- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Migi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibiE Elif_Eylul Geçmişte kötü birşey mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibiE Elif_Eylul Geçmişte kötü birşey mi var
Oh iyi bari. Sağol kaptanımYok canim yok merak etme
Görürsün senGöruyorum seni ben teyzenle konuştuğunu dahi görüyorum
95 normal canım.Benim aclik şekerim 95 ciktiydi geçen sabah yüksek mi acaba ben de bilmiyorum hic
Ay çok güldum cordelia da mok var içinde kokusunu alıyonmu çıkmadan demiş ne guldum akşam akşamMigi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi
Ay çok güldum cordelia da mok var içinde kokusunu alıyonmu çıkmadan demiş ne guldum akşam akşam
Bide nutella vardiMigi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi
Nutellaya kaptan kiziyorBide nutella vardi
Aldım ben eşim gelince havalara uçacak. Belki çok uçar kafa üstü düşer.Bide nutella vardi
Aldım ben eşim gelince havalara uçacak. Belki çok uçar kafa üstü düşer.
Kuzum sende mi burdaydin.Bide nutella vardi
Yine mi nutellaNutellaya kaptan kiziyor
Be demedim elisa dediYine mi nutella
Yedir bol bol yaglansin kimse begenmesin sonra zayiflatirsinAldım ben eşim gelince havalara uçacak. Belki çok uçar kafa üstü düşer.
Yeni geldimKuzum sende mi burdaydin.
Migi iç kanama gecirmis ama 12bin adim atmis burnuna kan kokusu gelmis ama turp gibi
Yine ve daima.Yine mi nutella