• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tanırcasına seviyorum hepinizi canımm. ❤️❤️😊😊 Samimi sıcak kibirden uzak insanlar birbirlerini bulmuş bir ortam burası çok sevdim. Ayrıca birbirimize her zaman tam destek güç vermek için burada hazır ve nazırız tabii yazıcam 🤣
Ne kadar tatlısın ya 😍😍😍

Oyy sağol canım olur mu hiç. Seni beni varmı hepimiz aynıyız 🥰

Bende tam tersi bulguru tercih ederim. Pirinç hep şeker ile denk derler. Gerçi iş yerinde çıkmasa evde çok pişen şeyler değil bulgur yada pirinç.
Şimdiye kadar hiç besin ayrımı yapmadım. Aralıklı orucun mantığı birazda bu 2 başlık yiyip ağır kalorilerden kaçmak. O kadar kafa yoramiyorum yemek işine açıkçası. İşte hazır oluyor. Beğenirsem yiyorum beğenmezsem o öğünü atlıyorum. Evde de eşim sağolsun hazır ediyor. Ne yemek varsa 1 tabak alıyorum. 2 tabak olmuyor. Yoğurt salata gibi şeyler olursa yiyorum olmazsa dur çıkarayım da yiyeyim gibi derdim yok. Hazır yaşıyorum. Meyve çok tuketmem ama Trabzon hurmasıni çok severim evde sadece ben yerim. Onuda tatlı olarak tüketiyorum. Rafta muz vardi çürümüş resmen. Çekmecenin biri meyve dolu öylece duruyor. Beslenme koyuyorum çocuklara. Şuan sadece zamana odaklı yaşıyorum. Çeşitlilik hayatımda yok henüz
Ben de bulgurcuyum pirinç beni bayıltıyor hakikaten ya ama şişkinlik yapabilir gerçekten fazla tüketilince.. Tabii ikisini de az tüketmek lazım pek de severim bulguru 🤣

Yanlıca, mesajlara kahkaha atinca moralim cok bozuluyor, aglicam, cikicam gruptan dimi :) e boza bugun yeme bozuklugu yasadi ya, yuzume bakmayanlar, mesaj yazar olmus :) uzuntuden uyuyamicam. Eski boza aglayip, esip, gürler, giderdi :) gelistirmisim kendimi. Cok mutluyum. Hamdolsun Allahim sagligimiza, verdigin nimetlere. (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆

5 dk hızlı yürüyüş 5 dk koşu seklinde 40 dk yaptım bugün de 🔥💪
18 Ocak Çarşamba 10640 adım Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Pnrrr-12 Pnrrr-12

Eklentiler

• IMG_20230118_224706.webp
    IMG_20230118_224706.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230118_224732.webp
    IMG_20230118_224732.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27
Afiyet olsun güzel menü 💙

Cok iyi masallah 💙🧿

😍💙süpersin cumaya güzel bir eksi gelcek bence ben bile merak ediyorm sonucu 😂 adimlar 🧿

Insallah görürsün 🥰

Hepimiz yasiyoruz bazen böyle birgün bence yedim bitti diyip konuyu kapatabilmek önemli zaten pismanlik yokss devsmi gelmiycektir bence ☺️

Sahane🧿💙
İnsaallah canim. Çok sağ ol (⁠✷⁠‿⁠✷⁠)

Yok öyle yanlış anlamıyorum. Senelerdir yonlendirmelerimiz hep bu yönde olduğu için ona yöneldim.
Çok savunmacı olduğumu fark ettim bugün duygusal bir gunumdeyim
Nasılsın diyen biri bile olsa aşırı duygu yükle ip mutlu oluyorum. Hastalıktan sanırım. En iyisi uyuyup mutlu uyanayim 🥰
güzellik uykusuna yat prensesim sen.🤣🤣 Bulgur Anadolunun bağrından diye başlayarak Elin Çinlileri pirinç lapasını kıyırsın dursun biz bulgur pilavı ile büyüdük diyerek pirinç mi bulgur mu tartışmasına nokta koyuyorum. 🤣🤣 (tabisi şaka)

18 Ocak Çarşamba
Kahvaltı 12:40

1 yumurta ile 2 tbe ile tost
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 hurma
Maydanoz

Ara 15:40
Yarım muz
1 tatlı kaşığı granül kahve
1.5 su bardağı süt
1 tatlı kaşıgı chia tohumu
1 çay kaşığı bal ile smotie

Ara 16:00
1 marulla 1 çiğköfte

Akşam 19:30
8-9 yk tavuklu patlıcan yemeği
2 yk pirinc pilavı
2 yk yoğurt
Salata

Su 2.5 lt
Spor henüz yapmadım
4477 adımım var Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12 Zipzip- Zipzip-
Ara ogunun cok olmus sanki canim
18.01.23

12.30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 yk yulaf ,muz ,kivi ve 8 badem ile lapa, havuç yarım armut

19.00 2 kepçe yayla çorbası,3 SK yumurtalı ıspanak,1 dilim ekmek

19.30 2 hurma

Şu:2 lt geçer.

erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun guzel bence
15 Ocak Pazar menüm
( hatirladigim kadariyla )
12 :00
1 haşlanmis yumurta
Yarim avakado (az yagli limonlu)
Beyaz peynir kk kadar
4 zeytin
Yesillik

