Hoşbulduk kaptanım bütün adımlarım senin için
Rekorum 33 bin adım 1 kere gördüm daha göremedimGecen sene evin içinde 25.000 adim atmisligim var bu sene biraz tembellik modunda takiliyorum
Evet hem ağrı hemde acayip bir şişlik oluyor. Ama şu anda 12.000 yada 16.000 falan sıkıntı olmuyor alıştım belki yavaş yavaş yulseltince sıkıntı olmamıştırDirek 25 bine cikmamistim 18-20 arasinda adimlar atiyordum bir agri yapmamisti
Ama ilk yürüyüşlere basladigimda 10 bin bile agri yapmisti
Rekorum 33 bin adım 1 kere gördüm daha göremedim
Olmaz kırmızı takım arkadaşlarımizi zorlayalim birazCanım ne gerek var bu kadar yorma kendini
Gaza getirme bak beniOlmaz kırmızı takım arkadaşlarımizi zorlayalim biraz
Benimde rekorum 25 bin o gunden sonra cok fazla yürüyüş yapamadimRekorum 33 bin adım 1 kere gördüm daha göremedim
Hodri meydan kaptanım valla ip lessie adıma saymıyorum ben buyrun yarışalımGaza getirme bak benigeçen sene arkasimin biri ile yarisiyorduk adımda hergun biraz daha biraz daha adım sayilarimiz yükselmişti takimda
Yürürken kaptanım nabız ile oynayın sadece adıma odaklanmayin çok faydasını göreceksiniz inaninBenimde rekorum 25 bin o gunden sonra cok fazla yürüyüş yapamadim
Bende yarindan sonra biraz zorlamayi düşünüyorum gunluk 15-20 ,arasi adim atacağım
Allah'ım sana geliyorum.Hodri meydan kaptanım valla ip lessie adıma saymıyorum ben buyrun yarışalım
Tamam kaptanım Çarşamba biter uygun muAllah'ım sana geliyorum.
Sözümden de dönemem kaptanliga sığmazen azindan yarişarak bir çaba göstermiş olayım.
Günlük olarak kim fazla adım atmış ise o kazansın tatlım meydan okumani görüyorum
İp ve lessie yaparsam adımdan saymıyorum ben bilginiz olsun kaptanimAllah'ım sana geliyorum.
Sözümden de dönemem kaptanliga sığmazen azindan yarişarak bir çaba göstermiş olayım.
Günlük olarak kim fazla adım atmış ise o kazansın tatlım meydan okumani görüyorum
Tamam canim uygundurTamam kaptanım Çarşamba biter uygun mu
Tamam canim ip zaten atlayamam. Leslie de sikiyor şu ara beni havalar güzel beni dışarısı paklar ancakİp ve lessie yaparsam adımdan saymıyorum ben bilginiz olsun kaptanim
Geçmiş olsun kaptanım 25 bin 30 bin görecek gibisini hayırlı olsun simdidenTamam canim uygundur
Diyetten dönenin çubuk tarçıni kırılsınGeçmiş olsun kaptanım 25 bin 30 bin görecek gibisini hayırlı olsun simdiden
Beni de ekleyin yarışa lütfenAllah'ım sana geliyorum.
Haklısın canim biraz kendimi zorlamam gerekiyorYürürken kaptanım nabız ile oynayın sadece adıma odaklanmayin çok faydasını göreceksiniz inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?