- 14 Şubat 2021
- 8.425
- 22.525
- 298
Sağdaki halim şuan ki o zaman o kadar ince belim vardi ki psikolojim bozuldu sildimMuhteşem. Sen evrim geçirmissin kaç kilo fark var? Yoksa şuan mi kilolu halin. Ben sporadevam edeyim sonra okuyacağim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağdaki halim şuan ki o zaman o kadar ince belim vardi ki psikolojim bozuldu sildimMuhteşem. Sen evrim geçirmissin kaç kilo fark var? Yoksa şuan mi kilolu halin. Ben sporadevam edeyim sonra okuyacağim
Ya ne çorbası ne susuz yemegdir ?Selam kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 09.00
Sıcak su
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Arada
Sıcak su
1 adet elme
Öğlen
Salata
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
3 adet hurma yada 3 adet kuru kayısı
Ara
Sıcak su
Akşam
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı susuz yemek
Ara
Sıcak su
1 adet Yeşil elma
3 litre su
Eltimin bebeği rahatsız 2 3 gün hastanede kalacak bende evde çocuklarına bakacağım hanımlar mesajlarınızı okuyorum bakıyorum sayfayada inşallah bende zayıflarım yaaa Zipzip- E Elif_Eylul @fantastikaaa etiket oldu sanırım
Evet kilo alarak büyük bi evrim geçirdim 25 yaşındayım ama bakıldım mı 30 35 bu cüsseyleMuhteşem. Sen evrim geçirmissin kaç kilo fark var? Yoksa şuan mi kilolu halin. Ben sporadevam edeyim sonra okuyacağim
Afiyet olsun canımBugunku menum
Kshvalti
İki haslanmis yumurts
On tane yesil zeytin
Salatalik,yesillik
İki tam ceviz
Ara kahve,bir hurma ve 12 badem
Aksam 18.30
Bir kucuk tabak kabak.
Yogurt
Dort kasik bulgur pilavi
2.5 litre su
Geçmiş olsun canım . Bebek nasıl durumu nasıl hastaneye yaptığına göre ciddi bir sorunu yoktur inşSelam kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 09.00
Sıcak su
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Arada
Sıcak su
1 adet elme
Öğlen
Salata
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
Ara
Sıcak su
Akşam
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
1 adet Yeşil elma
3 litre su
Eltimin bebeği rahatsız 2 3 gün hastanede kalacak bende evde çocuklarına bakacağım hanımlar mesajlarınızı okuyorum bakıyorum sayfayada inşallah bende zayıflarım yaaa Zipzip- E Elif_Eylul @fantastikaaa etiket oldu sanırım
Kuzum ,burda ikisi de muhteşem birde duu güzelliğin var Allah nazarlardan saklasın aminEki Görüntüle 2932136 öyle bir içimden geldi öncesi ve sonrası
Verirsin canım üzülme. Burda kal sabit kal hep böyle devam edecek değilsin azimli ol spor yap yediklerine dikkat et yavaş yavaş hepsi olacak inşaallahBu da benim öncem sonram nerden nereye
Ozaman doğru kıyafet seçimi diyebilirizYok ablacım ya 70 li kilolar fotoğrafta öyle görünüyor yoksa dağ gibiydim
Öncesinde nişanlıydın galiba kurdela gördğm inşallah önceki haline ulaşirsin iBu da benim öncem sonram nerden nereye
Elbise çok hoş evet fark etti şimdi deEki Görüntüle 2932144
Aha net olanı
Bak burda biraz kilo var diğerinde fark yoktuEki Görüntüle 2932144
Aha net olanı
Teşekkürler canım benim o senin güzelliğinKuzum ,burda ikisi de muhteşem birde duu güzelliğin var Allah nazarlardan saklasın amin
O elbisenin önünde ki dantel oturup kalkınce hava da kalıyordu önce orayı kontrol ediyordum 2018 fotoğrafı elbiseli olanOzaman doğru kıyafet seçimi diyebiliriz
Teşekkürler canım yandan çekilmiş ya öncesi ondandır eşim çekmiş o zaman gizlice çok zayıfım yaElbise çok hoş evet fark etti şimdi de
Aynen canım yandan çekildiği için öyle görünüyor yoksa ohoooBak burda biraz kilo var diğerinde fark yoktu
Olsun bak ne güzel oldun nerden nereye maşaallahTeşekkürler canım yandan çekilmiş ya öncesi ondandır eşim çekmiş o zaman gizlice çok zayıfım ya
Aynen canım yandan çekildiği için öyle görünüyor yoksa ohooo
Cordelia bunu paylasinca eklememisim seni canim teldeki adimlarim+ bileklik canim 12242Eki Görüntüle 2931972 bir saat once boyleydi suan oturuyorum
Afiyet olsun canim ❤Bugunku menum
Kshvalti
İki haslanmis yumurts
On tane yesil zeytin
Salatalik,yesillik
İki tam ceviz
Ara kahve,bir hurma ve 12 badem
Aksam 18.30
Bir kucuk tabak kabak.
Yogurt
Dort kasik bulgur pilavi
2.5 litre su
Afiyet olsun canim ❤Selam kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 09.00
Sıcak su
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Arada
Sıcak su
1 adet elme
Öğlen
Salata
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
Ara
Sıcak su
Akşam
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
1 adet Yeşil elma
3 litre su
Eki Görüntüle 2932136 öyle bir içimden geldi öncesi ve sonrası
Yine eski haline donersin canimBu da benim öncem sonram nerden nereye
Iyi geceler canim ❤İyi geceler
Teşekkürler canım benim inşallah hepimiz istediğimiz gibi oluruzOlsun bak ne güzel oldun nerden nereye maşaallah