16:00 Sütlü filtre kahve
10 badem
10 tane çikolata 😞 ( 230 kalori)

19:00
Tavuk izgara 3 bud
Salata
Yogurt (4 kaşık)
Su az iciyorum son zamankarda 2 litrenin altindaydi
Spor yoktu (nerelere gideeemmm )
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim
18 Ocak

Kahvaltı 11:00
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlama
1 parça peynir
2 çeri domatesi
7 yeşil zeytin

ara öğün 13:00
eti form kepekli bisküvi
1 kupa sütlü şekersiz kahve

ikindi 15:00
1 portakal
1 elma
3 ceviz

Akşam 18:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

16/8 aralıklı oruç birinci gün
2,5 litre su
Zipzip- Zipzip-
Canımlarr hepinize çok afiyet olsun hiç kilo olmasınn ..❤️❤️
Canim aralikli oructa ara ogun yapilmiyo benim bildigim bide sen iki ara yapmissin
Kahvaltı 1 dilim ekmek
Birer çay kaşığı bal kaymak
Bir küçük kuru kabak dolma
3 yaprak sarma

Öğlen 2 yumurta tavada , ekmek

İkindi 15.30 gibi ciğer dürüm, kefir

Adım : 8200

.......

Çok ekmek yedim yine . Canım sıkkındi. İkindi neyseki önceki günlerden farklı olarak erken yedim yemeği erken kestim. Umarım toparlarım. Akşam çocuklara kaşarlı patates yaptım kumpir gibi yemedim. Kendime de güvenmediğim için tedbir olarak masaya oturmadım 🤦
Ogken ekmek ne kadardi canim
Bide ikindi durum ekmek yemissin en azindan gunu erken kapatmissin

güzellik uykusuna yat prensesim sen.🤣🤣 Bulgur Anadolunun bağrından diye başlayarak Elin Çinlileri pirinç lapasını kıyırsın dursun biz bulgur pilavı ile büyüdük diyerek pirinç mi bulgur mu tartışmasına nokta koyuyorum. 🤣🤣 (tabisi şaka)
Kahkaha atarak güldüm gece gece elin Çinlileri obez listesinde 191 ülke içinde 169 da Anadolu nün bağrından diye başlayan bizler 17 ci sıradayız pirinç o kadar korkulacak diyette öcü gözüyle bakılacak bir gıda değil bulgur da aynı yeter ki kararında pirinç mi bulgur mu tartismasina sen noktayı koydun darisi uzmanlara😂😂😂🤣🤣

Yanlıca, mesajlara kahkaha atinca moralim cok bozuluyor, aglicam, cikicam gruptan dimi :) e boza bugun yeme bozuklugu yasadi ya, yuzume bakmayanlar, mesaj yazar olmus :) uzuntuden uyuyamicam. Eski boza aglayip, esip, gürler, giderdi :) gelistirmisim kendimi. Cok mutluyum. Hamdolsun Allahim sagligimiza, verdigin nimetlere. (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆
Yeme bozukluğu ile alakalı değil bozacan

Sizin ip atlamayi da gördüm teprik ederim ilk defa atliyorsan mutlaka atlama sonra vücudu soğutma esnetme hareketi uygula canım kasları kitler sonra ertsesi gunu özellikle bacaklarda kas çekmesi yasarsin
Geçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederim ☺️ tek dizimde ve belimde sıkıntı var geçen yıl o sebeple bırakmıştım ip atlamayı, belimde çok ağrı olmuştu
18.01.2023

Adım 7802

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

10:00 1 fincan Türk kahvesi

12:00 kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam buğday ekmek

5 zeytin

1 dilim peynir

1 fincan Yeşilçay

Ara 15:00

1 fincan kahve

17:30 akşam

1 tabak salata

4 ızgara köfte

1 bardak ayran

3 litre su
Güzel canım afiyet olsun ❤️
5 dk hızlı yürüyüş 5 dk koşu seklinde 40 dk yaptım bugün de 🔥💪
18 Ocak Çarşamba 10640 adım Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Pnrrr-12 Pnrrr-12
Şahane bir spor ❤️👏
Oglum uyudu bende sersem gibiym hastalik ilerliyor sanki bogazim fena kuru öksürük var, kelle paca da fayda etmedi sanirm hemen uyuyorm görüsrz kizlar Allah rahatlik versin 🌸
Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol

Yemek yemek ile igili değil yeni gelmiş birine yazım dikkatsizliği ile ilgili gereksiz duyar kasılmasına yorum yaptım.

Geçen yıl çok ip atlardim ama sonrasında soğutma hareketleri vs yapmadım, bu yıl ilk kez başladım hatta az atladim bugün ilk olduğu için, duşa girdim çıktım ama bildiğin soğutma esnetme hareketi varsa link atar misn ? Teşekkür ederim ☺️ tek dizimde ve belimde sıkıntı var geçen yıl o sebeple bırakmıştım ip atlamayı, belimde çok ağrı olmuştu

Güzel canım afiyet olsun ❤️

Şahane bir spor ❤️👏

Çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol
İp atlamasaniz omurgaya ve dize baya zararı oluyor maalesef :( ısınma soğuma da olsa zarar verebiliyor

Back
X