görmem hemde yağın tok tutma özelliği nedeniyle açlıkla mücadele etmiyor olmam. Makro saymak istemeyenler için lazy keto(tembel keto) yada low carb diyeti var. Mantık aynı, sadece kurallar esnek. Hepimiz aşağı yukarı vücudumuzun kilo verme düzenini biliyoruz, ben ketoyla mutluyum şimdilik![]()
Afiyet olsun cicikuşumYemek faslım bitti, hemen yazayım.
28 Ocak Cumartesi
Sabah 13.30
77 gr fermente sucuk ve 1 yumurta ile omlet,
Banacak birşey lazımdı, 2 yumurta ve biraz ıspanakla bulut ekmek yaptım,
2 çorba kaşığı kadar labne peynir.
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3198715
200 gr Türk somonu,
2 orta boy kabak (450 gr),
1 yk sızma zeytinyağ.
Suyu adımlarla söylerimbilgeyogii
Zipzip-