Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Öğlen ekmek çoktu diye yazmaya elim varmadı

Merhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya
Çok geçmiş olsun,baharat karışımlı bitkiseş bir çay var ondan kullandım,acayip iyi geldi mutlaka kullanın aktarda satılıyor,yada hepsi buradada var.Kesme şeker gibi sıcak suyun içine 2 tane atıp içiliyor benim öksürüğümü bu kesmişti.

Cok güzel afiyet olsun simdiden ve Allah kabul etsin

Hangi baharatlar var acaba icinde valla iyi gelcek herseyi deniyebillirm sanki cigerlerim cikicak öksürürken

Hangi baharatlar var acaba icinde valla iyi gelcek herseyi deniyebillirm sanki cigerlerim cikicak öksürürken
Adını ilk defa duyanlar için merak konusu olan “Atom çay nedir?” sorusunun cevabında; atom çayı, günümüzde sıklıkla tüketilen bitki çaylarından biridir. İçeriğinde zencefil, tarçın, yenibahar, zerdeçal, havlıcan, karanfil, habiskus, karabiber, kuşburnu ve hint cevizi gibi bitkilerin yer aldığı atom çayı, grip, nezle, öksürük, soğuk algınlığı ve bağışıklık sistemine fayda sağlayıcı bir özelliğe sahiptir. Kış ve bahar aylarında bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun bu gibi hastalıklara karşı direncini artıran bu çay, düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde büyük faydalar sağlayabilmektedir.

Bir çok bitki var içinde,benim içtiğim küp şeker gibi kırmızı renkteydi aktardan aldım,fiatıda 25 liraydı 200 gram filandı herhalde.Sıcak suyun içine 2 tane atılıyor,istersen limonda sıkabilirsin içine.

Kırmızı mı
Atom çayı diye satılıyor
Eşim çok kullanır

Az sabretsem iki mesaj aşağıda açıklamışsın zaten

Nereden yapabiliyoruz göz ardı etmeyi yeniyim ve bilmiyorum acikcasi rica etsem nereden yapabiliyoruz söyleyebilir misiniz

adım menü harika canım bayıldımmmafiyet olsun kuzum

Kırmızı mı
Atom çayı diye satılıyor
Eşim çok kullanır

Az sabretsem iki mesaj aşağıda açıklamışsın zaten
Evet rengi kırmızı oluyor,tadıda çk güzel ağır bir baharat tadını almıyorsun içimide güzel öksürüğümü kesti resmen alırken aktar dedizaten çok iyi geliyor diye.

Nereden yapabiliyoruz göz ardı etmeyi yeniyim ve bilmiyorum acikcasi rica etsem nereden yapabiliyoruz söyleyebilir misiniz
Yorumlarımızın üstünde nickimiz var ya canım onu tıklayınca orda izle göz ardı et ve özel mesaj bölümü var ordan yapılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…