Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yitik

Yitiksifa yapıyorum olabildigince. 12 ve 6 da yiyorum ara öğün vs yok. Canım. Ahmet Apa 1.seviye
çok guzel devam edin bende seviye 5 deyim haftada iki gün 36 saatlik oruclarim var 21.5 kg gitti elhamdulillah insallah geri gelmezler

Prensesim hangi takımda acaba ? Onunla karşı saflarda olmaya kalbim dayanmayabilir Mthn83

Cansın
Bu hafta yarışlara katılmadan aynı programa devam edeceğim
Belki buraya sorumluluğum var diye stres oluyorumdur. Herkes inceldi ben yerimde sayıyorum. Bu hafta tezahürat yapicam

19 ocak menüm
öğle: 13:00
2 yumurta ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay

öğle ile akşam yenenler
1 adet portakal/ yarım muz
1 bardak kefir
4 ceviz

2 parça bitter çikolata karesi
1 kupa filtre kahve

akşam 18:00
1 tabak nohut
1 tabak havuç-marul salatası
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

2,5 litre su
bol yeşil çay
Gün bitti. Ben ara öğünsüz aralıklı oruç yapmıyorum yeme penceresi olarak geçen aralıkta yiyeceklerimi yiyorum.

İşte önemli olan sağlık, pilates sayesinde kaslar uzayacak ve güçleneceksin sonrasında da yavaş yavaş ağırlık deneyebilirsin. Ay yazdıkça canım çekti iyleseyim birlikte yaparız :) hepimiz çürüğüz merak etme ahaha

Heyyyt ben de mi katılsam
Bunu yazarken sağ bacağımı kaldırıp indiriyorum aaa resmen başladım pilatese

Maalesef ben de öyleyim hiç tabak tabak yrmek yedigim olmadi ama tabak tabak kek ,pasta kurabiye yiyebilirim bazen bazi aburcuburlara takık oluyorum bi ara limonlu hanimellerdi favorim cayin yaninda yerdim hep.Sonra kilo verdim( 17) epey kontrollu oldum abur cubur konusnda ama karbonhidrati kontrol edemedim yine tatliya düstum ve aldim .2 kere şekersiz 21 gün orucu yapmistim cok iyi gelmisti insülin direncim vardi duzeldi trkrar yapmak istiyorum ama 21 beni kesmiyor şöyle 90 gün falan yapsam ancak normal insan gibi tatli yemeye dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…