Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık kaptanım

Çok tebrik ederim çok harika bir eksi buu .

Guzel eksi tebrik ederim canim

Oooo maşAllah canım tebrikler

@erenmothers ve kırmızı takım tebrik ederim.
@erenmothers
Ucmelekannesi

Verdiğiniz kilolar için tebrik ediyorum.

@Pnrrr-12 mavi takım gelin sarılalım harikaydık
annem benim tebrikler kuzum çok sevindim hallettin sen bu sonucu kırmızı kaptanlığın hayırlı olsun balım

teşekkürler kaptanım
hepinize teşekkür ederim kızlar sagolun

Gecmos olsun canim

Tebrik ederim canım
Sagol canim

Masterfite ekledim kirmizi ve mavi gun icinde belli olacak

Spor sonuclarini bekliyoruz canim

Guzel eksi tebrik ederim kaptanim

Kim nick degistirmis
Geçen Cordelia birine bozam dedi.Ben şok.hayir aklımda da tutamadım ismi.simdi farklı farklı isimler var hoşgeldiniz diyeceğim komik duruma düşmeyim diye diyemiyorum.

Eline saglik zipzipim
aslında 90 ları çok kırdım ama en ufak bir dikkatsizlikte hooop geri geliyor daha dikkatli ve daha özverili olmam lazım
İnatci kilolar. Bana da cok oldu öyle. Neredeyse 3 kiloda, 2 ser hafta takildim, dedigin gibi, ufak hata yap, olmamisti. Geri almadim ben daha ama kiramiyordum bir türlü. Vücut, az yemessen kilo alirsin diyip az yemeye mi alistirmaya calisiyordu, ben de anlamadim ama az yiyip kilo vererek, onun dedigini yapmadim .
Sağolasın canım daha iyi şükür bugün kreşte karne alıyorlar
Oyy,yakisikli misin sen :) ama büyüğüdür karne alan. Güzel kız

yarım kilo vermişim. Çok az olunca azlıktan görünmemiştir canım
Bu iyiydi ama cidden denk gelmemis..Kabataslak gecmis yaptim,göz gezdirerek. Bazi kilolara cok alinti yapilinca gözden kacmadigindan,insan daha cok farkedebiliyor :)) olsun,tebrikler. Allah bereket versin. :)

Sonuclarinin temiz cikmasina cok sevindim canim gecmis olsun

Geçmiş olsun ilaç şifa olsun ins . Temiz çıkmasına sevindim sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…