- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
MükemmelOda nasıl birşeymiş ilk defa duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MükemmelOda nasıl birşeymiş ilk defa duydum
Doğum kilosu diyete sadık kalınca daha çabuk gidiyor sankiHosbulduk.bugun tartıldim 82.3 um 10 kilosu dogumdan kalma 10u gitti 10u bende hala. Boyum 170 ilk hedefim bu fazlalığı üstümden atmak
14 bin adım var bunu yaparsam 20 bin adım çıkar zıpzıp filiz kızıyor iç kanama geçirceksin der
Daha öncesinde bacak mi calisiyordun cnm. Bacaklarinda ciddi iyilesme olmus cünkü. Eger öyleyse bende bacak calismalarina baslayacagim. Ama bu ay cok yogun calisiyorm bi dahaki ay düsünüyorm.
Bugunku menum
Kshvalti
İki haslanmis yumurts
On tane yesil zeytin
Salatalik,yesillik
İki tam ceviz
Ara kahve,bir hurma ve 12 badem
Aksam 18.30
Bir kucuk tabak kabak.
Yogurt
Dort kasik bulgur pilavi
2.5 litre su
Afiyet olsun kızlarSelam kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 09.00
Sıcak su
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Arada
Sıcak su
1 adet elme
Öğlen
Salata
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
3 adet hurma yada 3 adet kuru kayısı
Ara
Sıcak su
Akşam
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı susuz yemek
Ara
Sıcak su
1 adet Yeşil elma
3 litre su
Eltimin bebeği rahatsız 2 3 gün hastanede kalacak bende evde çocuklarına bakacağım hanımlar mesajlarınızı okuyorum bakıyorum sayfayada inşallah bende zayıflarım yaaa
Oncende zayifmis anam seninEki Görüntüle 2932136 öyle bir içimden geldi öncesi ve sonrası
Sıcak su mu içiyorsun sebepSelam kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 09.00
Sıcak su
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Arada
Sıcak su
1 adet elme
Öğlen
Salata
2 kepçe çorba
Ara
Sıcak su
3 adet hurma yada 3 adet kuru kayısı
Ara
Sıcak su
Akşam
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı susuz yemek
Ara
Sıcak su
1 adet Yeşil elma
3 litre su
Eltimin bebeği rahatsız 2 3 gün hastanede kalacak bende evde çocuklarına bakacağım hanımlar mesajlarınızı okuyorum bakıyorum sayfayada inşallah bende zayıflarım yaaa Zipzip- E Elif_Eylul fantastikaaa etiket oldu sanırım
Yok ablacım ya 70 li kilolar fotoğrafta öyle görünüyor yoksa dağ gibiydimOncende zayifmis anam senin
Bende fark aradımOncende zayifmis anam senin
Eki Görüntüle 2932136 öyle bir içimden geldi öncesi ve sonrası
Elma ve sıcak su hem yağ yakımından hemde metabolizma hızlandırma da iyi dedi diyetisyen arada kaçamak yapsamda d3ngede kalıyorumSıcak su mu içiyorsun sebep
Ben hep aynı sporu yaptım canim.eva nin farklı videoları.plank ve squat başka birşey yapmadım.Daha öncesinde bacak mi calisiyordun cnm. Bacaklarinda ciddi iyilesme olmus cünkü. Eger öyleyse bende bacak calismalarina baslayacagim. Ama bu ay cok yogun calisiyorm bi dahaki ay düsünüyorm.
Hangisi önce hangisi sonra?yeşil olan bol kıyafet sanki. O sonrası galiba.Eki Görüntüle 2932136 öyle bir içimden geldi öncesi ve sonrası
Öyle oluyor zaten canım bende ilk evlendiğim de 47 kiloydumBu da benim öncem sonram nerden nereye
Muhteşem. Sen evrim geçirmissin kaç kilo fark var? Yoksa şuan mi kilolu halin. Ben sporadevam edeyim sonra okuyacağimBu da benim öncem sonram nerden nereye
Evet ablacım doğru tespit bulabilirsem kilolu fotoyu atarım orda da kiloluyum da fotoğrafı kırınca belli olmuyorHangisi önce hangisi sonra?yeşil olan bol kıyafet sanki. O sonrası galiba.