- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
İnan ishal için tuzlu ayranı da ilk defa duydum.İshal olan bir kişiye doktorlar tuzlu ayran patates haşlama yoğurt yemesini önerir tuzlu ayran cola ishal olma durumunda başvurulan içeceklerdir mesala oğlum kabızlık problemi yaşıyordu doktora gittiğimizde günde kaç bardak ayran içiyor diye sordu bende o zaman öğrendim tuzlu ayranın kabızlığa sebep oldugunu
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba oğlum rahatsız ben yorgunum çok ve yoğunum da kusura bakmayın gelemiyorum, bugün de yeme konusunda epey sıkıntılı abartılı geçti maalesef @Willemijn- @sara_28Zipzip- beni de şuan için 1 hafta ince ayırırsanız sevinirim hayırlı akşamlar diliyorum sizlere haber vermek için girdim inşallah yarın tartilırım bu gece oğlum rahatlarsa biraz dün gece uyumadk hiç ateşinden dolayı sbh iş yerime götürdüm yanım da günümüz epey zor geçti
Yine de yokluktan iyi tabi ki çok doğru söyledinNeyseki akıllı telefonları buldular. Tabiki yüz yüze gorusmekle aynı olamaz ama istediğin zaman yüzünü görmek de güzeldir.
Geçmiş olsun arkadaşımGeçmiş olsun canım. Benim küçükte kaç gündür hafif hafif atesliydi akşam üzerinden beri 39 larda ateşi ne oluyor anlamiyorum
rabbim sağlık versin ins daha sık gorusursunuz canimYine de yokluktan iyi tabi ki çok doğru söyledin
Sağol canım
İnşallah canım cok teşekkürlerrabbim sağlık versin ins daha sık gorusursunuz canim
Geçmiş olsun inşallah toparlar en kısa zamandaArkadaşlar merhaba oğlum rahatsız ben yorgunum çok ve yoğunum da kusura bakmayın gelemiyorum, bugün de yeme konusunda epey sıkıntılı abartılı geçti maalesef @Willemijn- @sara_28Zipzip- beni de şuan için 1 hafta ince ayırırsanız sevinirim hayırlı akşamlar diliyorum sizlere haber vermek için girdim inşallah yarın tartilırım bu gece oğlum rahatlarsa biraz dün gece uyumadk hiç ateşinden dolayı sbh iş yerime götürdüm yanım da günümüz epey zor geçti
Sende tersine gidiyor galiba çok güzel bende ayran bayağı etkili dün akşam korkumdan 1 bardak yerine yarım içtim ayranıİnan ishal için tuzlu ayranı da ilk defa duydum.
Patates ,muz falan bildigimiz şeyler .
Hatta gazoz içine aspirin atarlardı biz küçükken ishal oldugumuzda
Ama kola tam tersi. Şu anda ben içince direk ishal oluyorum
Oh çok şükürkolaylıkla bitsin inşallah
Çok sağol canımm
Biz de teşekkür ederiz kraliçem
Afiyet olsun kuşum19 ocak perşembe
Sabah 09.00
Yulaflı yoğurt 1 kase
2 zeytin
Çay
Öğle 12.30
Yarım kase tarhana çorbası
Akşam 16.30
1 kase yoğurt çorbası
4 5 kaşık madımak yemeği
Yoğurt
2.5 litre su
Zipzip- Cordelia erenmothers
Sağol kaptanım bu hafta burda olmamın çok faydası oldu tuttum kendimi
Herşey için teşekkürler kaptannim güzel bir haftaydi
Geçmiş olsun canım nerde oturuyorsun baya buyukmuydu depremin şiddeti .
Adım harika kaptanım afiyet olsun
Ohh sedan olsun. İnsan kendine bakınca herşeyi daha güzel görüyor. Diyet bile daha güzel oluyoröksürüğe de geçmiş olsun şu atom çayı birde ben soruyum yarın aktara
Tuzlu ayranın kabızlık yaptığını ilk defa duydum.
Ceviz iç kabuğunu duymustum komsumdan bende yapmadım nedense tekrar duyup hatırlattığın iyi oldu canım
Canım tarator havuç pisdigi için tercih etmeden daha iyi olurdu sanki çünkü pirinç pilavida var. Havuç cigken kalori miktarı daha az ama pişince yükseliyor diye biliyorum. Afiyet olsun canim
Onun dışında hindistan cevizini öyle sade yemeyi bende çok severim
Afiyet olsun canim.Ayvar sos neymiş diye baktim şimdi netten güzele benziyor
Spor yikiliyor
Afiyet olsun menüde güzel bence
Afiyet olsun canim. Nohut şişlik yapmiyorsa güzel bir öğün. Yarın tartı için dedim
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsinler ins
Afiyet olsun tatlımİyi akşamlar kızlar menü vermeye geldim
19 ocak
Sabah 9
1dil beyaz ekmek
1 dil peynir 5 zeytin
Öğlen 13
1 kase sebze çorbası
3 tane köfte, 3 kaşık pilav
1 kase salata
Akşam 17 10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı etli bezelye
3 4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1.5 2 arası su
Adımlar
Zipzip- erenmothers Cordelia
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahGeçmiş olsun canım. Benim küçükte kaç gündür hafif hafif atesliydi akşam üzerinden beri 39 larda ateşi ne oluyor anlamiyorum
Sağol kaptanım inşallah sabah güzel sonuçlar alırız
Afiyet olsun kuşum
Afiyet olsun tatlım
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
İnşallah bebişimmSağol kaptanım inşallah sabah güzel sonuçlar alırız
İkisini birden yapBir tarafım kalk spor yap diyor diğer tarafım uzat ayağını film izle
Koşu bandında çok seviyorum film izleyerek koşmayı da bugün biraz abarttım sporu gibi geldi o yüzden yüklenmesem mi diye düşündüm ama emin değilimİkisini birden yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?