Kızlar selam tekrardan, menumu yazmak istemezdim ama kaytarmak da istemiyorum. Menumu yazarken, yiyorum almiyorum havasi ya da rahat bir tarzla yazmiyorum ki, yedigimde acayip aliyorum. Ödem cumaya kadar gitse yine iyi.
Bu arada ekmek yemesem aramam (hamur isi severim) ama bu aldigim yerin cavdari, sanki acma-pogaca gibi lezzetli. Bunu dememin sebebi, ekmek yeme diyip yorulmayin. İstisnai bir durum

** Sabah 3 tabak kadar bol tereyağlı sıpa getti

tövbe yarabbim. Getti cidden

** hemen ardindan, bugun baslayip bitirdigim 100 gramlik bitter cikolatanin ceyregi kadar. (ikinci yiyisimde bitirdim, kizim 2 kucuk parcasini yedi)
*14 dilim çavdar ekmeği
*Eski kasar,cok degil. Isırdim isirdim yedim hizli hizli
*Alkolsuz malta icecegi
*1 kaseye yakin Torku üzüm pekmezi
* Eti kak. büyük paket biskuvinin kalanlari. Tartmistim. 80 gram mi ne.
Bugun kalori hesaplamadim. Batti maalesef.
*2 sade soda (kaloriden degil de icim yanmis)
Unuttugum var mi bilmiyorum. Cok acim yicem ne bulursam
Regl olmusum. Karbonat istegi insaallah ondandir. Uykusuzluk etkiledi tabi,ondan cok aciktim. Tesaduf olamaz. Neyse be boza, bos bos konusma. Bahane g..t gibidir. Herkeste bulunur demisler

yarindan itibaren dikkat edemem. Ederim de sımsıkı yapamam. Benim icin iyi baslangiclar, ertesi gün veya pazartesiler değil, Cumalardir

uykusuzluktan sacmalamis olabilirim, cok üzgünüm ama pisman degilim. Vücudumun ihtiyaci vardi. Kısmet.. insaallah bir an önce bu gıcık moddan çıkarım.
Zipzip-
Cordelia
kelebek19