Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı mutlu günler kızlar
Mutlu gunler canım
Günaydın canim
Şimdi diş için aradılar yarın 12'de orada olacağım,sabahta yokum eşimle dışarda olacağız zaten.
Gecmis olsun ablacim dislerin takilacak mi yarin
Afiyet olsun canim

E Elif Tolga
Eveeeet yoruma geldim
19 saat açlık sonrası
Sucuklu yumurta maydanoz salatalık 1 tane kivi 1tam ceviz yarım çay kaşığı bal 1yk acılı ezme (ev yapımı) yeşil zeytin basma peynir 1tk dolusu 1 dlm ekmek
( İsimleri uzun yoksa çok değil )
Akşam planım köfte yanına salata ayran
Hala 82 yim
Şunu fark ettim 56 saat açlıktan sonra hiç eksilemedim vücut kendini koruyor olabilirmi?

Benim de tüm bedenim hasarli mod ip atlamak anı omurgaya sert baskılar yapıyor , faydali ama zararı daha çok . Pilatese bakabilirsiniz .
Evet Dr da plates demişti ama kalori yakımı açısından çok üstüne düşmedim, biraz basit gibi geldi aslında çok terletiyor maa ne bileyim,ise ilk basladigim yıllarda nöbet çıkışı akşam ayklarimin ağrısına iyi geldiği için plates yapardım, rahatlatirdi varislerim var...benim de hiç sağlam bir yerim yokmuş bu yaşta çürüğe cikicam resmen
Merhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya
Ohh mis gibi sihhatler olsun
Tahlilleri ne baktirdin mi ? Bildiğin bir rahatsizligin var mı ? Hani ödem tutabilecek vs

Sağol kuzucum umarım takılır bıktım artık,rahat rahat kemirmek istiyorum herşeyi gofretime basacam nikahı gene olmadı kaçıracam
geçmiş olsun size, inşallah umduğunuzdan iyi olur dişleriniz

benim de 11 tane dişim yapılacak dolgu, köprü, kaplama..
şu anda 4 dişim eksik 2 sağda 2 solda bir de ağrım var evlerden ırak, rahat rahat ısırmayı 4 gözle bekliyorum ben de

Ödem yok canım. Ödem olsa parmaklarimda hissederim. Yakın zamanda baktirmadim 2 ay oldu. Hastalığında yok hamd olsun geçmişte hipotroid vardı ama şükür şuan aktif bir sorunum yok. Bogazimin büyüklüğü dışında

Çok şükür canım. Buna çok sevindim inşallah bundan sonraki gelişmelerde çok güzel olacak bütün kalbimle inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…