- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Eminim zaten kaptanım hatirli olsun sporu nasıl arttırırim diye düşünüyordum valla süper oldu ne zamandır su 33 bin rekorumu kırmak istiyordum kısmet bu haftaymisDiyetten dönemin çubuk tarçıni kırılsın
Kaybedersemde onurumla kaybedecegimelinden gelenin en iyisini yapacağım sana yakışır bir yarış olacak Elif cim
Tabi ki ne kadar çok kişi o kadar iyiNeden olmasın değil mi E Elif Tolga
Kaptanım kimi tutuyorsunuzHaklısın canim biraz kendimi zorlamam gerekiyor
Aynen canim bu takılmalar azmi dürtüyor. İyi oluyor.Eminim zaten kaptanım hatirli olsun sporu nasıl arttırırim diye düşünüyordum valla süper oldu ne zamandır su 33 bin rekorumu kırmak istiyordum kısmet bu haftaymis
Yarın hepsi gelir kaptanım bakalım kırmızı takımdan beni tutan olacak mıE Elif Tolga biz kendi kendimize baya yükseldik kimsecikler yok sayfada kız bı gaz verin bize alkış tutun
Seni tutuyorumKaptanım kimi tutuyorsunuz
Çarşamba gününe kadar birbirimizi etiketleyelim canlar o zaman E Elif TolgaBeni de ekleyin yarışa lütfen
Kırmızı takım demokratik bir takım tabiki isterlerse tutabilirlerYarın hepsi gelir kaptanım bakalım kırmızı takımdan beni tutan olacak mı
@erenmothers canim sensiz olurmu hoşgeldin kırmızı takıma
Beni beni kinoalını tutmuyorsun öyle mi kaptanımSeni tutuyorum
Canım ben seçmiştim
Tabi ki seni tutuyorum
Kaptan gibi kaptanTabi ki seni tutuyorum
Abovv kardeşime bak sen
Tamamdır yarın etikitliyoruz birbirmiziÇarşamba gününe kadar birbirimizi etiketleyelim canlar o zaman E Elif Tolga
Kinoali hatunum seni tutuyorum tabi kiBeni beni kinoalını tutmuyorsun öyle mi kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?