- 5 Ekim 2020
- 13.811
- 37.334
- 548
- 36
Çok geçmiş olsun canım iyi dinlen düzelir inşallahOglum uyudu bende sersem gibiym hastalik ilerliyor sanki bogazim fena kuru öksürük var, kelle paca da fayda etmedi sanirm hemen uyuyorm görüsrz kizlar Allah rahatlik versin
@Willemijn- evet ben de rahatsız oldumYemek yemek ile igili değil yeni gelmiş birine yazım dikkatsizliği ile ilgili gereksiz duyar kasılmasına yorum yaptım.
18.01.23
12.30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 yk yulaf ,muz ,kivi ve 8 badem ile lapa, havuç yarım armut
19.00 2 kepçe yayla çorbası,3 SK yumurtalı ıspanak,1 dilim ekmek
19.30 2 hurma
Şu:2 lt geçer.
erenmothers Zipzip-
Kızlar merhaba işteydim yazamadım 2 gündür hemen menü adımları bildireyim
17 ocak
Sabah 9 00 1 adet muz
Öğlen 12
1 kase mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği 1 portakal
Akşam 18 00
1 kase mercimek çorbası 1 tabak karnabahar yemeği 1 dilim ekmek
18 ocak
Sabah 9 30
1 dilim çavdar ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim peynir
Saat 13 15
1 kase ezogelin çorbası
3 yk makarna
1 kepçe ıspanak
Akşam 17 30
1 kase yayla çorbası
5 Adet köfte
1 bardak ayran
2lt su
Adımlar
@PoldelyaZipzip- erenmothers
18 Ocak
Kahvaltı 11:00
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlama
1 parça peynir
2 çeri domatesi
7 yeşil zeytin
ara öğün 13:00
eti form kepekli bisküvi
1 kupa sütlü şekersiz kahve
ikindi 15:00
1 portakal
1 elma
3 ceviz
Akşam 18:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
16/8 aralıklı oruç birinci gün
2,5 litre su
Zipzip-
Canımlarr hepinize çok afiyet olsun hiç kilo olmasınn ..
Afiyet olsun kızlarKahvaltı 1 dilim ekmek
Birer çay kaşığı bal kaymak
Bir küçük kuru kabak dolma
3 yaprak sarma
Öğlen 2 yumurta tavada , ekmek
İkindi 15.30 gibi ciğer dürüm, kefir
Adım : 8200
.......
Çok ekmek yedim yine . Canım sıkkındi. İkindi neyseki önceki günlerden farklı olarak erken yedim yemeği erken kestim. Umarım toparlarım. Akşam çocuklara kaşarlı patates yaptım kumpir gibi yemedim. Kendime de güvenmediğim için tedbir olarak masaya oturmadım
Ay insAllah canım67 olacak insaallah. Hedefe odaklan..Bismillah
Sağol canımAfiyet olsun güzel olmus
17 Ocak sali
12.00
2 yumurta
1 dlm ekmek
5 zeytin
1 dlm peynir
marul
15.30
Yeşilçay
1 galeta
18.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
salata
3 ksk yoğurt
şu 2 buçuk litre
erenmothers Zipzip-
18 ocak çarşamba
12.00
4 ksk menemen
1 dlm peynir
2 dlm ekmek
15.00
1 bardak süt
1 galeta
16.30
1 tane çikolatalı gofret
18.30
5 ksk pırasa yemeği
2 köfte
Salata
2 dlm ekmek
Su 2bucuk litre
Zipzip- erenmothers
Afiyet olsun kızlar
Sağol canımŞahane bir spor
5 dk yuruyebilirsin en iyi yürümek kasilmayi açıyor sonrasında önce hafif ılık su sonra soğuk suyla 1 dk dus alabilirsiniz kasların rahatlarGeçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederimtek dizimde ve belimde sıkıntı var geçen yıl o sebeple bırakmıştım ip atlamayı, belimde çok ağrı olmuştu
Güzel canım afiyet olsun
Şahane bir spor
Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Mutluluğun daim olsun canımYok benimde annemler münihde ben evlendim türkiye geldim 6 senedir istanbuldayim
Ama gözlüğü çıkarmış
İyi geceler canımArkadaşlar bugün çok yoğun bi gündü daha yeni yattım umarım yarın boşluğum olur yazarım maalesef hiç okuyamadım msjları yazamadım da o yüzden herkese iyi geceler
Biliyorum da, yeme bozuklugu yasadigim gün, bana mesaj yazdi minerva. BosverYeme bozukluğu ile alakalı değil bozacan
"Yeni gelmis arkadas" a yazdım. Şahsen bir mesaj. Senlik durum yok.Yemek yemek ile igili değil yeni gelmiş birine yazım dikkatsizliği ile ilgili gereksiz duyar kasılmasına yorum yaptım.
Baska arkadasin şahsina direkt olarak yazdigim mesajdan rahatsiz olmana, yapacak bir seyim yok canım.@Willemijn- evet ben de rahatsız oldum
Afiyet olsun, İyi gitmissin canimKahvaltı: 1 bardak detoks suyu 1 bardak normal su
2 dilim kepekli ekmek yarım domates bir dilim süzme peynirle tost, 5-6 tane zeytin maydonoz, marul, yarım domates 2-3 dilim salatalık, 1 tane başlanmış yumurta, çay
Ara: 3 dilim elma, fıstık, kabak çekirdeği, kuru üzüm, karışımı bir avuç kadar
Öğle: 1 mandalina, çay 2 tane çörekotu kinoalı form bisküvi, yerfıstığı, çıtır leblebi yarım avuç kadar, ayva 1 2 dilim
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, istavrit, soğan salatası, şalgam 1 bardak
Kestane 4_5 tane
Su: 3 lt
Spor: 60 ip atlama
@Willemijn-Zipzip-
Geçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederimtek dizimde ve belimde sıkıntı var geçen yıl o sebeple bırakmıştım ip atlamayı, belimde çok ağrı olmuştu
Güzel canım afiyet olsun
Şahane bir spor
Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol
Afiyet olsun kızlar
Ay insAllah canım
Sağol canım
Afiyet olsun kızlar
Bende sorun yok tatlımYa kızlar hareketli emojileri yaptığımız yere tiklayamiyorum ben, açılmıyor birkaç gündür
Benden başka bu sorunu yaşayan var mı
İyi geceler canim. Oğlum uyusa ben de uyucamArkadaşlar bugün çok yoğun bi gündü daha yeni yattım umarım yarın boşluğum olur yazarım maalesef hiç okuyamadım msjları yazamadım da o yüzden herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?