- 18 Mart 2018
- 30.765
- 122.369
- 598
- 35
Nerde ne zaman boş yer olursa yollayacaklar beni, henüz belli deyilNe zaman başlayacaklar fizik tedaviye.
Cumayı bekle bu cuma muhteşem bir cuma olacak senin için hiç moralini bozma.cuma: 65,95
bugün: 66,70
yine artıdayım anlamıyorum haftasonu çok da yemedim ve çok da hareketliydim
gerçi wc çıkamadım belki onun etkisidir
Zipzip- @Fit mutlu anne
Allah rahmet eylesinApartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Çok geçmiş olsun canımUcmelekannesi Kaptanım cuma günü menüsünü yazdım ama cumartesi pazarı birazdan yazacağım. Kusura bakma kaptanım lütfen toparlayamadık hastalık devam ediyor
Güzel eksi tebrik ederim canim
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinApartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin canım.
Nerde ne zaman boş yer olursa yollayacaklar beni, henüz belli deyil
Allah rahmet eylesin
Çok teşekkürler sağolun hanımlar,yıllardır yatıyordu öyle,acılarıda oluyordu mutlaka .Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Yer oluncamı başlanacak tedavide,bekleme olacak desene.Nerde ne zaman boş yer olursa yollayacaklar beni, henüz belli deyil
Kilo bildirimi
Cuma 75.8
Pazartesi:75.3
Fark:500 grcik
Zipzip- @Fit mutlu anne Cordelia Ucmelekannesi bilgeyogii fesang
Kızlar Günaydın mutlu uyandım bugün eksi 500 grcumaya göre haftaici daha sıkı olur umarım biraz daha gider @Fit mutlu anne Zipzip- Cordelia 79.6-79.1
KIRMIZI TAKIMIN EJDERHALARI
Büyük kaptan:Ucmelekannesi
Cordelia
Pnrrr-12
Mavikus_
succulentaski
I Ilyusa
Hedef60kgolmak
erenmothers
belmayne
Eki Görüntüle 3195852
Allah rahmet eylesinApartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Acil şifalar dilerim tatlımGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Çok sağol kekimTebrikler kızlar
Allah rahmet eylesin
Acil şifalar dilerim tatlım
Ooo harikasın canimKIRMIZI TAKIMIN EJDERHALARI
Büyük kaptan:Ucmelekannesi
Cordelia
Pnrrr-12
Mavikus_
succulentaski
I Ilyusa
Hedef60kgolmak
erenmothers
belmayne
Eki Görüntüle 3195852
Amin canim insallah bizlerede nasip olurCanlarım akşama ancak gelirim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin haccı umreyi şu anda bu kalabalık, bu coşku bile duygulandırdı beni. Birde gitmek nasip olsa ins aminn
Amin canım çok geçmiş olsunGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Cuma 75.8
Pazartesi:75.3
Fark:500 grcik
Zipzip- @Fit mutlu anne Cordelia Ucmelekannesi bilgeyogii fesang
Geçmiş olsunGünaydın kızlar dün çok fena başım ağrıdı gelemedim adım ve menüleri bildireceğim
Çok geçmiş olsun kuzummmmUcmelekannesi Kaptanım cuma günü menüsünü yazdım ama cumartesi pazarı birazdan yazacağım. Kusura bakma kaptanım lütfen toparlayamadık hastalık devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?