- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Sen biraz yaşlan o zmaan özel koğuşun olur sjksjksjksjkBana bakan olmadı
tamam seni de etiketlerim kaptanım hep beraber yatar çıkarıx
Ya sen ne kadar güçlü bir kadınsın canım fezam , çok şükür çok şükürHamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinede önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu
Hadi bi güzellik yap 1 saat dinlenHayirlisi tabi sadece accik dinlenme amacli yatiyim
Benim iyiliğim içindi hepsi teşekkür ederimEğer sizi kırdıysam tekrar özür dilerim kusura bakmayın
Arkadasin menusune yorum yapmaniza laf etmedim. Estağfirullah. Burada birbirimizi uyarmak icin varız@Willemijn- çok büyük bir saçmalık yapıp arkadaşın menüsüne yorum yaptım bur daha tövbe ettim sayenizde bur daha dönüp bakmam kimsenin menüsüne diğer büyük hatam da nasıl olurda bağlacı birleşik yazarım affedin kusurumu evet 2x2 5 etmez ben oldurmaya çalıştım başka bir hatam varsa özür dilerim yeter ki uzatmayalım artık
Sakin olun lütfen. Konuyu kapatiyorumCidden çok saçma bir ortam oluştu moral motive olmaya geçmişim buraya ama tersi oldu resmen
Canım ben mesajlarından hoslanmadigim kişileri goz ardı ediyorum öyle bir seçenek var.Cidden çok saçma bir ortam oluştu moral motive olmaya geçmişim buraya ama tersi oldu resmen
Hangi sehirde yasiyosunTünaydın kızlar. Günaydin pek kismet olmadi dadeprem oldu, depremden korkup, uyuyamayan ben, uykudan geri uyudum.
Amin inşallah canım sende hep aklımda ve duamdasın inşallah güzel haberler alacazNe güzel fazla bekletmediler seni.MHRS yi sürekli takip et canım. Bazen randevusunu iptal edenler oluyor. İkimizin de sonucunu çok merak ediyorum. Güzel haberler alalım inşallah.
Kırıcı olmadan hepimizin söyleme hakkı var burada,önemli olan kırmadan üzmeden onu yapmaktır.Cidden çok saçma bir ortam oluştu moral motive olmaya geçmişim buraya ama tersi oldu resmen
İşte bu canım yenersin tabi sen güçlü bir kadınsın dualarım seninle seni çok seviyorum canım benimHamdolsun canım
Bugün jinekolog muayene etti, tümör olup omuriliğe baskımı yaptı da neden böyle oldum diye, temiz çıktı çok şükür
Günden güne daha iyiye gidiyorum yinede önümde uzun bi dönem var, biliyorum, sabrediyorum, gayret ediyorum, yenerim ben bunu
Sağol canım benimİyi çakmasını umut ediyorum
Amin canım sağolasınİnşallah olumlu seyler der canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?