- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ne kadar tatlısın yaTanırcasına seviyorum hepinizi canımm.Samimi sıcak kibirden uzak insanlar birbirlerini bulmuş bir ortam burası çok sevdim. Ayrıca birbirimize her zaman tam destek güç vermek için burada hazır ve nazırız tabii yazıcam
Ben de bulgurcuyum pirinç beni bayıltıyor hakikaten ya ama şişkinlik yapabilir gerçekten fazla tüketilince.. Tabii ikisini de az tüketmek lazım pek de severim bulguruOyy sağol canım olur mu hiç. Seni beni varmı hepimiz aynıyız
Bende tam tersi bulguru tercih ederim. Pirinç hep şeker ile denk derler. Gerçi iş yerinde çıkmasa evde çok pişen şeyler değil bulgur yada pirinç.
Şimdiye kadar hiç besin ayrımı yapmadım. Aralıklı orucun mantığı birazda bu 2 başlık yiyip ağır kalorilerden kaçmak. O kadar kafa yoramiyorum yemek işine açıkçası. İşte hazır oluyor. Beğenirsem yiyorum beğenmezsem o öğünü atlıyorum. Evde de eşim sağolsun hazır ediyor. Ne yemek varsa 1 tabak alıyorum. 2 tabak olmuyor. Yoğurt salata gibi şeyler olursa yiyorum olmazsa dur çıkarayım da yiyeyim gibi derdim yok. Hazır yaşıyorum. Meyve çok tuketmem ama Trabzon hurmasıni çok severim evde sadece ben yerim. Onuda tatlı olarak tüketiyorum. Rafta muz vardi çürümüş resmen. Çekmecenin biri meyve dolu öylece duruyor. Beslenme koyuyorum çocuklara. Şuan sadece zamana odaklı yaşıyorum. Çeşitlilik hayatımda yok henüz
İnsaallah canim. Çok sağ ol (✷‿✷)Afiyet olsun güzel menü
Cok iyi masallah
süpersin cumaya güzel bir eksi gelcek bence ben bile merak ediyorm sonucu adimlar
Insallah görürsün
Hepimiz yasiyoruz bazen böyle birgün bence yedim bitti diyip konuyu kapatabilmek önemli zaten pismanlik yokss devsmi gelmiycektir bence
Sahane
Canım sen rahat olFarkın da değilim t9 ne yazarsa devam yarın tabiki olur
güzellik uykusuna yat prensesim sen.Yok öyle yanlış anlamıyorum. Senelerdir yonlendirmelerimiz hep bu yönde olduğu için ona yöneldim.
Çok savunmacı olduğumu fark ettim bugün duygusal bir gunumdeyim
Nasılsın diyen biri bile olsa aşırı duygu yükle ip mutlu oluyorum. Hastalıktan sanırım. En iyisi uyuyup mutlu uyanayim
Çok teşekkür ederim canım. Çiçeğim yazmış şuanNe kadar tatlısın ya
geçmiş olsun canımmOglum uyudu bende sersem gibiym hastalik ilerliyor sanki bogazim fena kuru öksürük var, kelle paca da fayda etmedi sanirm hemen uyuyorm görüsrz kizlar Allah rahatlik versin
Tanırcasına seviyorum hepinizi canımm.Samimi sıcak kibirden uzak insanlar birbirlerini bulmuş bir ortam burası çok sevdim. Ayrıca birbirimize her zaman tam destek güç vermek için burada hazır ve nazırız tabii yazıcam
Teşekkür ederimCanım sen rahat olhızlı yazıyoruz ve yine de anlıyoruz birbirimizi
Ara ogunun cok olmus sanki canim18 Ocak Çarşamba
Kahvaltı 12:40
1 yumurta ile 2 tbe ile tost
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 hurma
Maydanoz
Ara 15:40
Yarım muz
1 tatlı kaşığı granül kahve
1.5 su bardağı süt
1 tatlı kaşıgı chia tohumu
1 çay kaşığı bal ile smotie
Ara 16:00
1 marulla 1 çiğköfte
Akşam 19:30
8-9 yk tavuklu patlıcan yemeği
2 yk pirinc pilavı
2 yk yoğurt
Salata
Su 2.5 lt
Spor henüz yapmadım
4477 adımım varCordelia Pnrrr-12 Zipzip-
Afiyet olsun guzel bence18.01.23
12.30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 yk yulaf ,muz ,kivi ve 8 badem ile lapa, havuç yarım armut
19.00 2 kepçe yayla çorbası,3 SK yumurtalı ıspanak,1 dilim ekmek
19.30 2 hurma
Şu:2 lt geçer.
