Evet yapmaz mı yapıyorduSarkmamis ya hic. Nasil vermis o kadarspor yapiyo muydu
ayy yi yaa şu gün boyu kahveyi lıkır lıkır içenler gibi değilsin azı karar çoğu zarar misali kahve ben de kahveyi seviyorum ama arada çarpıntı olan dönemlerde tahıllı ya da hindiba kahve içiyorum türk kahvesinin yerini tutmazlar ama olsun yüzde 60 ı tahıl yada hindiba çarpıntı yapmıyorlar:)Abla eskiden 3ü bir arada ve cok fazla icerdim. Gecen sene de granul almaya basladim yine 2 bardak cok icerdim. Simdi bir turk, 1 nescafe de sabitledim diyelim. Bazen hâlâ akşamları 2. Kaciyorda bitki cayida iciyorum ya artik oyle dengeliyorum
O kadarini bilmiyorum canim ama cok spor yapiyorduSarkmamis ya hic. Nasil vermis o kadarspor yapiyo muydu
Bizde de ayni, kizim disarda 5dk arabada iyudu uyumucam diye evde krizlere girdi ,simdi de leyla gibi geziyor.Off bugun bebiko yolda uyudu eve gelince uyandi. Şimdi bana izdirap oldu. 6500 adimda kaldim. Havada yağmurlu, büyük kızı almaya nasil gidicez bakalim
Sen kesin vermişsindir naif kaptanimBosver canim yaa sifre istiyordu hafta sonu burdan :))
Başka cesitleri sevemiyorum. Filtre kahveyi sevmistim ama french kirildi kac kereayy yi yaa şu gün boyu kahveyi lıkır lıkır içenler gibi değilsin azı karar çoğu zarar misali kahve ben de kahveyi seviyorum ama arada çarpıntı olan dönemlerde tahıllı ya da hindiba kahve içiyorum türk kahvesinin yerini tutmazlar ama olsun yüzde 60 ı tahıl yada hindiba çarpıntı yapmıyorlar:)
Kaptanim bir zahmet yaptigi sporlara da bakivereydiniz.Gittim baktim geldim 19 subatta mezun olmus
Nutella var ama sifre vermedim kiSen kesin vermişsindir naif kaptanim
Online dersNe dersi? Ben de zaman bulursam ders calisiyorum.
Ne sifresi ,kimBosver canim yaa sifre istiyordu hafta sonu burdan :))
Hatirladim ya nutella sifresi istiyorduBosver canim yaa sifre istiyordu hafta sonu burdan :))
Bununda uykusuzluk vurmaya basladi. İnatlik yapip duruyor. Bir saat sonra da ablasini almak icin evden cikicaz. Şimdi uyutursam olmaz kiBizde de ayni, kizim disarda 5dk arabada iyudu uyumucam diye evde krizlere girdi ,simdi de leyla gibi geziyor.
Duvari keceli kalemle iyice karalamis, ustunu soymus tamamenyoruldum yaw
Cok fazla yapiyordu yaa kardio,leslie,plank felanKaptanim bir zahmet yaptigi sporlara da bakivereydiniz.
Okul dersi miOnline ders
Yolda uyur az bisey sonra gece uyumazlar.Bununda uykusuzluk vurmaya basladi. İnatlik yapip duruyor. Bir saat sonra da ablasini almak icin evden cikicaz. Şimdi uyutursam olmaz ki3 te denedim ne guzel uyumadi
O zaman dogrudur verebilmistir kisa surede. Ben hep derim spor yapabilseydim 2 beden daha incelmis olurdum çoktan. Ama benim durumum belliydi ben bu halime bile şükrediyorumO kadarini bilmiyorum canim ama cok spor yapiyordu
Kimse hatirlamiyor mu yaaNe sifresi ,kim
masaro emato nun suyun bilinmeyen gücü kitabı var amato şimdiye kadar su hakkın da yapılan en muhteşem detaylı araştırmaları yapıp bilinmeyen yeni öğretileri sunmuş , ilk tesadüf bir yazısı ile karşılaştığım da araştırmaya başladım heyecandan sabahın 6 sını etmişim, eşim kalkıp beni pc başın da görecek diye ödüm kopup sinsice gidip yatmıştımHediye istiyor 12.000 adim atmaya ne yapayim
Supersin abla bekliyorum paylasimini
Biraz attım gibi ama o zamanlar diye aklimda kaldi gidip bakayim
Uyutmamak icin her seyi yaparımYolda uyur az bisey sonra gece uyumazlar.
Ah ahhh işte bilseydin verirdin kesinNutella var ama sifre vermedim ki
Sifre neresinde bilmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?