• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkurler. Bunu hic duymamistim. Yarin yapsam fayda eder mi acaba? Bu arada dikkatimi cekti mesajlariniz da, bağlaç olan de/da yı o kadar birlesik yazmissiniz ki 😳 telefon öyle yaziyor demeyin :)) yada 😳 önemsiz bir ayrinti
Farkın da değilim t9 ne yazarsa devam yarın tabiki olur

Pirinç konusu çok ayrı girersek işin içine çıkamayız ama sadece su örnek ile vereyim Çinlilerin ana yemeği Pirinc ve dünya şişmanlık sıralamasına bakılması gerekir diyeyim tüm spor yapan vücut geliştiren bireylerin ana ogunu pirinctir hiç biri bulgur tüketmez bulgur faydasız mi hayir ama pirinç korkulacak bir öğün değil demek istediğim
Tek öğünde yapsan aralıklı oruçta hangi diyet tarzını yada uygularsan uygula aldığın kalori yaktigin kaloriden azsa kilo verirsin fazla ise alırsın karbon kas beslemez kas beslenmezse metabolizma hizlanmaz hızlı olmayan metabolizma da kilo vermek psikoloji yorar diyet döngüsüne neden olur ve enson ya pes edersin yada 3 al 5 ver 5 al 3 ver zorlanirsin diyette yapsan korusanda ne yediğini bilmediğin sürece çok zor bunu sizin için söylemiyorum yani birlikte konuşma içinde olduğumuz için sizin adınız altında yazmış oluyorum hepimiz için geçerli
Yok öyle yanlış anlamıyorum. Senelerdir yonlendirmelerimiz hep bu yönde olduğu için ona yöneldim.
Çok savunmacı olduğumu fark ettim bugün duygusal bir gunumdeyim
Nasılsın diyen biri bile olsa aşırı duygu yükle ip mutlu oluyorum. Hastalıktan sanırım. En iyisi uyuyup mutlu uyanayim 🥰

18 ocak çarşamba
12.00
4 ksk menemen
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

15.00
1 bardak süt
1 galeta

16.30
1 tane çikolatalı gofret

18.30
5 ksk pırasa yemeği
2 köfte
Salata
2 dlm ekmek

Su 2bucuk litre
Zipzip- Zipzip- erenmothers erenmothers
Güzel ama çikolatalı gofret ciss 😘
@ifdiyetim mesajim yarim kalmis. İnsaallah bu sefer basarirsin. Ömür boyu ugrasacak miyiz, yazik bize 🥰
Aslında zayıf olanlar hep dikkat edenler biliyor musun? Böyle yetip kilo almayanlar da var ama geneli dikkat ediyor, iş yerinde arkadaşlar zayıf ama az yiyorlar ondan, öğlen ekmek yediyse akşam yemiyor misal, canı çekse bile yok ya yemeyim diyor ama biz öyle değiliz, yemek yemek benim için bir aktivite resmen 🤦boş zaman deyince aklıma ne yesem geliyor, o yüzden kitap okumak iyi geliyor
Çarşamba menüsü
Aç karına yarım litre limonlu akilik su spor ile birlikte
Sabah 11
1 tereyağli yumurta
25 gram süzme peynir
1.5 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
1 çorba kasesi yeşil salata
Yarım domates ve salatalik
2 bardak çay
Büyük bir fincan kahve
Akşam 18:00
7 yemek kaşığı tavuk ciğer yahnisi
1 yemek kaşığı kadar soğan piyaz
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (24gr)
Yarım bardak ayran
Büyük kupa kahve
Su 2 3 litre

Spor bildirimi
30 dk ip atlama 1200 adet

45 dk tempolu yürüyüş
60 dk normal yürüyüş
Toplam adım :12490 resmi mevcut

60 dk koşu bandında 6.20 km kardiyo çalıştım hızlı yavaş koşu şeklinde yürüyüş adım sayar açmadım km olarak çalıştım
Menü güzel canım afiyet olsun ama spor sahane 👏👏👏

