Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhaba kızlar bu sefer güzel bir haberle geldim nihayet patoloji sonucum çıktı ve doktorumla görüştüm çok şükür temiz çıkmış sonucum kötü bir oluşum yok şükürler olsunki ancak midemde helicobakter pilori gastriti varmış buda midende ağır bir bakteri olduğunu gösteriyor dedi doktorum yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık 15 gün antibiyotik kullanacam korkma hallederiz bunu deyip moral verdi doktorum. Yememe içmeme dikkat edecem ve de stresten uzak durmaya çalışacam tabi başarabilirsem.

inşallah seninde temiz sonuçlarının çıktığını okuruz burdan @Elhan ' ım
Çok şükür canım.

Çok giremiyordum ya balım o dönem.Ben de diyorum Bozam nerede:KK23:
Ay ya üzüldüm. Çoğu kisiye parantez icinde belirtmistim bozayi. Gecen gün sinavi konusmustuk. Ben de iyi puan aldim ama yetmedi demistim. Görevde yükselme. O zaman boza oldugumu bilmeden... 😣

Pnrrr-12 Pnrrr-12 canim tebrik ederim ilk haftadan hemen uyum sağlayıp kaptanligi güzel götürdün tebrikler🥰
Sagol canim benim simdi sira sende daha iyi yapicagina eminim 😍☺️
Pnrrr-12 Pnrrr-12 @erenmothers ikinizi de tebrik ederim kızlar çok güzel bir haftaydı
💙😍 tessekürler canim
Sqlgina yakalandım 1 hafta oldu hala aynı şiddette devam ediyor 10 güne anca toparlarım diye düşünüyorum.
Ses kısıklığı kemik ağrısı hapşırma öksürme burun tıkanıklığı ne ararsan var 🤣
Ay gecmis olsun bende fenalardaym aynilarindan bendede var 😔

@erenmothers ve kırmızı takım tebrik ederim. ❤️😘❤️😘
@erenmothers
Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Verdiğiniz kilolar için tebrik ediyorum. ❤️😘❤️😘

Pnrrr-12 Pnrrr-12 mavi takım gelin sarılalım harikaydık 💙💙💙🤗
Sen kilo verdin mi cordisim? Eksi degilse sana meshur espirimi yapicam.
Az önce tartildim ve sabah kahvaltıya rağmen 81.4 çıktım hala artiyim ama sabaha göre 900 Gr eksiyim
Ne güzel iste. Tebrikler.

İdolümsün tatlım :rapci::rapci:
Naber?

Çünkü ben varım 🤪🤪
merhaba kızlar bu sefer güzel bir haberle geldim nihayet patoloji sonucum çıktı ve doktorumla görüştüm çok şükür temiz çıkmış sonucum kötü bir oluşum yok şükürler olsunki ancak midemde helicobakter pilori gastriti varmış buda midende ağır bir bakteri olduğunu gösteriyor dedi doktorum yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık 15 gün antibiyotik kullanacam korkma hallederiz bunu deyip moral verdi doktorum. Yememe içmeme dikkat edecem ve de stresten uzak durmaya çalışacam tabi başarabilirsem.

inşallah seninde temiz sonuçlarının çıktığını okuruz burdan @Elhan ' ım
Çok geçmiş olsun adı konması bile güzel 🥰

kelebek19 kelebek19 üzerimdeki kelebek etkin 1 gün sürse de sağ ol. O da yetti bana 😇 yoğunluk ve koşturmana denk geldi, dedigin gibi. Bu hafta rahatsin insaallah. Hadi al bir yorgunluk kahvesi benden.
IMG20230120150815.webp

Eline saglik zipzipim💞💞

İnatci kilolar. Bana da cok oldu öyle. Neredeyse 3 kiloda, 2 ser hafta takildim, dedigin gibi, ufak hata yap, olmamisti. Geri almadim ben daha ama kiramiyordum bir türlü. Vücut, az yemessen kilo alirsin diyip az yemeye mi alistirmaya calisiyordu, ben de anlamadim ama az yiyip kilo vererek, onun dedigini yapmadim .

Oyy,yakisikli misin sen :) ama büyüğüdür karne alan. Güzel kız 💖💖

Bu iyiydi 😃 ama cidden denk gelmemis..Kabataslak gecmis yaptim,göz gezdirerek. Bazi kilolara cok alinti yapilinca gözden kacmadigindan,insan daha cok farkedebiliyor :)) olsun,tebrikler. Allah bereket versin. :)
İkiside aldı karne canim😂 kreşte de olıyor böyle karne merasimleri 🥰🥰

kelebek19 kelebek19 üzerimdeki kelebek etkin 1 gün sürse de sağ ol. O da yetti bana 😇 yoğunluk ve koşturmana denk geldi, dedigin gibi. Bu hafta rahatsin insaallah. Hadi al bir yorgunluk kahvesi benden.Eki Görüntüle 3194809
Ayy canımm teşekkür ederim 🥰 bu hafta umarım sakın geçer ama bakalım kısmet umarım sonraki haftalarda yine yarışlarda devam ederiz 🙂

İkiside aldı karne canim😂 kreşte de olıyor böyle karne merasimleri 🥰🥰
Ben d aliyorlar derken,diger arkadaslarini kastettin sandim. Hayirli ugurlu olsun🥰
Ayy canımm teşekkür ederim 🥰 bu hafta umarım sakın geçer ama bakalım kısmet umarım sonraki haftalarda yine yarışlarda devam ederiz 🙂
Bir sey degil. Sonra olmaz,simdi:oha:baskasini bulurum bak😂😂

Back
X