• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi 67.4
Bugün 66.7
Fark 0.7
Zipzip- Zipzip- fesang fesang
Kaptanım yeşil takımda olayım bu hafta

Eklentiler

• IMG_20230127_094258.jpg
    IMG_20230127_094258.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20230122_102503.jpg
    IMG_20230122_102503.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar günaydın servise geç kalıyorum diye mont ile tartıldım bu hafta sadece adım yarışında varım Zipzip- Zipzip-
Tebrik ederimm canımm❤️❤️
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Prensesimm çok iyisin çok tebrik ederimmm 😍😍❤️❤️
Geçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68

Eki Görüntüle 3198017

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Fit mutlu anne
Tebrikler canımm 😍😍❤️❤️
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
Elifcimm muhteşem bir sonuç çok tebrik ediyorumm canım😍😍❤️❤️
Önceki haftamı hatırlayamadım ama 58 li bişeydi
Eki Görüntüle 3198025
Haftaya daha iyi olur inşallah canım. Sıkıntı yapma her şey bizim elimizde 😍😍❤️❤️
Günaydın herkese :KK200:
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 73.4
Sabitim
Zipzip- Zipzip- kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Canım kiloyu korumak da bir başarı haftaya gelsin eksiler inşallah 😍😍❤️❤️
Günaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun bari 😜 moral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
Eki Görüntüle 3198041
Masterfit e ekleyin kaptanlarım. Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Hoşgeldin dombilicimm. Çok güzel sonuçlar alacağına eminim 😍😍❤️❤️
Süpersin canımm, tebrikler :KK9: :KK9: :KK60:
Çok teşekkür ederim kuzum 😍❤️
tebrik ederim harikasın :KK9::KK9::KK9::KK9:
Çok teşekkürler saracım hepimiz süperiz harikayız 😍😍❤️❤️

26 Ocak Eki Görüntüle 3197961 Perşembe Kilo bildirimi
Gecen Perşembe :77.5
Bu Perşembe 74.1
Fark -100 gram
@Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- kaptanim bu hafta 💛 sari takimda olayim bazi saglik sorunlarim çıktı bu hafta menu yazma bildirim yapma ya da diyete tam uyma konusunda istikrarli olamayabilirim ama sonraki hafta zimba gibi döneceğim Allahin izniyle
Az da olsa eksi gelmis ya buda güzel leylakim 😍
Cok gecmis olsun bu arada iyisindir umarm
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Tebrikler canim 🥰😄
Su icmeyi unutma

Eki Görüntüle 3198017

Tebrikler canim güzel eksi 😍
@Fit mutlu anne Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadim 🤦 Tartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok 🙈 Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?

Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.

Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
Cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ya Allah korumus beterinden
Günaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun bari 😜 moral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
Eki Görüntüle 3198041
Masterfit e ekleyin kaptanlarım. Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Baslangicin hayirli olsun canim cabuk gelen cabuk gider 👍😍
Günaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum ❤️❤️
Geçen hafta: 87,0
Bugün: 84,7
Fark: -2,3

Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarım Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim ❤️❤️ Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum ❤️❤️❤️❤️
Bu arada Zipzip- Zipzip- kaptanım Masterfit'e devam etmek istiyorumm uygunsa 😍😍
Süpersinnnn 😍🤗🥰 daha iyisi gelmezse kirmizi takim kaptani olabillirsn ☺️
Cumartesi 67.4
Bugün 66.7
Fark 0.7
Tebrikler güzel eksi 😍

Eki Görüntüle 3198017

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-

Günaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum ❤️❤️

Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarım Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim ❤️❤️ Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum ❤️❤️❤️❤️

Cumartesi 67.4
Bugün 66.7
Fark 0.7
Tebrikler kizlar. Siskopat vayy😍 harika kız. Devamke 👏👏

@Fit mutlu anne Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadim 🤦 Tartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok 🙈 Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?

Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.

Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
Rabbim korumuş canım, hayırlısıyla sağ selim dönün evinize 🥰

Eki Görüntüle 3198047
Sporun şahaneydi şahane bir eksi gelmiş tebrik ederim canim

Eki Görüntüle 3198047
Vay vay vay maşallah 🧿 Allah nazardan korusun

Back