• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oo süper duruyor Cordelia Cordelia afiyet olsun. Böyle bir salata hazirlasalar yicem de gram halım yok:KK14:diyolar ya cok paran olunca n'apardin? Sanirim aşçı tutardim. Gunde 2-3 saatligine. Diyet yemekleri yapsin bana. Firin yemekleri, pankek, omlet.. :işsiz:leziz sebze yemekleri...
Ben de aşçı ve yardımcı tutardım.😂😂😂 Sağol tatlım.🥰

Selamm kızlarrr ❤️❤️
Kırmızı takımın savaşçı ruhlu bir o kadar prenses güzelleri bugün bol bol adımlıyoruz. Yağlarımızı yakıyoruz. Hepinizin mükemmel adım sayılarıyla geleceğine şüphe duymuyorum. İradesi çelikten kalbi prensesten takımım sizler harikasınız ve yapamayacağınız hiçbir şey yok. Unutmayın bir başkası yapabiliyorsa bizler alasını yaparız... 😍❤️❤️
@Elif Tolga
@Ucmelekannesi
Hallederiz Hallederiz
@Mavikus_
fesang fesang
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
aypare ackerman aypare ackerman
@Ilazram

Eki Görüntüle 3198587
Yürüyelim bebeem 😎

Canım çok teşekkür ederim. Biraz fazla dombik ve yaralı geldim ama hallederiz beee 🥰
Tabi ki dee yeter ki kal canım ne olursa olsun 5 dkn olsa da kal :rapci:

Dukan Karatay ikisinde de şeker ve karb. yok. Araya bide if attinmi al sana keto
Hiç öyle hesap kitap yapamam çok zahmetli. Ayca kaya da öyle diyor. Hesap kitap. Bugün çok yediysen yarın dengele diyor. Aslında bildiğimiz ama yapmadigimiz şeyler.
Acikladigin için teşekkür ederim canım 😘
Rica ederim. Karatay da sınırlı da olsa bulgura, lahmacuna, günde 1 öğün meyveye izin var. Dukanda yulaf kepeği var, ayrıca fazla proteinin de yağ olarak depolandığına dair bilimsel araştırmalar var. Keto da yenebilecek meyveler kızmızı orman meyveleri (çilek, yaban mersini, ahududu gibi), onlarda çok dikkatli yenmeli, bulgur yulaf vb. karbonhidrat kaynağı da yok. Aralarındaki fark bunlar. Benim bu diyeti tercih etmemin nedeni hem kısa sürede fazlasıyla etkisini görmem hemde yağın tok tutma özelliği nedeniyle açlıkla mücadele etmiyor olmam. Makro saymak istemeyenler için lazy keto(tembel keto) yada low carb diyeti var. Mantık aynı, sadece kurallar esnek. Hepimiz aşağı yukarı vücudumuzun kilo verme düzenini biliyoruz, ben ketoyla mutluyum şimdilik 🥰

Son düzenleme:
Yemek faslım bitti, hemen yazayım.

28 Ocak Cumartesi
Sabah 13.30
77 gr fermente sucuk ve 1 yumurta ile omlet,
Banacak birşey lazımdı, 2 yumurta ve biraz ıspanakla bulut ekmek yaptım,
2 çorba kaşığı kadar labne peynir.

Akşam 18.30
022BF1A8-57DE-4765-B96F-19A259D6E231.jpeg
200 gr Türk somonu,
2 orta boy kabak (450 gr),
1 yk sızma zeytinyağ.

Suyu adımlarla söylerim bilgeyogii bilgeyogii Zipzip- Zipzip-

Rica ederim. Karatay da sınırlı da olsa bulgura, lahmacuna, günde 1 öğün meyveye izin var. Dukanda yulaf kepeği var, ayrıca fazla proteinin de yağ olarak depolandığına dair bilimsel araştırmalar var. Keto da yenebilecek meyveler kızmızı orman meyveleri (çilek, yaban mersini, ahududu gibi), onlarda çok dikkatli yenmeli, bulgur yulaf vb. karbonhidrat kaynağı da yok. Aralarındaki fark bunlar. Benim bu diyeti tercih etmemin nedeni hem kısa sürede fazlasıyla etkisini görmem hemde yağın tok tutma özelliği nedeniyle açlıkla mücadele etmiyor olmam. Makro saymak istemeyenler için lazy keto(tembel keto) yada low carb diyeti var. Mantık aynı, sadece kurallar esnek. Hepimiz aşağı yukarı vücudumuzun kilo verme düzenini biliyoruz, ben ketoyla mutluyum şimdilik 🥰
Anladım canım 😘 teşekkür ederim

Yemek faslım bitti, hemen yazayım.

28 Ocak Cumartesi
Sabah 13.30
77 gr fermente sucuk ve 1 yumurta ile omlet,
Banacak birşey lazımdı, 2 yumurta ve biraz ıspanakla bulut ekmek yaptım,
2 çorba kaşığı kadar labne peynir.

Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3198715
200 gr Türk somonu,
2 orta boy kabak (450 gr),
1 yk sızma zeytinyağ.