Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok geçmiş olsun kuzum

Apartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
başınız sağolsun

Cumayı bekle bu cuma muhteşem bir cuma olacak senin için hiç moralini bozma.
hadi inşallah canım teşekkür ederim

Ne düşünceli ev sahibisin sen
misafirlik iyi hissedirmicekse görüsmenin anlami yok bence o yüzden misafirlerim iyi hissetsin isterim,keske herkez böyle düsünse
Sagol kaptanim cok daha iyiyim bugun yine yürüyüs yaptim oglan akülü arabasini sürerken tempolu birsekilde yaninda
Ayy hic gelemem böyle insanlara ben direk mesafemi koyarm gerekirse görüsmem ne o öyle herseye burnunu sokuyor sen anlattikca ben delirdm
Günaydin canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
Ucmelekannesi Kaptanım cuma günü menüsünü yazdım ama cumartesi pazarı birazdan yazacağım. Kusura bakma kaptanım lütfen toparlayamadık hastalık devam ediyor
Allah sifa versin insallah
Allah şifa versin canım
Sagol canim amin sanada insallah
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim

Günaydın canim gecmis olsun Allah sifa versin

Guzel eksi tebrik ederim canim
sagol kaptanim
geçmiş olsun canımm
Sagol canim
Apartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Allah rahmet eylesin
Tebrikler kızlar

Allah rahmet eylesin

Acil şifalar dilerim tatlım
Amin canim sagolasin
Canlarım akşama ancak gelirim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin haccı umreyi şu anda bu kalabalık, bu coşku bile duygulandırdı beni. Birde gitmek nasip olsa ins aminn
Aminnnm Allah gitmeyi görmeyi nasip etsin insallah bizlerede
çok geçmiş olsun kuzum

başınız sağolsun

hadi inşallah canım teşekkür ederim
Sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…