- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Migi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Migi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi
Oh iyi bari. Sağol kaptanımYok canim yok merak etme![]()
Görürsün senGöruyorum seni ben teyzenle konuştuğunu dahi görüyorum![]()
95 normal canım.Benim aclik şekerim 95 ciktiydi geçen sabah yüksek mi acaba ben de bilmiyorum hic
Ay çok güldum cordelia da mok var içinde kokusunu alıyonmu çıkmadan demiş ne guldum akşam akşamMigi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi![]()
Ay çok güldum cordelia da mok var içinde kokusunu alıyonmu çıkmadan demiş ne guldum akşam akşam![]()
Bide nutella vardiMigi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi![]()
Nutellaya kaptan kiziyorBide nutella vardi![]()
Aldım ben eşim gelince havalara uçacak. Belki çok uçar kafa üstü düşer.Bide nutella vardi![]()
Aldım ben eşim gelince havalara uçacak. Belki çok uçar kafa üstü düşer.![]()
Be demedim elisa dediYine mi nutella![]()
Yedir bol bol yaglansin kimse begenmesin sonra zayiflatirsinAldım ben eşim gelince havalara uçacak. Belki çok uçar kafa üstü düşer.![]()
Yeni geldimKuzum sende mi burdaydin.![]()
Migi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi![]()
Yine ve daima.Yine mi nutella![]()