• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben telefon ile yapıyorum bugün 2 km acmamisim yani bugün 16 bin civarı adımım vardı aslında
Ben düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalım🤣

Belki bur gun denerim🙈🙈
Menü cuma
Sabah 10:30
2 dilim tam tahıllı ekmek ( 48 Gr)
Yarım tereyağlı yumurta
2 3 çatal domates salatalık
1 zeytin
25 Gr süzme peynir( hiç yiyesim yoktu)
Çay kahve
Akşam 18:00
6 yemek kaşığı mantarli tavuk sote
2 yemek kaşığı pilav
Çay bardağı ile ayran
Salata
Su 2 3 vardır
Spor
Adim:13.232
30 dk Lessie 2 mil
30 dk ip atlama 1200 ustu
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- @Poldelya
Afiyet olsun canim ♥️
20 Ocak cuma
11.30
2 tane yağda yumurta
2 dlm ekmek
Peynir
Zeytin

14.00
1 kase sütlaç🤦🏼‍♀️
Sade kahve

16.30
1 portakal
1 bardak ayran

18.30
4 köfte
2 elma dlm patates
3 ksk makarna
Salata

Şu 2 litre
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim 💙

7 günlük egzersiz raporu sadece spor ile yakılan kalori🥶

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-20-19-37-16-647_com.hdk.kalori_kontrol.webp
    Screenshot_2023-01-20-19-37-16-647_com.hdk.kalori_kontrol.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 29
Rüzgar gibi eseceğiz bu hafta canım
Hiç merak etme kaptanım akşama koşu bandı da var bu hafta spor programimda 6 7 km yapıyorum saatte oda 12 13 bin adım yapar gündüzde 1 saat dışarıda yurusem oda yapar 12 13 bin kırmızı takımda ki arkadaşlar düşünsün😂

Hiç merak etme kaptanım akşama koşu bandı da var bu hafta spor programimda 6 7 km yapıyorum saatte oda 12 13 bin adım yapar gündüzde 1 saat dışarıda yurusem oda yapar 12 13 bin kırmızı takımda ki arkadaşlar düşünsün😂
Kosu bandinda kosuyor musun 12 bin adim oluyor 1 saatte 🙈🙈

Canım ne gerek var bu kadar yorma kendini :confused:🤭

Ben düzenli olarak bir yuruyus yapmıyorum çocukları okula götür getir oluyordu adimlarim. Yarıyıl tatilinde adımlar nasıl olacak benim bakalım🤣
Benim okul ile ev uzak her gün sadece okula git gel 6.6 km yapıyordu okul 15 gün olmayınca spor programı yaptım bugün kendime 😂

Benim okul ile ev uzak her gün sadece okula git gel 6.6 km yapıyordu okul 15 gün olmayınca spor programı yaptım bugün kendime 😂
Km olarak bilmiyorum ama sadece sabah okula 2 kızımı götürüp gelince 7.000 yakın adımım oluyor. Almaya ben gitmiyorum adımlarim o civarda kalıyor
Haklısın bende bir spor programı yapmalıyım🥰😘

Back
X