- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşkitomla aynı anda anlatmışızSağ tarafta nick kısmı varya üzerine gelince göz ardı et kısmı var ona tıklayın
Mutlu gunler canımHayırlı mutlu günler kızlar
Günaydın canimGünaydınnnn
Gecmis olsun ablacim dislerin takilacak mi yarinŞimdi diş için aradılar yarın 12'de orada olacağım,sabahta yokum eşimle dışarda olacağız zaten.
Afiyet olsun canim17.01.2022 menüm
Sabah
Yulaflı dutlu yaban mersinli tarçınlı smothie
Öğle
Bir tabak etli nohut
Basmati pirinç pilavı
Yoğurt
Akşam
Karnabahar graten
Yoğurt
Su 2.5 litre spor yarım saat yürüyüş
Zipzip- Cordelia @kelebek19
Eki Görüntüle 3194044
Yok vallla sen istemesende geliyor çalıyor kapını sjksjksjkBelli bi formülü var mı hızlandırıcı kür
Aynen aşkitom aynı anda yazmışızAşkitomla aynı anda anlatmışız
Sağol kuzucum umarım takılır bıktım artık,rahat rahat kemirmek istiyorum herşeyi gofretime basacam nikahı gene olmadı kaçıracamMutlu gunler canım
Günaydın canim
Gecmis olsun ablacim dislerin takilacak mi yarin
Afiyet olsun canim
Sağlık fışkıran bir menü yine bitanemBen dünkü menümüde yazayım
Sabah
Yulaflı dutlu yaban mersinli tarçınlı smothie
Öğle
Et sote
Üç kaşık pilav
Salata
Akşam
Fırında Karnabahar
Sarımsaklı yoğurtlu kabak
Su 3 litre spor bir saat yürüyüş ve 11094 adım
Zipzip- Cordelia @kelebek19
Eki Görüntüle 3194126
Selam canimtünaydınlı günaydınımsıı kızlarr selamm. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Aralıklı oruç iyi gidiyor sıcak suyumu içtim. Herkese afiyetler olsunn..
Günaydın canimGunaydin diycem ama turkiye de oglen oldu
Saat farkindan yetisemiyorum bazen size
Evet Dr da plates demişti ama kalori yakımı açısından çok üstüne düşmedim, biraz basit gibi geldi aslında çok terletiyor maa ne bileyim,ise ilk basladigim yıllarda nöbet çıkışı akşam ayklarimin ağrısına iyi geldiği için plates yapardım, rahatlatirdi varislerim var...benim de hiç sağlam bir yerim yokmuşBenim de tüm bedenim hasarli mod ip atlamak anı omurgaya sert baskılar yapıyor , faydali ama zararı daha çok . Pilatese bakabilirsiniz .
Ohh mis gibi sihhatler olsunMerhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya
Tahlilleri ne baktirdin mi ? Bildiğin bir rahatsizligin var mı ? Hani ödem tutabilecek vsE Elif Tolga
Eveeeet yoruma geldim
19 saat açlık sonrası
Sucuklu yumurta maydanoz salatalık 1 tane kivi 1tam ceviz yarım çay kaşığı bal 1yk acılı ezme (ev yapımı) yeşil zeytin basma peynir 1tk dolusu 1 dlm ekmek
( İsimleri uzun yoksa çok değil)
Akşam planım köfte yanına salata ayran
Hala 82 yim
Şunu fark ettim 56 saat açlıktan sonra hiç eksilemedimvücut kendini koruyor olabilirmi?
geçmiş olsun size, inşallah umduğunuzdan iyi olur dişlerinizSağol kuzucum umarım takılır bıktım artık,rahat rahat kemirmek istiyorum herşeyi gofretime basacam nikahı gene olmadı kaçıracam
Ödem yok canım. Ödem olsa parmaklarimda hissederim. Yakın zamanda baktirmadim 2 ay oldu. Hastalığında yok hamd olsun geçmişte hipotroid vardı ama şükür şuan aktif bir sorunum yok. Bogazimin büyüklüğü dışındaEvet Dr da plates demişti ama kalori yakımı açısından çok üstüne düşmedim, biraz basit gibi geldi aslında çok terletiyor maa ne bileyim,ise ilk basladigim yıllarda nöbet çıkışı akşam ayklarimin ağrısına iyi geldiği için plates yapardım, rahatlatirdi varislerim var...benim de hiç sağlam bir yerim yokmuşbu yaşta çürüğe cikicam resmen
Ohh mis gibi sihhatler olsun
Tahlilleri ne baktirdin mi ? Bildiğin bir rahatsizligin var mı ? Hani ödem tutabilecek vs
Manyak bişey o yaa. 10 dk dayanamadim dizlerim öldürdü beniCallanetics duyan/uygulayan var mı pekala?
Yok vallla sen istemesende geliyor çalıyor kapını sjksjksjk
Duymadım kuzumCallanetics duyan/uygulayan var mı pekala?
Ama tam tersi hiç rahatsız etmemesi lazım çünkü pilatese göre çok daha yumuşak bir sporManyak bişey o yaa. 10 dk dayanamadim dizlerim öldürdü beni
Canım pilatesin atası diyelimDuymadım kuzum
Çok oncedendi acaba yanlış video mu hatırladım. 3 aşamalı. 30 günluk periyot seklindeAma tam tersi hiç rahatsız etmemesi lazım çünkü pilatese göre çok daha yumuşak bir spororijinal videosundan mı yaptın canım
Çok şükür canım. Buna çok sevindim inşallah bundan sonraki gelişmelerde çok güzel olacak bütün kalbimle inanıyorum.Hamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinede önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu
İsmini duydum ama çok eski bir video demiCanım pilatesin atası diyelim
teşekkür ederim canım benimSağlık fışkıran bir menü yine bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?