- 26 Nisan 2020
- 1.422
- 7.336
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok guzel devam edin bende seviye 5 deyim haftada iki gün 36 saatlik oruclarim var 21.5 kg gitti elhamdulillahYitik
Yitiksifa yapıyorum olabildigince. 12 ve 6 da yiyorum ara öğün vs yok. Canım. Ahmet Apa 1.seviye
CansınMthn83 Bu hafta var mısın Masterfit adımlarımızı yarıştıralım yoksa markete gidip gelip spor yaptık sanarız
ne diyorsun premmlliises
Elimizde kağıtlı ismimiz yazacak sonra bağıran tartıma çıkıcam fotoğraf çekeceğim evet çok iyi anladım canım kaptanım![]()
Tamam sömestre girdin demek :))Burdayım bebeğimbi yere gittiğim yok . Sadece accuk izin istiyom
Tamam canım inşallah sonuçlarımız güzel gelirCansın
Bu hafta yarışlara katılmadan aynı programa devam edeceğim
Belki buraya sorumluluğum var diye stres oluyorumdur. Herkes inceldi ben yerimde sayıyorum. Bu hafta tezahürat yapicam![]()
Ay ben 37 olucam iki ay sonra35im şu an. 25lerde falan yaptım ben onu.![]()
İşte önemli olan sağlık, pilates sayesinde kaslar uzayacak ve güçleneceksin sonrasında da yavaş yavaş ağırlık deneyebilirsin. Ay yazdıkça canım çekti iyleseyim birlikte yaparız :) hepimiz çürüğüz merak etme ahahaEvet Dr da plates demişti ama kalori yakımı açısından çok üstüne düşmedim, biraz basit gibi geldi aslında çok terletiyor maa ne bileyim,ise ilk basladigim yıllarda nöbet çıkışı akşam ayklarimin ağrısına iyi geldiği için plates yapardım, rahatlatirdi varislerim var...benim de hiç sağlam bir yerim yokmuşbu yaşta çürüğe cikicam resmen
Ohh mis gibi sihhatler olsun
Tahlilleri ne baktirdin mi ? Bildiğin bir rahatsizligin var mı ? Hani ödem tutabilecek vs
Heyyyt ben de mi katılsamİşte önemli olan sağlık, pilates sayesinde kaslar uzayacak ve güçleneceksin sonrasında da yavaş yavaş ağırlık deneyebilirsin. Ay yazdıkça canım çekti iyleseyim birlikte yaparız :) hepimiz çürüğüz merak etme ahaha
Yaslanmisin hocam ahahahAy ben 37 olucam iki ay sonra![]()
![]()
![]()
Ahahah ya yazarken yükseldik vallaHeyyyt ben de mi katılsam
Bunu yazarken sağ bacağımı kaldırıp indiriyorum aaa resmen başladım pilatese
Pilates güzel bir egzersizİşte önemli olan sağlık, pilates sayesinde kaslar uzayacak ve güçleneceksin sonrasında da yavaş yavaş ağırlık deneyebilirsin. Ay yazdıkça canım çekti iyleseyim birlikte yaparız :) hepimiz çürüğüz merak etme ahaha
Bir de yapsak aşırı güzel olacak ama :))Pilates güzel bir egzersiz
Maalesef ben de öyleyim hiç tabak tabak yrmek yedigim olmadi ama tabak tabak kek ,pasta kurabiye yiyebilirimBen yemekden değil abur cubur ve hamur işinden kilo alan biriyim çok yemek yemeyi sevmem şerbetli tatlı üstüne sütlü tatlı onun üstüne kek onun üstüne pasta yiyebilecek bir kapasiteye sahip biriyim ne yazık çok sinir bozucu bir durum![]()
EvetTamam sömestre girdin demek :))
Ne güzel gözünüz aydın :) çok uzaktalar mi ? Ben de çok ozledimCumartesi annem babam geliyor aşırı mutluyum:)) inşallah sağ salim amin . Neler neler yaparlar şimdi bana :)