Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkurler. Bunu hic duymamistim. Yarin yapsam fayda eder mi acaba? Bu arada dikkatimi cekti mesajlariniz da, bağlaç olan de/da yı o kadar birlesik yazmissiniz ki telefon öyle yaziyor demeyin :)) yada önemsiz bir ayrinti
Farkın da değilim t9 ne yazarsa devam yarın tabiki olur

Yok öyle yanlış anlamıyorum. Senelerdir yonlendirmelerimiz hep bu yönde olduğu için ona yöneldim.
Çok savunmacı olduğumu fark ettim bugün duygusal bir gunumdeyim
Nasılsın diyen biri bile olsa aşırı duygu yükle ip mutlu oluyorum. Hastalıktan sanırım. En iyisi uyuyup mutlu uyanayim

Güzel ama çikolatalı gofret ciss
@ifdiyetim mesajim yarim kalmis. İnsaallah bu sefer basarirsin. Ömür boyu ugrasacak miyiz, yazik bize
Aslında zayıf olanlar hep dikkat edenler biliyor musun? Böyle yetip kilo almayanlar da var ama geneli dikkat ediyor, iş yerinde arkadaşlar zayıf ama az yiyorlar ondan, öğlen ekmek yediyse akşam yemiyor misal, canı çekse bile yok ya yemeyim diyor ama biz öyle değiliz, yemek yemek benim için bir aktivite resmen boş zaman deyince aklıma ne yesem geliyor, o yüzden kitap okumak iyi geliyor
Menü güzel canım afiyet olsun ama spor sahane

Güzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Neresinde canim

afiyet olsun

Afiet olsun güzel menü

Afiyet olsun
Teşekkürler kaptanım

Teşekkürler canım

Sizin ip atlamayi da gördüm teprik ederim ilk defa atliyorsan mutlaka atlama sonra vücudu soğutma esnetme hareketi uygula canım kasları kitler sonra ertsesi gunu özellikle bacaklarda kas çekmesi yasarsin

Tesekkurler. Bunu hic duymamistim. Yarin yapsam fayda eder mi acaba? Bu arada dikkatimi cekti mesajlariniz da, bağlaç olan de/da yı o kadar birlesik yazmissiniz ki telefon öyle yaziyor demeyin :)) yada önemsiz bir ayrinti
Herkes istediği gibi yazar ya herkes tek tek ne yazdığını kontrol etmiyor. Kontrol etmeye kalksak ı yerine kullanılan i kere vs bir sürü çıkar

Musmutlu bir sabaha uyanirsiniz inşallah

Herkes istediği gibi yazar ya herkes tek tek ne yazdığını kontrol etmiyor. Kontrol etmeye kalksak ı yerine kullanılan i kere vs bir sürü çıkar
Ben de sasirdim, senden bildirim gelince. Tesekkur ederim. Menu ve diger konularda birbirimizi uyariyoruz arkadaslarimla

18.01.2023

Adım 7802

Zipzip- Cordelia

10:00 1 fincan Türk kahvesi

12:00 kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam buğday ekmek

5 zeytin

1 dilim peynir

1 fincan Yeşilçay

Ara 15:00

1 fincan kahve

17:30 akşam

1 tabak salata

4 ızgara köfte

1 bardak ayran

3 litre su

Eklentiler

• 1A9B9CAC-DEAC-48C8-B5EC-1552AF9CEB36.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun canim. Güzel menü

Mesajlarınızda birleşik yazılır canım.

Afiyet olsun güzel menü
18 Ocak Çarşamba 12810 adım

Cordelia Pnrrr-12
Cok iyi masallah
süpersin cumaya güzel bir eksi gelcek bence ben bile merak ediyorm sonucu adimlar
Deme kız ya ağlarım cuma sabah tartıda -1.5-2 görmeyi planlıyorum olmazsa yakarım kendimi yaaaaa
Insallah görürsün
Hepimiz yasiyoruz bazen böyle birgün bence yedim bitti diyip konuyu kapatabilmek önemli zaten pismanlik yokss devsmi gelmiycektir bence
Sahane

canım tanıyor musun beni yoksa
İnan ki mesajın çok mutlu etti beni
Tanırcasına seviyorum hepinizi canımm. Samimi sıcak kibirden uzak insanlar birbirlerini bulmuş bir ortam burası çok sevdim. Ayrıca birbirimize her zaman tam destek güç vermek için burada hazır ve nazırız tabii yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…