Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne kadar tatlısın ya

Ben de bulgurcuyum pirinç beni bayıltıyor hakikaten ya ama şişkinlik yapabilir gerçekten fazla tüketilince.. Tabii ikisini de az tüketmek lazım pek de severim bulguru

Yanlıca, mesajlara kahkaha atinca moralim cok bozuluyor, aglicam, cikicam gruptan dimi :) e boza bugun yeme bozuklugu yasadi ya, yuzume bakmayanlar, mesaj yazar olmus :) uzuntuden uyuyamicam. Eski boza aglayip, esip, gürler, giderdi :) gelistirmisim kendimi. Cok mutluyum. Hamdolsun Allahim sagligimiza, verdigin nimetlere. (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆

İnsaallah canim. Çok sağ ol (⁠✷⁠‿⁠✷⁠)

güzellik uykusuna yat prensesim sen. Bulgur Anadolunun bağrından diye başlayarak Elin Çinlileri pirinç lapasını kıyırsın dursun biz bulgur pilavı ile büyüdük diyerek pirinç mi bulgur mu tartışmasına nokta koyuyorum. (tabisi şaka)

Ara ogunun cok olmus sanki canim
Afiyet olsun guzel bence
Afiyet olsun canim
Canim aralikli oructa ara ogun yapilmiyo benim bildigim bide sen iki ara yapmissin
Ogken ekmek ne kadardi canim
Bide ikindi durum ekmek yemissin en azindan gunu erken kapatmissin

Kahkaha atarak güldüm gece gece elin Çinlileri obez listesinde 191 ülke içinde 169 da Anadolu nün bağrından diye başlayan bizler 17 ci sıradayız pirinç o kadar korkulacak diyette öcü gözüyle bakılacak bir gıda değil bulgur da aynı yeter ki kararında pirinç mi bulgur mu tartismasina sen noktayı koydun darisi uzmanlara

Yeme bozukluğu ile alakalı değil bozacan

Sizin ip atlamayi da gördüm teprik ederim ilk defa atliyorsan mutlaka atlama sonra vücudu soğutma esnetme hareketi uygula canım kasları kitler sonra ertsesi gunu özellikle bacaklarda kas çekmesi yasarsin
Geçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederim tek dizimde ve belimde sıkıntı var geçen yıl o sebeple bırakmıştım ip atlamayı, belimde çok ağrı olmuştu
Güzel canım afiyet olsun
5 dk hızlı yürüyüş 5 dk koşu seklinde 40 dk yaptım bugün de
18 Ocak Çarşamba 10640 adım Cordelia Zipzip- Pnrrr-12
Şahane bir spor
Oglum uyudu bende sersem gibiym hastalik ilerliyor sanki bogazim fena kuru öksürük var, kelle paca da fayda etmedi sanirm hemen uyuyorm görüsrz kizlar Allah rahatlik versin
Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol

Yemek yemek ile igili değil yeni gelmiş birine yazım dikkatsizliği ile ilgili gereksiz duyar kasılmasına yorum yaptım.

İp atlamasaniz omurgaya ve dize baya zararı oluyor maalesef ısınma soğuma da olsa zarar verebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…