- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Çok şükür canım.merhaba kızlar bu sefer güzel bir haberle geldim nihayet patoloji sonucum çıktı ve doktorumla görüştüm çok şükür temiz çıkmış sonucum kötü bir oluşum yok şükürler olsunki ancak midemde helicobakter pilori gastriti varmış buda midende ağır bir bakteri olduğunu gösteriyor dedi doktorum yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık 15 gün antibiyotik kullanacam korkma hallederiz bunu deyip moral verdi doktorum. Yememe içmeme dikkat edecem ve de stresten uzak durmaya çalışacam tabi başarabilirsem.
inşallah seninde temiz sonuçlarının çıktığını okuruz burdan @Elhan ' ım
Ay ya üzüldüm. Çoğu kisiye parantez icinde belirtmistim bozayi. Gecen gün sinavi konusmustuk. Ben de iyi puan aldim ama yetmedi demistim. Görevde yükselme. O zaman boza oldugumu bilmeden...Çok giremiyordum ya balım o dönem.Ben de diyorum Bozam nerede
Çok şükür iyiyim kuzumSağol canım bu hafta bu kadar hızlı gitmez ama ne kadar gittin bir önemi yok zaten gitsinde .
Sen nasılsın daha iyimisin
Bak bu paylaştıkça güzelGüzel gelişmeler tüm hayatını kucaklasın bitanem.
Sagol canim benim simdi sira sende daha iyi yapicagina eminim
Ay gecmis olsun bende fenalardaym aynilarindan bendede varSqlgina yakalandım 1 hafta oldu hala aynı şiddette devam ediyor 10 güne anca toparlarım diye düşünüyorum.
Ses kısıklığı kemik ağrısı hapşırma öksürme burun tıkanıklığı ne ararsan var
Sen kilo verdin mi cordisim? Eksi degilse sana meshur espirimi yapicam.@erenmothers ve kırmızı takım tebrik ederim.
@erenmothers
Ucmelekannesi
Verdiğiniz kilolar için tebrik ediyorum.
Pnrrr-12 mavi takım gelin sarılalım harikaydık
Ne güzel iste. Tebrikler.Az önce tartildim ve sabah kahvaltıya rağmen 81.4 çıktım hala artiyim ama sabaha göre 900 Gr eksiyim
Naber?İdolümsün tatlım
Ayneeennn öyle .Çok şükür iyiyim kuzum
Dönüşü olmadan giden kilo 100 gr dahi olsa başımız üstüne
Yapilmadı. 17:00 gibi sözlesildi ama bakalım.Seçmeler yapıldı mı hangi takımdayım?
Sagol canim benim simdi sira sende daha iyi yapicagina eminim
Seçmeler yapıldı mı hangi takımdayım?
Çünkü ben varımNeden sence?
Çok geçmiş olsun adı konması bile güzelmerhaba kızlar bu sefer güzel bir haberle geldim nihayet patoloji sonucum çıktı ve doktorumla görüştüm çok şükür temiz çıkmış sonucum kötü bir oluşum yok şükürler olsunki ancak midemde helicobakter pilori gastriti varmış buda midende ağır bir bakteri olduğunu gösteriyor dedi doktorum yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık 15 gün antibiyotik kullanacam korkma hallederiz bunu deyip moral verdi doktorum. Yememe içmeme dikkat edecem ve de stresten uzak durmaya çalışacam tabi başarabilirsem.
inşallah seninde temiz sonuçlarının çıktığını okuruz burdan @Elhan ' ım
Ben de
İkiside aldı karne canimEline saglik zipzipim
İnatci kilolar. Bana da cok oldu öyle. Neredeyse 3 kiloda, 2 ser hafta takildim, dedigin gibi, ufak hata yap, olmamisti. Geri almadim ben daha ama kiramiyordum bir türlü. Vücut, az yemessen kilo alirsin diyip az yemeye mi alistirmaya calisiyordu, ben de anlamadim ama az yiyip kilo vererek, onun dedigini yapmadim .
Oyy,yakisikli misin sen :) ama büyüğüdür karne alan. Güzel kız
Bu iyiydiama cidden denk gelmemis..Kabataslak gecmis yaptim,göz gezdirerek. Bazi kilolara cok alinti yapilinca gözden kacmadigindan,insan daha cok farkedebiliyor :)) olsun,tebrikler. Allah bereket versin. :)
Ayy canımm teşekkür ederimkelebek19 üzerimdeki kelebek etkin 1 gün sürse de sağ ol. O da yetti bana yoğunluk ve koşturmana denk geldi, dedigin gibi. Bu hafta rahatsin insaallah. Hadi al bir yorgunluk kahvesi benden.Eki Görüntüle 3194809
Ben d aliyorlar derken,diger arkadaslarini kastettin sandim. Hayirli ugurlu olsunİkiside aldı karne canimkreşte de olıyor böyle karne merasimleri
Bir sey degil. Sonra olmaz,simdiAyy canımm teşekkür ederimbu hafta umarım sakın geçer ama bakalım kısmet umarım sonraki haftalarda yine yarışlarda devam ederiz
iki kardes güzel bir hafta bizi bekliyor hayilri olsun kaptanlarımİlk 14 de en çok kilo veren yanlış bakmadiysamFit mutlu anne bacimla bı rakip olalimda senlensin sıralar
Aynen canım teşekkür ederimÇünkü ben varım
Çok geçmiş olsun adı konması bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?