- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanimGünaydın mutlu pazartesileeeeeeeeer
![]()
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Güzel bi hafta olsun inşAllah
Günaydın fesangimHerkeşlere günaydın![]()
Afiyet olsun kaptanim22 Ocak Pazar
Kahvaltı 10:30
Çeyrek tost kaşarlı sucuklu
2 zeytin
1 tk tahin
2 yk cılbır( yoğurtlu yumurta)
3 tatlı kaşığı sütlaç
Ara 14:40
1 kase kabak tatlısı
Akşam 19:00
2 yk p.pilavı
3 yk tavuk sote
Salata
6 tane yaprak sarma
1 dilim revani
Ara 21:30
6 tane çiğköfte
Su 1.5 lt anca olmuştur
Spor 40 dk koşu
22 Ocak Pazar adım sayım 14200 canımZipzip-
Cordelia
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydın canimGünaydin kizlar
Günaydın canim
Günaydın canim gecmis olsungünaydın kızlar
dün hiç gelemedim buraya, hem cumartesi bütün gün evde olduğum için evin bütün işleri pazar kalmıştı; yemek, çamaşır, temizlik sonrasında da kötüleştim, zaten tam toparlayamamıştım herhalde yorulunca kötüledim.
Afiyet olsun canim22 Ocak menüm
14.00
2 kepçe ezogelin çorbası
çeyrek dilim kaşarlı pide
2 çiğköfte
16.30
3 yk kaşığı pilav
3 yk et sote
su: 2 lt
adımımın fotosunu çekmeyi unutmuşum ki zaten çok da adım atamamıştım gerçi
Fit mutlu anne
Zipzip-
Cordelia
Günaydınlar kuzucumGünaydın kaptanim
Günaydın kaptanim
Günaydın fesangim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim gecmis olsun
Afiyet olsun canim![]()
Wc sorununu çözünce cumaya eksiye düşersincuma: 65,95
bugün: 66,70
yine artıdayım anlamıyorum haftasonu çok da yemedim ve çok da hareketliydim
gerçi wc çıkamadım belki onun etkisidir
Zipzip-
Fit mutlu anne
Günaydın canim geçmiş olsunGünaydın kızlar dün çok fena başım ağrıdı gelemedim adım ve menüleri bildireceğim
Günaydın canim wc problemini cozunce cumaya eksiye düşersinGünaydın herkese
Cuma 73.4
Pazartesi. 73.9
Artı 500 gram wc problemim var maalesef. Ondan sanırım.
Afiyet olsun canim
Cumaya eksiye düşersin canim60.5 geldim bende +400Zipzip-
Afiyet olsun canim21 ocak cumartesi
Sabah 08.00
1 kk beyaz peynir
3 tane ince dilim sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yoğurt
2 kaşık pekmez
Akşam
1 kase tavuk çorbası
4 5kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık pilav %
1 but
2 litre su
5000 adım
Zipzip-
Ucmelekannesi
Cordelia
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim22 Aralik Pazar Menum
KAHVSLTI 13:30
2 Haşlanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
10 findik
Yesillik salatalik
Kucuk dilim peynir
20:30
5 köfte
2 dilim ekmek
Salata
(Aksam çok gec saatte yedim ve bir de ekmek yedim ne bileyim doyamadim kizlar doyamafim ekmege saldirdim .Bugun cok yogundu odevler, okul ,ehliyet ev gece 2 ye geliyor daha uyumafim)
Zipzip-
Fit mutlu anne
Günaydın gezegenimGünaydın
Musmutlu , sağlıklı günlerimiz olsun![]()
Günaydınnn![]()
Günaydın canim güzel eksi tebrik ederimKilo bildirimi
Cuma 75.8
Pazartesi:75.3
Fark:500 grcik
Zipzip-
Fit mutlu anne
Cordelia
Ucmelekannesi
bilgeyogii
fesang
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Çok daha iyiyim, hala dizlerimin üzerine basamıyorum, zaten burda bişey yapmıyorlar, fizik tedaviyi bekliyoruzGünaydın fezacım ben iyiyim sağol,sen nasıl oldun toparlayabildinmi biraz daha.![]()
Allah şifa versin canımGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederimKızlar Günaydın mutlu uyandım bugün eksi 500 grcumaya göre haftaici daha sıkı olur umarım biraz daha gider
![]()
Fit mutlu anne
Zipzip-
Cordelia 79.6-79.1
Günaydın canim gecmis olsun Allah sifa versinGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Ne zaman başlayacaklar fizik tedaviye.Çok daha iyiyim, hala dizlerimin üzerine basamıyorum, zaten burda bişey yapmıyorlar, fizik tedaviyi bekliyoruz![]()
teşekkürler canımAdım şahane tebrikler canim
sağol kaptanımmAfiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da
teşekkürler kaptanımGünaydın canim gecmis olsun![]()
teşekkürlerAfiyet olsun canim![]()
çok güzel canım tebriklerKilo bildirimi
Cuma 75.8
Pazartesi:75.3
Fark:500 grcik
Zipzip-
Fit mutlu anne
Cordelia
Ucmelekannesi
bilgeyogii
fesang
inşallah kaptanımWc sorununu çözünce cumaya eksiye düşersin![]()
Wc sorununu çözünce cumaya eksiye düşersin![]()
geçmiş olsun canımmGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin canım.Apartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.