- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeettt kaptanım hazırım ben, hatta şu an içiyorum![]()
![]()
Cok gecmis olsunBen de hala çok hastayımmasallah iştahım kesilmedi bı tek :)
Ah ya cok gecmis olsun herkez hasta vallahigeçmiş olsun canım
benim de dün gece çıktı ateşim, bugün her yerim dökülüyor
keşke biri izin verse de eve gitsem![]()
Öğlen ekmek çoktu diye yazmaya elim varmadıAra ogunun cok olmus sanki canim
Afiyet olsun guzel bence
Afiyet olsun canim
Canim aralikli oructa ara ogun yapilmiyo benim bildigim bide sen iki ara yapmissin
Ogken ekmek ne kadardi canim
Bide ikindi durum ekmek yemissin en azindan gunu erken kapatmissin
Çok geçmiş olsun,baharat karışımlı bitkiseş bir çay var ondan kullandım,acayip iyi geldi mutlaka kullanın aktarda satılıyor,yada hepsi buradada var.Kesme şeker gibi sıcak suyun içine 2 tane atıp içiliyor benim öksürüğümü bu kesmişti.Merhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya![]()
Cok güzel afiyet olsun simdiden ve Allah kabul etsinAfiyet olsun canim
Normal oruc tutuyorum bugun aksamda menude tavuklu salata dusunuyorum sadece hafif ve doyurucu bence
Troid ilaciyla beraber baska bi ilac alinmaz diye biliyorum doktorum demisti
Ya 2 saat once yada 2 saat sonra baska bi ilac icilebilir demisti
Sen biraz yaşlan o zmaan özel koğuşun olur sjksjksjksjk![]()
![]()
![]()
Hangi baharatlar var acaba icinde valla iyi gelcek herseyi deniyebillirm sanki cigerlerim cikicak öksürürkenÇok geçmiş olsun,baharat karışımlı bitkiseş bir çay var ondan kullandım,acayip iyi geldi mutlaka kullanın aktarda satılıyor,yada hepsi buradada var.Kesme şeker gibi sıcak suyun içine 2 tane atıp içiliyor benim öksürüğümü bu kesmişti.
Merhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya![]()
Sağol canım, sana da çok geçmiş olsunAh ya cok gecmis olsun herkez hasta vallahi
Adını ilk defa duyanlar için merak konusu olan “Atom çay nedir?” sorusunun cevabında; atom çayı, günümüzde sıklıkla tüketilen bitki çaylarından biridir. İçeriğinde zencefil, tarçın, yenibahar, zerdeçal, havlıcan, karanfil, habiskus, karabiber, kuşburnu ve hint cevizi gibi bitkilerin yer aldığı atom çayı, grip, nezle, öksürük, soğuk algınlığı ve bağışıklık sistemine fayda sağlayıcı bir özelliğe sahiptir. Kış ve bahar aylarında bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun bu gibi hastalıklara karşı direncini artıran bu çay, düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde büyük faydalar sağlayabilmektedir.Hangi baharatlar var acaba icinde valla iyi gelcek herseyi deniyebillirm sanki cigerlerim cikicak öksürürken![]()
İşte bu canım yenersin tabi sen güçlü bir kadınsın dualarım seninle seni çok seviyorum canım benim
Kırmızı mıÇok geçmiş olsun,baharat karışımlı bitkiseş bir çay var ondan kullandım,acayip iyi geldi mutlaka kullanın aktarda satılıyor,yada hepsi buradada var.Kesme şeker gibi sıcak suyun içine 2 tane atıp içiliyor benim öksürüğümü bu kesmişti.
Nereden yapabiliyoruz göz ardı etmeyi yeniyim ve bilmiyorum acikcasi rica etsem nereden yapabiliyoruz söyleyebilir misinizCanım ben mesajlarından hoslanmadigim kişileri goz ardı ediyorum öyle bir seçenek var.
Aslında menülere yorum yapmak lazım motivasyon olması amacıyla
Kalp kirmadiktan sonra yorum yapmanın zararından çok faydası var
Kış mevsiminde düzenli kullanıyorum bende atom çayını tadi da çok kötü degilKırmızı mı
Atom çayı diye satılıyor
Eşim çok kullanır
Az sabretsem iki mesaj aşağıda açıklamışsın zaten
18 Ocak Çarşamba
12.489 adim
Kahvalti 10.30
2 Dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Ara öğün 15.00
Lifalif bar
Sütlü nescafe
Akşam 18.30
1 tabak pirasa
Salata
Yogurt
Cordelia
erenmothers
Evet rengi kırmızı oluyor,tadıda çk güzel ağır bir baharat tadını almıyorsun içimide güzel öksürüğümü kesti resmen alırken aktar dedizaten çok iyi geliyor diye.Kırmızı mı
Atom çayı diye satılıyor
Eşim çok kullanır
Az sabretsem iki mesaj aşağıda açıklamışsın zaten
Yorumlarımızın üstünde nickimiz var ya canım onu tıklayınca orda izle göz ardı et ve özel mesaj bölümü var ordan yapılıyor canımNereden yapabiliyoruz göz ardı etmeyi yeniyim ve bilmiyorum acikcasi rica etsem nereden yapabiliyoruz söyleyebilir misiniz
Sağ tarafta nick kısmı varya üzerine gelince göz ardı et kısmı var ona tıklayınNereden yapabiliyoruz göz ardı etmeyi yeniyim ve bilmiyorum acikcasi rica etsem nereden yapabiliyoruz söyleyebilir misiniz
Belli bi formülü var mı hızlandırıcı kürÇabuk çabuk büyüü![]()
![]()