Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah yapsın yapsın annesi beraber yapınSizle birlikte olmayı çok isterdim ama bebemle kaliteli zaman geçirmek zorundayımresim yapiyoree
Ah en sevdiğim arnavut kaldırımlı sokaklarYok kız yazlıktaki sitenin sokakları
Afiyet olsun canım ben kapuska yedim tansiyonum düştü çok enteresan demek ki yaramıyor bana@Tostombalakanne kapsuka yapınca bende denedim pırasalısı mükemmel oldu valla bi daha yaparıım
Daha bitiremedim ben dersim var online bitsin atarim
Zipzip- kaptanı etiketle canım yoksa göremez menünü afiyet olsunSelam kızlar menüm
Sabah; 08.30 1 dl ekmek yumurta 5 zeytın 3 dk kaşar
Öglen 12.00 1 kase kuruyemişli yulaf sütlü 1 haşlanmış yumurta salatası 1 avuç leblebı
Akşam 18.00 4 çatal spagettı 100 ve balık salata
4 lt su
1 saat cardio 15 dk zumba
iyi geceler canimkalan adimlarimi tamamlayip yatacağım sabah adimlari paylasirim
Iyi geceler kizlar ❤❤❤❤
Saatleri karıştırmışım. Sabah 9 öğle 13 olacak.Sabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, maydanoz
Öğle 5 küçük doğranmış et, 6yk çorba, 1 kase salata
Akşam 18.30 - 1 dilim ekmek, 1 tabak pırasa yemeği
Su 2lt
Spor - adım
Resmi az sonra atacağım
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
ilk fotografin daha guzel gorunuyor canimEki Görüntüle 2932136 öyle bir içimden geldi öncesi ve sonrası
Yine eskisi gibi olursun canim uzulmeBu da benim öncem sonram nerden nereye
Bu son halin mi canim en son halin yeşil kiyafet olan mi digeri nişan galibaEki Görüntüle 2932144
Aha net olanı
Gordum 12000 adim tebrikler canimBirisi adımlarını gördük yazsın
Bu saate kadar uğraştımGordum 12000 adim tebrikler canim
Tebrikler canim
Ben unutmadımUnutulurmu
Eklemek icin mi adim icin mi ugrastin ayagina saglik canimBu saate kadar uğraştım