Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben telefon ile yapıyorum bugün 2 km acmamisim yani bugün 16 bin civarı adımım vardı aslında
Ben düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalım

Belki bur gun denerim
Afiyet olsun canim
20 Ocak cuma
11.30
2 tane yağda yumurta
2 dlm ekmek
Peynir
Zeytin

14.00
1 kase sütlaç
Sade kahve

16.30
1 portakal
1 bardak ayran

18.30
4 köfte
2 elma dlm patates
3 ksk makarna
Salata

Şu 2 litre
Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim

Rüzgar gibi eseceğiz bu hafta canım
Hiç merak etme kaptanım akşama koşu bandı da var bu hafta spor programimda 6 7 km yapıyorum saatte oda 12 13 bin adım yapar gündüzde 1 saat dışarıda yurusem oda yapar 12 13 bin kırmızı takımda ki arkadaşlar düşünsün

Kosu bandinda kosuyor musun 12 bin adim oluyor 1 saatte

Canım ne gerek var bu kadar yorma kendini

Ben düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalım
Benim okul ile ev uzak her gün sadece okula git gel 6.6 km yapıyordu okul 15 gün olmayınca spor programı yaptım bugün kendime

Benim okul ile ev uzak her gün sadece okula git gel 6.6 km yapıyordu okul 15 gün olmayınca spor programı yaptım bugün kendime
Km olarak bilmiyorum ama sadece sabah okula 2 kızımı götürüp gelince 7.000 yakın adımım oluyor. Almaya ben gitmiyorum adımlarim o civarda kalıyor
Haklısın bende bir spor programı yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…