• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla yakin olsakta versem o kadar cok ki hep anasinifindan kalma . Benim yedegin yedego var o kadar kirletiyor dusun
Ben alacaktım arkadaşlar gerek olmuyor dediler diye almadim
Burda aski mesela sizdr baskadir adi sisteme tel kaydettir kesinti oncesi msj atarlar
Kaydettireyim bakalım canım
Canım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.

Eki Görüntüle 2931934
Eki Görüntüle 2931937 Eki Görüntüle 2931936 Eki Görüntüle 2931938

Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım 🤗

Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim 😘😍
askrhpozitif askrhpozitif buldum seni 🤗
Rica ederim canım faydalı olduysa ne mutlu bana

Ya ne çorbası ne susuz yemegdir ?
Bunu açıkça yazarsanız iyi olacak
Sadece sıcak su mu çay degil mi ?
Evet sabah öğle akşam bi bardak sıcak su içince yag yakıyor buda güz
2 kepçe corba fark etmiyor ne olduğu
4 yemek kaşığı da susuz sebze yemeği hiç çay içmiyorum sadece sıcak su limonlu su yeşil çay tüketiyordum tüp bebek tedavisine başladığim için uzman bırakmam gerektiğini söyledi

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım . Bebek nasıl durumu nasıl hastaneye yaptığına göre ciddi bir sorunu yoktur inş

Kuzum ,burda ikisi de muhteşem 😍birde duu güzelliğin var Allah nazarlardan saklasın amin 😍

Verirsin canım üzülme. Burda kal sabit kal hep böyle devam edecek değilsin azimli ol spor yap yediklerine dikkat et yavaş yavaş hepsi olacak inşaallah
Bebek doğuştan rahatsız 4 aydır yoğum bakımda bugün servise aldılar şimdi annesi yanında bende eltimin evindeyim ikitanede evde çocuğu var onlara bakıcam 3 4 gün sonra bebekle birlikte nasip olursa annelere eve gelecek inşallah 😌

Daha bitiremedim ben dersim var online bitsin atarim 😘🥱
Ne okuyorsun?
Birisi adımlarını gördük yazsın😊
Adımlarını Gördüm😁
Ben alacaktım arkadaşlar gerek olmuyor dediler diye almadim

Kaydettireyim bakalım canım

Rica ederim canım faydalı olduysa ne mutlu bana
Bunu yanlışlıkla kayıt etmişim
Bebek doğuştan rahatsız 4 aydır yoğum bakımda bugün servise aldılar şimdi annesi yanında bende eltimin evindeyim ikitanede evde çocuğu var onlara bakıcam 3 4 gün sonra bebekle birlikte nasip olursa annelere eve gelecek inşallah 😌
Çok geçmiş olsun tekrardan şifa versin rabbim amin

Adımlarını gördük. Harikasın. 💋♥️💋♥️🧿🧿🧿
Nasıl attım ama dimi 🤣 yarın da atacağım. Yarın çarşamba. Perşembe mi atmıyorduk zayıf çıkmak için. O zaman bugün geceden atsam çarşambayı 2 gün boş olur daha da zayıf çıkar mıyım 🙄🙄

Nasıl attım ama dimi 🤣 yarın da atacağım. Yarın çarşamba. Perşembe mi atmıyorduk zayıf çıkmak için. O zaman bugün geceden atsam çarşambayı 2 gün boş olur daha da zayıf çıkar mıyım 🙄🙄
Perşembe dinlen. Yarın bol bol yürü. Yarın son.2 gün çok farketmez. Sen bilirsin.♥️

Back