- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Teşekkür ederim sporsuz olmuyor bende şimdi yarışta var artık günde 20.000 adım olmalıGüzel menü canim sporlar şahane
Vavvv 20000 mi Allah'ım başım dönüyor dizlerim tutmuyorTeşekkür ederim sporsuz olmuyor bende şimdi yarışta var artık günde 20.000 adım olmalı
Ben telefon ile yapıyorum bugün 2 km acmamisim yani bugün 16 bin civarı adımım vardı aslındaVavvv 20000 mi Allah'ım başım dönüyor dizlerim tutmuyorlafı bile yetti
Rüzgar gibi eseceğiz bu hafta canımBen telefon ile yapıyorum bugün 2 km acmamisim yani bugün 16 bin civarı adımım vardı aslında
Ben düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalımBen telefon ile yapıyorum bugün 2 km acmamisim yani bugün 16 bin civarı adımım vardı aslında
Belki bur gun denerimLütfen boyat
Afiyet olsun canimMenü cuma
Sabah 10:30
2 dilim tam tahıllı ekmek ( 48 Gr)
Yarım tereyağlı yumurta
2 3 çatal domates salatalık
1 zeytin
25 Gr süzme peynir( hiç yiyesim yoktu)
Çay kahve
Akşam 18:00
6 yemek kaşığı mantarli tavuk sote
2 yemek kaşığı pilav
Çay bardağı ile ayran
Salata
Su 2 3 vardır
Spor
Adim:13.232
30 dk Lessie 2 mil
30 dk ip atlama 1200 ustu
Fit mutlu anne Zipzip- @Poldelya
Afiyet olsun kaptanim20 Ocak cuma
11.30
2 tane yağda yumurta
2 dlm ekmek
Peynir
Zeytin
14.00
1 kase sütlaç
Sade kahve
16.30
1 portakal
1 bardak ayran
18.30
4 köfte
2 elma dlm patates
3 ksk makarna
Salata
Şu 2 litre
Zipzip-
Sağol kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Gecen sene evin içinde 25.000 adim atmisligim var bu sene biraz tembellik modunda takiliyorumBen düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalım
Hiç merak etme kaptanım akşama koşu bandı da var bu hafta spor programimda 6 7 km yapıyorum saatte oda 12 13 bin adım yapar gündüzde 1 saat dışarıda yurusem oda yapar 12 13 bin kırmızı takımda ki arkadaşlar düşünsünRüzgar gibi eseceğiz bu hafta canım
Amannn yarabbimGecen sene evin içinde 25.000 adim atmisligim var bu sene biraz tembellik modunda takiliyorum
Kosu bandinda kosuyor musun 12 bin adim oluyor 1 saatteHiç merak etme kaptanım akşama koşu bandı da var bu hafta spor programimda 6 7 km yapıyorum saatte oda 12 13 bin adım yapar gündüzde 1 saat dışarıda yurusem oda yapar 12 13 bin kırmızı takımda ki arkadaşlar düşünsün
Canım ne gerek var bu kadar yorma kendiniHiç merak etme kaptanım akşama koşu bandı da var bu hafta spor programimda 6 7 km yapıyorum saatte oda 12 13 bin adım yapar gündüzde 1 saat dışarıda yurusem oda yapar 12 13 bin kırmızı takımda ki arkadaşlar düşünsün
Benim okul ile ev uzak her gün sadece okula git gel 6.6 km yapıyordu okul 15 gün olmayınca spor programı yaptım bugün kendimeBen düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalım
Direk 25 bine cikmamistim 18-20 arasinda adimlar atiyordum bir agri yapmamistiAmannn yarabbimmaşallah canım. Ayağına sağlık. Ben maksimum 20.000 e çıkmıştım bacaklarım feci durumdaydı
Ben kardiyo yapıyorum 8 9 saatlik km koşu normal yürüyüş saatte 5.5 km hızlı yürüyüş 7 7.5 km 6 dk bir yürüyüş değiştirerek yağ yakımı nabız ayarı yapiyorumKosu bandinda kosuyor musun 12 bin adim oluyor 1 saatte
Km olarak bilmiyorum ama sadece sabah okula 2 kızımı götürüp gelince 7.000 yakın adımım oluyor. Almaya ben gitmiyorum adımlarim o civarda kalıyorBenim okul ile ev uzak her gün sadece okula git gel 6.6 km yapıyordu okul 15 gün olmayınca spor programı yaptım bugün kendime
Masallah canimBen kardiyo yapıyorum 8 9 saatlik km koşu normal yürüyüş saatte 5.5 km hızlı yürüyüş 7 7.5 km 6 dk bir yürüyüş değiştirerek yağ yakımı nabız ayarı yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?