Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya sen ne kadar güçlü bir kadınsın canım fezam , çok şükür çok şükür

@Willemijn- çok büyük bir saçmalık yapıp arkadaşın menüsüne yorum yaptım bur daha tövbe ettim sayenizde bur daha dönüp bakmam kimsenin menüsüne diğer büyük hatam da nasıl olurda bağlacı birleşik yazarım affedin kusurumu evet 2x2 5 etmez ben oldurmaya çalıştım başka bir hatam varsa özür dilerim yeter ki uzatmayalım artık

Arkadasin menusune yorum yapmaniza laf etmedim. Estağfirullah. Burada birbirimizi uyarmak icin varız
Cidden çok saçma bir ortam oluştu moral motive olmaya geçmişim buraya ama tersi oldu resmen
Sakin olun lütfen. Konuyu kapatiyorum

Cidden çok saçma bir ortam oluştu moral motive olmaya geçmişim buraya ama tersi oldu resmen
Canım ben mesajlarından hoslanmadigim kişileri goz ardı ediyorum öyle bir seçenek var.

Aslında menülere yorum yapmak lazım motivasyon olması amacıyla
Kalp kirmadiktan sonra yorum yapmanın zararından çok faydası var

18 Ocak Çarşamba
12.489 adim

Kahvalti 10.30
2 Dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin

Ara öğün 15.00
Lifalif bar
Sütlü nescafe

Akşam 18.30
1 tabak pirasa
Salata
Yogurt

Cordelia
erenmothers

Eklentiler

• Screenshot_20230119-132242_Samsung Health.webp
    15 KB · Görüntüleme: 30
Kırıcı olmadan hepimizin söyleme hakkı var burada,önemli olan kırmadan üzmeden onu yapmaktır.
Yapılan hataları elbette söyleceğiz,kaç yaşındayım ben bile neler öğrendim burada.
Yoksa imla hatalrına takılırsak çıkmayız işin içinden,burası rahat yazabildiğimiz bir sayfa,ne geyikler döndürdük hep.

İşte bu canım yenersin tabi sen güçlü bir kadınsın dualarım seninle seni çok seviyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…