• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

KIRMIZI TAKIMIN EJDERHALARI :sampiyon:
Büyük kaptan: Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Cordelia Cordelia
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Mavikus_ Mavikus_
succulentaski succulentaski
I Ilyusa
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
erenmothers erenmothers
belmayne belmayne

1674463584805.png

Kızlar Günaydın mutlu uyandım bugün eksi 500 gr 💙 cumaya göre haftaici daha sıkı olur umarım biraz daha gider 😁 @Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 79.6-79.1
Hemen bildirim de yapaym:

Cuma: 77.05
Pazartesi: 76.6
Fark: -450gr
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Kilo Bildirimi
Cuma: 87
Pazartesi: 86.4
Fark: 600 gram
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Tebrikler kızlar 😍

:rapci:

Apartman komşum vefat etti bugün.camiye gideceğim öğlen namazında kalkacak cenaze,yıllrdır yatıyordu felç vardı başka rahatsızlıklar filan.
Allah rahmet eylesin

Günaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Acil şifalar dilerim tatlım

Günaydin kizlar anca geliyorm bi uyandik oglanin heryer benek benek kirmizi hemen doktora götürdk el ayak agiz hastaligi olmus dedi krem verdi surup verdi gönderdi. Biri bitiyor digeri basliyor Allahim sifa versin insallah tüm hastalara.
Ben daha iyiyim sükürler olsun insallah oglanda toparlar keyfi yerinde sükür diyor anne okula neden gitmiyoruz normalde tatil biz devam edicektik kapanmiyor bizmki smdi kaldik evde bakalm 1 haftaya toparlar insallah.
Amin canım çok geçmiş olsun❤️😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X