Teşekkür ederim canımÇok şükür canım.
Amin canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun ilaç şifa olsun ins . Temiz çıkmasına sevindim sonuçların
Çok teşekkür ederim kaptanımSonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim canim gecmis olsun
Teşekkür ederim canımGecmos olsun canim
Sagol canim
İnşallah canım öyle olacakTabi öyle umarım daha güzel sağlıklı ve zayıf günlerimizde gelir
Çok teşekkür ederim canımÇok çok derecesiz çok sevindim tatlım.
Bu helicobakteriyi ilk olarak Saracoglunun videolarında duymuştum mide ağrımi araştırırken. Stresten uzak durmak bizi rahatlatacak haberler, dramlar hayatımızdan çıkmalı bir şekilde. Özellikle yeme dediği bir şey oldu mu tatlım
Sağol kaptanım. Sanırım eve varamadi kardescanim. Akşama aksayacak takımları oluşturmak artık
Gayet güzel menü bence afiyet olsun canimMenüm
20 Ocak Cuma menüm
Sabah 13.00
1 küçük kase nesfit 50 gram
2 haşlanmış yumurta
Akşam
Izgara tavuklu salata.
5 ince dilim patates kızartması
1 ayran
Sütlü yeşilçay içebilirim.
Zipzip-
Amin canım çok teşekkür ederimÇok çok sevindim canım rabbim şifa versin
Teşekkürler canım
Sağol canım benim o kadar haklısın ki seni çok seviyorum gezmelerHalledersin kuzum
Sakın stres yapma ve uzak dur, bak ben tüm yaşadıklarımı süpürüp çöpe attım.
Ömür de sağlık da bir anlık, hiçbirşey için üzülmeye değmez. Ne kadar ömrüm kaldı Allah bilir, benim bildiğim herşey gelip geçici, önemli olan benim bundan sonra
Afiyet olsun kaptanimMenüm
20 Ocak Cuma menüm
Sabah 13.00
1 küçük kase nesfit 50 gram
2 haşlanmış yumurta
Akşam
Izgara tavuklu salata.
5 ince dilim patates kızartması
1 ayran
Sütlü yeşilçay içebilirim.
Zipzip-
Olsun canim acelemiz yok ne zaman müsait olursaniz o zaman olustururuz takımlarıSağol kaptanım. Sanırım eve varamadi kardescanim. Akşama aksayacak takımları oluşturmak artık
Ödül günü mü yaptın tatlım. Lokumlar baklavalar
Sağol canım
Karne günü kutlamalarını hafif sıyrıklarla atlattım diyelimÖdül günü mü yaptın tatlım. Lokumlar baklavalarafiyet olsun
Sağol canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim20.1.2023 Menüm:
12:00 1 dilim tb ekmegi, 1 jampon salam, 1tk labne, 1ck salca, cay
14:30 1 hurma
17:30 1 dilim tb ekmegi, 2 jampon salam, 1tk labne, 1 bardak tarcinli süt, 3yk makarna, 1 muffin kalibimda cheescake (cok halsizim bisi hazirliyamadm ama cok karisik oldu )
20:30 cay icerim
5.145 Adim
Cordelia Zipzip-
2.5 lt Su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?