• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın mutlu pazartesileeeeeeeeer
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın kızlar 🤗
Güzel bi hafta olsun inşAllah
Günaydın kaptanim 💙
Herkeşlere günaydın 💜💜💜
Günaydın fesangim💜
22 Ocak Pazar
Kahvaltı 10:30

Çeyrek tost kaşarlı sucuklu
2 zeytin
1 tk tahin
2 yk cılbır( yoğurtlu yumurta)
3 tatlı kaşığı sütlaç

Ara 14:40
1 kase kabak tatlısı

Akşam 19:00
2 yk p.pilavı
3 yk tavuk sote
Salata
6 tane yaprak sarma
1 dilim revani

Ara 21:30
6 tane çiğköfte

Su 1.5 lt anca olmuştur

Spor 40 dk koşu

22 Ocak Pazar adım sayım 14200 canım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim 💙
Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın ablacim💕
Günaydin kizlar
Günaydın canim💙
Günaydın canim🧿
günaydın kızlar :KK60:

dün hiç gelemedim buraya, hem cumartesi bütün gün evde olduğum için evin bütün işleri pazar kalmıştı; yemek, çamaşır, temizlik sonrasında da kötüleştim, zaten tam toparlayamamıştım herhalde yorulunca kötüledim.
Günaydın canim gecmis olsun😔
22 Ocak menüm

14.00
2 kepçe ezogelin çorbası
çeyrek dilim kaşarlı pide
2 çiğköfte

16.30
3 yk kaşığı pilav
3 yk et sote

su: 2 lt
adımımın fotosunu çekmeyi unutmuşum ki zaten çok da adım atamamıştım gerçi :KK43:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

cuma: 65,95
bugün: 66,70

yine artıdayım anlamıyorum haftasonu çok da yemedim ve çok da hareketliydim :KK43:

gerçi wc çıkamadım belki onun etkisidir

Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Wc sorununu çözünce cumaya eksiye düşersin ♥️
Günaydın kızlar dün çok fena başım ağrıdı gelemedim adım ve menüleri bildireceğim
Günaydın canim geçmiş olsun😔
Günaydın herkese
Cuma 73.4
Pazartesi. 73.9
Artı 500 gram wc problemim var maalesef. Ondan sanırım.
Günaydın canim wc problemini cozunce cumaya eksiye düşersin 🥰
22 ocak pazar
Sabah
2 dil çavdar ekmeği 1 dil kaşar 5 zeytin 1 fincan çay 1 dilim pastırma
Öğlen
1 kase Müsli 2 kare bitter çikolata
Akşam 18 00
1 kepçe kuru fasulye 5 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️
60.5 geldim bende +400 Zipzip- Zipzip-
Cumaya eksiye düşersin canim♥️
21 ocak cumartesi
Sabah 08.00
1 kk beyaz peynir
3 tane ince dilim sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
1 kase yoğurt
2 kaşık pekmez

Akşam
1 kase tavuk çorbası
4 5kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık pilav %
1 but

2 litre su

5000 adım
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️
22 ocak pazar menü
Sabah 2 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk pekmez

Akşam

1 kase tavuk çorbası
4 5kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık pilav
Yoğurt

2 litre su
Adım yok maalesef
Zipzip- Zipzip- @UCMELEKANNESİ Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️
22 Aralik Pazar Menum

KAHVSLTI 13:30

2 Haşlanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
10 findik
Yesillik salatalik
Kucuk dilim peynir

20:30
5 köfte
2 dilim ekmek
Salata
(Aksam çok gec saatte yedim ve bir de ekmek yedim ne bileyim doyamadim kizlar doyamafim ekmege saldirdim .Bugun cok yogundu odevler, okul ,ehliyet ev gece 2 ye geliyor daha uyumafim😔)
Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim ♥️
Günaydın
Musmutlu , sağlıklı günlerimiz olsun 🥰🥰🥰
Günaydın gezegenim♥️

Günaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.

Günaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Allah şifa versin canım 🤲🏼

Kızlar Günaydın mutlu uyandım bugün eksi 500 gr 💙 cumaya göre haftaici daha sıkı olur umarım biraz daha gider 😁 Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 79.6-79.1
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ♥️
Günaydın canim gecmis olsun Allah sifa versin 🙏
Hemen bildirim de yapaym:

Cuma: 77.05
Pazartesi: 76.6
Fark: -450gr
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Guzel eksi tebrik ederim canim 💕

Adım şahane tebrikler canim
teşekkürler canım :KK60:

Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da
sağol kaptanımm :KK60:

Günaydın canim gecmis olsun😔
teşekkürler kaptanım :KK60:

Afiyet olsun canim ♥️
teşekkürler :KK200:

çok güzel canım tebrikler :KK60:

inşallah kaptanım :KK60::KK200:

geçmiş olsun canımm :KK200:

Selam kızlarrr:rapci:
Herkese bol eksiler gelsin inşallah. Benim için sonuç beklediğimden iyi oldu tartı kızdığımı anladı galiba beni parçalayacak diyip arayı sıcak tutmaya karar verdi. Cumaya hepimizin sonuçları daha da iyi olacak inşallah. Çok güzel bir hafta başlangıcı olsun hepimize :KK36:

Back
X