Güzel canim afiyet olsun 💙

Afiyet olsun canim 💙

Neresinde canim

afiyet olsun 💙

Afiet olsun güzel menü 💙

Afiyet olsun 🌸
Teşekkürler kaptanım 💙💙

Masalalh canim 69 a kadar dusmussun yine dusersin
65 e ne kalmiski en fazla 2 ay daha yapsan istedigin kilodasin

Gecmis olsun canim

Amin insallah canim

afiyet olsun canim hafif menu olmus

afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Bende yqtqna kqdqr 2.5 lt olur
Teşekkürler canım 😍

18 Ocak Perşembe Adım sayım: 14336

Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12 Zipzip- Zipzip-

20230118_222730.webp

Güzel ama çikolatalı gofret ciss 😘

Aslında zayıf olanlar hep dikkat edenler biliyor musun? Böyle yetip kilo almayanlar da var ama geneli dikkat ediyor, iş yerinde arkadaşlar zayıf ama az yiyorlar ondan, öğlen ekmek yediyse akşam yemiyor misal, canı çekse bile yok ya yemeyim diyor ama biz öyle değiliz, yemek yemek benim için bir aktivite resmen 🤦boş zaman deyince aklıma ne yesem geliyor, o yüzden kitap okumak iyi geliyor

Menü güzel canım afiyet olsun ama spor sahane 👏👏👏
Sizin ip atlamayi da gördüm teprik ederim ilk defa atliyorsan mutlaka atlama sonra vücudu soğutma esnetme hareketi uygula canım kasları kitler sonra ertsesi gunu özellikle bacaklarda kas çekmesi yasarsin

Tesekkurler. Bunu hic duymamistim. Yarin yapsam fayda eder mi acaba? Bu arada dikkatimi cekti mesajlariniz da, bağlaç olan de/da yı o kadar birlesik yazmissiniz ki 😳 telefon öyle yaziyor demeyin :)) yada 😳 önemsiz bir ayrinti
Herkes istediği gibi yazar ya herkes tek tek ne yazdığını kontrol etmiyor. Kontrol etmeye kalksak ı yerine kullanılan i kere vs bir sürü çıkar

Yok öyle yanlış anlamıyorum. Senelerdir yonlendirmelerimiz hep bu yönde olduğu için ona yöneldim.
Çok savunmacı olduğumu fark ettim bugün duygusal bir gunumdeyim
Nasılsın diyen biri bile olsa aşırı duygu yükle ip mutlu oluyorum. Hastalıktan sanırım. En iyisi uyuyup mutlu uyanayim 🥰
Musmutlu bir sabaha uyanirsiniz inşallah

Herkes istediği gibi yazar ya herkes tek tek ne yazdığını kontrol etmiyor. Kontrol etmeye kalksak ı yerine kullanılan i kere vs bir sürü çıkar
Ben de sasirdim, senden bildirim gelince. Tesekkur ederim. Menu ve diger konularda birbirimizi uyariyoruz arkadaslarimla 😊

18.01.2023

Adım 7802

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

10:00 1 fincan Türk kahvesi

12:00 kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam buğday ekmek

5 zeytin

1 dilim peynir

1 fincan Yeşilçay

Ara 15:00

1 fincan kahve

17:30 akşam

1 tabak salata

4 ızgara köfte

1 bardak ayran

3 litre su

Eklentiler

• 1A9B9CAC-DEAC-48C8-B5EC-1552AF9CEB36.webp
    1A9B9CAC-DEAC-48C8-B5EC-1552AF9CEB36.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 29
18.01.2023

Adım 7802

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

10:00 1 fincan Türk kahvesi

12:00 kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam buğday ekmek

5 zeytin

1 dilim peynir

1 fincan Yeşilçay

Ara 15:00

1 fincan kahve

17:30 akşam

1 tabak salata

4 ızgara köfte

1 bardak ayran

3 litre su
Afiyet olsun canim. Güzel menü🥰

Mesajlarınızda birleşik yazılır canım.

