- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ben ondan seni çookkkk seviyorumAslan ama benim dogum haritam da başak çok var. Aslan Başak ve balık karışımı biriyim. Detaycı ve mantıklı (başak) cesur ve sabit fikirli (aslan) duygusal alıngan (balık)
Bende çok takıntılıyımHiç kötü huy söylememiş demeyin. Çok sakinim ama birden sinirlenirim. Takıntılı bir insanım. Mantıksız yani bana göre mantıksız olan bir şeyi kabul edemem.erenmothers
Kalkarken yardım aldımTek başına mi tutunmadan
Teşekkür ederimGezegenim çok sevindimm çok şükürrr . Koskocaman maşallahh
Canım adımlarıni ve resimleri atar mısın? Cumartesi pazar paxlzartesi salı ve çarşamba için?7000 cuma
4300 cts
9000 pazar
Çok iyi harikasın tatlım. 41 kere maşallah.Kalkarken yardım aldım
Sonra kollarımı yanlara doğru açtım
Cek( fizyoterapist) karşımda tetikte bekledi, düşersem tutmak için,
Dizlerimi kuvvetlendirmem lazım
Plates bant getirttim, arada yapıyorum
Başak olup takıntılı olmamak da nadirdir. Ben de seni çok seviyorum. Canımsın.Ben ondan seni çookkkk seviyorum
Bende çok takıntılıyım
Başak olup takıntılı olmamak da nadirdir. Ben de seni çok seviyorum. Canımsın.
Çocuklar ve ev kosturmasi dostum. Amin. Ben hep takimlardayim kız. Gecen sariydim. Ondan önce yeşil, Simdi de masterfitAllah kolaylık versin canım yine çocuklar ve ev koşuşturmasından mı yoksa başka şeylerdr varmı yorgunluğa sebeb, bir hafta yoktum ya kaçırdığım şeyler olmuştur illa grupta, sen takımlara girecek misin yoksaJasminium84 ile bireysel yarışcamsaksabız dahil olmayım bnm için sorun olmaz yani bn takımlarda olmak istiyorum yoksa toparlayamıyorum
aypare ackerman salı adımını atar mısın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?