Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür canım.

Çok giremiyordum ya balım o dönem.Ben de diyorum Bozam nerede
Ay ya üzüldüm. Çoğu kisiye parantez icinde belirtmistim bozayi. Gecen gün sinavi konusmustuk. Ben de iyi puan aldim ama yetmedi demistim. Görevde yükselme. O zaman boza oldugumu bilmeden...

Pnrrr-12 canim tebrik ederim ilk haftadan hemen uyum sağlayıp kaptanligi güzel götürdün tebrikler
Sagol canim benim simdi sira sende daha iyi yapicagina eminim
Pnrrr-12 @erenmothers ikinizi de tebrik ederim kızlar çok güzel bir haftaydı
tessekürler canim
Ay gecmis olsun bende fenalardaym aynilarindan bendede var

@erenmothers ve kırmızı takım tebrik ederim.
@erenmothers
Ucmelekannesi

Verdiğiniz kilolar için tebrik ediyorum.

Pnrrr-12 mavi takım gelin sarılalım harikaydık
Sen kilo verdin mi cordisim? Eksi degilse sana meshur espirimi yapicam.
Az önce tartildim ve sabah kahvaltıya rağmen 81.4 çıktım hala artiyim ama sabaha göre 900 Gr eksiyim
Ne güzel iste. Tebrikler.

İdolümsün tatlım
Naber?

Çünkü ben varım
Çok geçmiş olsun adı konması bile güzel

İkiside aldı karne canim kreşte de olıyor böyle karne merasimleri

kelebek19 üzerimdeki kelebek etkin 1 gün sürse de sağ ol. O da yetti bana yoğunluk ve koşturmana denk geldi, dedigin gibi. Bu hafta rahatsin insaallah. Hadi al bir yorgunluk kahvesi benden.Eki Görüntüle 3194809
Ayy canımm teşekkür ederim bu hafta umarım sakın geçer ama bakalım kısmet umarım sonraki haftalarda yine yarışlarda devam ederiz

İkiside aldı karne canim kreşte de olıyor böyle karne merasimleri
Ben d aliyorlar derken,diger arkadaslarini kastettin sandim. Hayirli ugurlu olsun
Ayy canımm teşekkür ederim bu hafta umarım sakın geçer ama bakalım kısmet umarım sonraki haftalarda yine yarışlarda devam ederiz
Bir sey degil. Sonra olmaz,simdibaskasini bulurum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…