Afiyet olsun güzel menü 💙
18 Ocak Çarşamba 12810 adım

Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12
Cok iyi masallah 💙🧿
18 Ocak Detoks 2. Günüm

09.00 temizlik kereviz sapı limon suyu
10.30 kahvaltı yeşil elma limon maden suyu
13.00 öğlen pancar çorbası
15.00 ara yeşil elma havuç pancar zencefil limon
19.00 akşam yemeği pancarlı salata

Adım 9043

Kızlar hayatımda ilk kez böyle bir diyet yapıyorum ben. Başka zaman olsa çok sağlıksız bulduğum için hiç bulaşmazdım. Ama nasıl oldu bilmiyorum birden gaza geldim ve şu an bitik vaziyetteyim. Tek dayanağım pancarlı salataya koyduğum 3 parça portakal😂

Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12 Pnrrr-12 Pnrrr-12
😍💙süpersin cumaya güzel bir eksi gelcek bence ben bile merak ediyorm sonucu 😂 adimlar 🧿
Deme kız ya ağlarım cuma sabah tartıda -1.5-2 görmeyi planlıyorum olmazsa yakarım kendimi yaaaaa
Insallah görürsün 🥰
Kızlar selam tekrardan, menumu yazmak istemezdim ama kaytarmak da istemiyorum. Menumu yazarken, yiyorum almiyorum havasi ya da rahat bir tarzla yazmiyorum ki, yedigimde acayip aliyorum. Ödem cumaya kadar gitse yine iyi.
Bu arada ekmek yemesem aramam (hamur isi severim) ama bu aldigim yerin cavdari, sanki acma-pogaca gibi lezzetli. Bunu dememin sebebi, ekmek yeme diyip yorulmayin. İstisnai bir durum 🤭🤭
** Sabah 3 tabak kadar bol tereyağlı sıpa getti 😳 tövbe yarabbim. Getti cidden :KK43:
** hemen ardindan, bugun baslayip bitirdigim 100 gramlik bitter cikolatanin ceyregi kadar. (ikinci yiyisimde bitirdim, kizim 2 kucuk parcasini yedi)
*14 dilim çavdar ekmeği
*Eski kasar,cok degil. Isırdim isirdim yedim hizli hizli
*Alkolsuz malta icecegi
*1 kaseye yakin Torku üzüm pekmezi
* Eti kak. büyük paket biskuvinin kalanlari. Tartmistim. 80 gram mi ne.
Bugun kalori hesaplamadim. Batti maalesef.
*2 sade soda (kaloriden degil de icim yanmis)
Unuttugum var mi bilmiyorum. Cok acim yicem ne bulursam
Regl olmusum. Karbonat istegi insaallah ondandir. Uykusuzluk etkiledi tabi,ondan cok aciktim. Tesaduf olamaz. Neyse be boza, bos bos konusma. Bahane g..t gibidir. Herkeste bulunur demisler :oha: yarindan itibaren dikkat edemem. Ederim de sımsıkı yapamam. Benim icin iyi baslangiclar, ertesi gün veya pazartesiler değil, Cumalardir 😳 uykusuzluktan sacmalamis olabilirim, cok üzgünüm ama pisman degilim. Vücudumun ihtiyaci vardi. Kısmet.. insaallah bir an önce bu gıcık moddan çıkarım.😣
Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19
Hepimiz yasiyoruz bazen böyle birgün bence yedim bitti diyip konuyu kapatabilmek önemli zaten pismanlik yokss devsmi gelmiycektir bence ☺️
Sahane🧿💙

😍 canım tanıyor musun beni yoksa
İnan ki mesajın çok mutlu etti beni :KK74: :KK200:
Tanırcasına seviyorum hepinizi canımm. ❤️❤️😊😊 Samimi sıcak kibirden uzak insanlar birbirlerini bulmuş bir ortam burası çok sevdim. Ayrıca birbirimize her zaman tam destek güç vermek için burada hazır ve nazırız tabii yazıcam 🤣

Back
X