Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun süper menü

Ya kızlar hareketli emojileri yaptığımız yere tiklayamiyorum ben, açılmıyor birkaç gündür

Benden başka bu sorunu yaşayan var mı
Bana açılıyor canım

Valla kimse senin ne yediğini takip edip yorum yapmıyor, benlik bir durum olup olmaması asla önemli değil . Adalet duygum ağır istediğim yorumu da yaparım . İsmimi hatirlamana aşırı şaşırdım si anda

Baska arkadasin şahsina direkt olarak yazdigim mesajdan rahatsiz olmana, yapacak bir seyim yok canım.
Kısaca sanane diyorsun :) Bilmem sayfa ORTAK alanımız, rahatsız olduğumuz durumları dile getirebiliriz gibi gelmişti yanılmışım.

Evet yapacak bir şeyin yok canım bu durumda ben de kendi adıma rahatsız olacağım mesajları GÖZ ARDI edeceğim. Allah'a emanet ol bozacan

NE diyeti bu canim
YAktigin kalori yediginde fazla tebrikler valla spor harika
Afiyet olsun guzel menu
Ya kızlar hareketli emojileri yaptığımız yere tiklayamiyorum ben, açılmıyor birkaç gündür

Benden başka bu sorunu yaşayan var mı
Bendede calismiyor

Valla kimse senin ne yediğini takip edip yorum yapmıyor, benlik bir durum olup olmaması asla önemli değil . Adalet duygum ağır istediğim yorumu da yaparım . İsmimi hatirlamana aşırı şaşırdım si anda
Adaleti ben de severim. O gün isminin tam harflerini etiket icin hatirlayamamistim. Harfi harfine yani. Hafizam iyi degil. Takilacak bir konu degildi. Yeni gelen arkadas, elestiri gibi algilamayin gibilerinden, mthndye menu yorumu yapmis, birbirimizin yanlisini soyleyebiliriz gibisinden yaklasinca, ben de baglacla ilgili konudaki yanlisi bu yuzden kendisine söyledim. Kızmaz, diye. Bir bağlaç nereye kadar gitti :) uyarmaz olaydim. Türkçe yazim kurallari, öznel degildir. Kisiden kisiye degismez, yoruma kapali oldugu icin uyardim . Pisman ettiniz
Sanane degil de, herkes rahatsiz oldugu konulari yazsa, isin icinden cikamayiz. Ben ancak sana yazdigim mesajla ilgili rahatsizligini çözebilirim. Ona bakarsak zayiflama grubunda, bugun de cok yedim, şistim vb de denmez, rahat tavirlarla ve sürekli. Daha az yiyerek kilo veremeyen arkadaslarin modunu dusurebilir ve iradesizliklerine yol acabiliriz. Bu dusuncemi internetteki tüm zayiflama gruplari icin söylüyorum. Sen de Allaha emanet ol Fesangım.

geçmiş olsun canımm iyi geceler.
Sagolasin
Çok geçmiş olsun canım iyi dinlen düzelir inşallah
Sagol canim insallah
Mutluluğun daim olsun canım
Münih bize 5 saat uzaklıkta
Amin tessekürler
Yinede gidilebilir bir mesafe
18 ocak carsamba
12.30
Kk beyaz peynir
3dlm ekmek
2yk pastirmali yumurta
1 cay kasigi recel
2yk firinda sebze

18.00
2 kepce mercimek corbasi
Salata
2 yk firinda sebze
Su 2lt
Pnrrr-12
Zipzip-
Güzel menü afiyet olsun

Benm oğlanın ateşi var sanırım başa dönüyoruz tekrar ama görevlendirmedeyim izin alamam, cmarteside nöbetim var cuma inşallah tartı bildirimi yaparım çok gelemezsem beni merak etmeyin yoğunluklarla boğuşuyorumdur önümüzdeki hafta için de şuan kesin bişey diyemem ama beni şimdik herhangi bir takıma eklemeyin faydam olacağını sanmıyorum Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…