Canım resim var mı adım için?21 ocak cumartesi
Sabah 08.00
1 kk beyaz peynir
3 tane ince dilim sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yoğurt
2 kaşık pekmez
Akşam
1 kase tavuk çorbası
4 5kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık pilav %
1 but
2 litre su
5000 adım
Zipzip- Ucmelekannesi Cordelia
çok geçmiş olsun kuzumGünaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
başınız sağolsunApartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
hadi inşallah canım teşekkür ederimCumayı bekle bu cuma muhteşem bir cuma olacak senin için hiç moralini bozma.
Ben rakip kaptanı menüme etiketliyormuşum
Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesinKızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinKızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Başın sağolsun canimKızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Canlarım akşama ancak gelirim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin haccı umreyi şu anda bu kalabalık, bu coşku bile duygulandırdı beni. Birde gitmek nasip olsa ins aminn
Amin canımSağlıkla gitsinler sağlıkla gelsinler.
başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Bugün vefat haberleri aldığımız bir gün oldu. Allah mekanlarını cennet etsin.Kızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Geçmiş olsunHastaneye gidip Sonuç gösterip geleceğim. Sonuclari 4 gibi aciklarim eksik bildirimler var
Basiniz sagolsun. Nur icinde yatsin insallahKızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Amin insallah sagolasinGeçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Ne düşünceli ev sahibisin sen
Sagol kaptanim cok daha iyiyim bugunMaşallah canım. Tabi ben yazana kadar akşam oldu ama. Şimdi daha da iyisindir ins
Afiyet olsun canim
Bekliyorum canim
Afiyet olsun canim. Gizlemeye rağmen akşam bu menuyle gelebildiysen superr canim.
Afiyet olsun canimadımında süper
Afiyet olsun canimoh adımlarda atılmış
Yok canım gofret varr pek te muhteşem menu değil idare eder işte
,
Milli yemeğimiz
Aynen canim
Vay vay vayyy adımına kurbannn
Baktı kaptanı yuruyemiyor adimliyor da adimliyor
Ayy hic gelemem böyle insanlara ben direk mesafemi koyarm gerekirse görüsmem ne o öyle herseye burnunu sokuyor sen anlattikca ben delirdmGecen gün, diyette olduguma odaklanmasin diye dedim ki. Abla o kadar acikmisim ki, uykusuzluktan herhalde, 14 dilim cavdar ekmegi, 3 tabak makarna yedim diyorum (hani enerjisi uzerimden gitsin diye) dogru zaten. Ay bana ne diyor. İncedir onlarbu ne simdi.
Günaydin canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versingünaydın kızlar
dün hiç gelemedim buraya, hem cumartesi bütün gün evde olduğum için evin bütün işleri pazar kalmıştı; yemek, çamaşır, temizlik sonrasında da kötüleştim, zaten tam toparlayamamıştım herhalde yorulunca kötüledim.
Ucmelekannesi Kaptanım cuma günü menüsünü yazdım ama cumartesi pazarı birazdan yazacağım. Kusura bakma kaptanım lütfen toparlayamadık hastalık devam ediyor
Sagol canim amin sanada insallahAllah şifa versin canım
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın canim gecmis olsun Allah sifa versin
Guzel eksi tebrik ederim canim
Sagol canimgeçmiş olsun canımm
Allah rahmet eylesinApartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Amin canim sagolasinTebrikler kızlar
Allah rahmet eylesin
Acil şifalar dilerim tatlım
AminnnmCanlarım akşama ancak gelirim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin haccı umreyi şu anda bu kalabalık, bu coşku bile duygulandırdı beni. Birde gitmek nasip olsa ins aminn
Sagol canim benimçok geçmiş olsun kuzum
başınız sağolsun
hadi inşallah canım teşekkür ederim
Gecmis olsun kaptanimHastaneye gidip Sonuç gösterip geleceğim. Sonuclari 4 gibi aciklarim eksik bildirimler var
amin canım sağolGünaydin canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?