erenmothers Zipzip-
Afiyet olsun canim15 Ocak Pazar menüm
( hatirladigim kadariyla )
12 :00
1 haşlanmis yumurta
Yarim avakado (az yagli limonlu)
Beyaz peynir kk kadar
4 zeytin
Yesillik
16:00 Sütlü filtre kahve
10 badem
10 tane çikolata( 230 kalori)
19:00
Tavuk izgara 3 bud
Salata
Yogurt (4 kaşık)
Su az iciyorum son zamankarda 2 litrenin altindaydi
Spor yoktu (nerelere gideeemmm )
Pnrrr-12 Zipzip- Cordelia
Canim aralikli oructa ara ogun yapilmiyo benim bildigim bide sen iki ara yapmissin18 Ocak
Kahvaltı 11:00
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlama
1 parça peynir
2 çeri domatesi
7 yeşil zeytin
ara öğün 13:00
eti form kepekli bisküvi
1 kupa sütlü şekersiz kahve
ikindi 15:00
1 portakal
1 elma
3 ceviz
Akşam 18:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
16/8 aralıklı oruç birinci gün
2,5 litre su
Zipzip-
Canımlarr hepinize çok afiyet olsun hiç kilo olmasınn ..
Ogken ekmek ne kadardi canimKahvaltı 1 dilim ekmek
Birer çay kaşığı bal kaymak
Bir küçük kuru kabak dolma
3 yaprak sarma
Öğlen 2 yumurta tavada , ekmek
İkindi 15.30 gibi ciğer dürüm, kefir
Adım : 8200
.......
Çok ekmek yedim yine . Canım sıkkındi. İkindi neyseki önceki günlerden farklı olarak erken yedim yemeği erken kestim. Umarım toparlarım. Akşam çocuklara kaşarlı patates yaptım kumpir gibi yemedim. Kendime de güvenmediğim için tedbir olarak masaya oturmadım
Kahkaha atarak güldüm gece gece elin Çinlileri obez listesinde 191 ülke içinde 169 da Anadolu nün bağrından diye başlayan bizler 17 ci sıradayız pirinç o kadar korkulacak diyette öcü gözüyle bakılacak bir gıda değil bulgur da aynı yeter ki kararında pirinç mi bulgur mu tartismasina sen noktayı koydun darisi uzmanlaragüzellik uykusuna yat prensesim sen.Bulgur Anadolunun bağrından diye başlayarak Elin Çinlileri pirinç lapasını kıyırsın dursun biz bulgur pilavı ile büyüdük diyerek pirinç mi bulgur mu tartışmasına nokta koyuyorum. (tabisi şaka)
Yeme bozukluğu ile alakalı değil bozacanYanlıca, mesajlara kahkaha atinca moralim cok bozuluyor, aglicam, cikicam gruptan dimi :) e boza bugun yeme bozuklugu yasadi ya, yuzume bakmayanlar, mesaj yazar olmus :) uzuntuden uyuyamicam. Eski boza aglayip, esip, gürler, giderdi :) gelistirmisim kendimi. Cok mutluyum. Hamdolsun Allahim sagligimiza, verdigin nimetlere. (◔‿◔)(◠‿・)—☆
Geçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederimSizin ip atlamayi da gördüm teprik ederim ilk defa atliyorsan mutlaka atlama sonra vücudu soğutma esnetme hareketi uygula canım kasları kitler sonra ertsesi gunu özellikle bacaklarda kas çekmesi yasarsin
Güzel canım afiyet olsun
Şahane bir spor
Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bolOglum uyudu bende sersem gibiym hastalik ilerliyor sanki bogazim fena kuru öksürük var, kelle paca da fayda etmedi sanirm hemen uyuyorm görüsrz kizlar Allah rahatlik versin
Yemek yemek ile igili değil yeni gelmiş birine yazım dikkatsizliği ile ilgili gereksiz duyar kasılmasına yorum yaptım.Yanlıca, mesajlara kahkaha atinca moralim cok bozuluyor, aglicam, cikicam gruptan dimi :) e boza bugun yeme bozuklugu yasadi ya, yuzume bakmayanlar, mesaj yazar olmus :) uzuntuden uyuyamicam. Eski boza aglayip, esip, gürler, giderdi :) gelistirmisim kendimi. Cok mutluyum. Hamdolsun Allahim sagligimiza, verdigin nimetlere. (◔‿◔)(◠‿・)—☆
İp atlamasaniz omurgaya ve dize baya zararı oluyor maalesefGeçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederimtek dizimde ve belimde sıkıntı var geçen yıl o sebeple bırakmıştım ip atlamayı, belimde çok ağrı olmuştu
Güzel canım afiyet olsun
Şahane bir spor
Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?