- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Gunaydin mervemGünaydın canlar
Gunaydin elisqmGunaydin kizlar
Ahaha ben de kızıma kalk lale kek elek öğretiyordumGunaydinlarrr
Kalk Lale kalk kelek al . Ela kalk elekle kum ele
Nicunnn Ali yapmiyor bu isleri nicun hep filizler kalkiyorAliye sira gelince ancak kek yesin
Persembe tmm dinlenmede cuma nicunnncumanin sucu ne
ne güzel dedin gülüm hem zanaatkar hem de ara eleman sıkıntısı ciddi anlam da var ülkemiz deHayırlısı canim
Bir meslek sahibi olmak icin ille de univ bitirmek gerekmiyor aslinda...
Serbest meslekler daha bile fazla gelir getirebiliyor . Onemli olan yaptığı işi iyi yapmak. Ustalar bir bir azaliyor ,bazi sektorlerde ise usta adini hak eden kimse kalmamış.ortalik üçkağıtçı dolu.
İyi bir terziye ,motor ustasina, boyaciya,tesisatciya ,tamirciye vs gercekten ihtiyaç var. Bu alanlarda isini iyi yapanlar gayet guzel para kazanıyorlar. Bir cok univ mezunu ise hem işsiz hem de hiçbir sanat ogrenmemis durumda.
İnşallah onun icin iyi olani Allah karsisina cikarsin.
Cumaları liste yapiyoruz yogunuzPersembe tmm dinlenmede cuma nicunnncumanin sucu ne
Yok canim. Bizim doktorumuz iyi degil. Şuan ilaç kullaniyoruz zaten. Antibiyotik, aferin pedifen allah ne verdiyse.. hirilti olduğu için akcigere tekrar bakılıp gerekirse hava verilmesi lazim. Ama acil de ilac verip yolladiSağlık ocağına görürsen orasida iyi aslında
Allah yardimcin olsun canimYok canim. Bizim doktorumuz iyi degil. Şuan ilaç kullaniyoruz zaten. Antibiyotik, aferin pedifen allah ne verdiyse.. hirilti olduğu için akcigere tekrar bakılıp gerekirse hava verilmesi lazim. Ama acil de ilac verip yolladi
Boyle durumlarda once 112 yi arayip derdini anlatiyorsun ,sonra ilk yakinina haber veriyorsun migi icin degil disinda da olsa kanama biz burdan ne yapabilirzKonuyu kapattım rahat ol cordelia iyiyim
Saglik ocaginda doktorunu degistirsen canimYok canim. Bizim doktorumuz iyi degil. Şuan ilaç kullaniyoruz zaten. Antibiyotik, aferin pedifen allah ne verdiyse.. hirilti olduğu için akcigere tekrar bakılıp gerekirse hava verilmesi lazim. Ama acil de ilac verip yolladi
Yine baktim taaa taksim de fatihte bugune randevu veriyor. Yakin bir yer olsa alip basimi gidicemde oralar cok uzakki banaAllah yardimcin olsun canim
Yuruyemiyoruz diyorsunuzCumaları liste yapiyoruz yogunuz
Birde kaptanlik secimi ,secmeler cok vakit aliyor
Başka doktora gitsen özel cocuk doktora baktır derim geçmiş olsunYok canim. Bizim doktorumuz iyi degil. Şuan ilaç kullaniyoruz zaten. Antibiyotik, aferin pedifen allah ne verdiyse.. hirilti olduğu için akcigere tekrar bakılıp gerekirse hava verilmesi lazim. Ama acil de ilac verip yolladi
İnan hiç çözüme ulasamadik ordaki doktorlardan bu zamana kadar. Kac kere degistirdim. Hep hastaliklari ilerledi maalesefSaglik ocaginda doktorunu degistirsen canim
Cok gecmis olsun doktorunu degistir cok kolay artikYine baktim taaa taksim de fatihte bugune randevu veriyor. Yakin bir yer olsa alip basimi gidicemde oralar cok uzakki bana
Anadoluda mi oturuyorsun canimYine baktim taaa taksim de fatihte bugune randevu veriyor. Yakin bir yer olsa alip basimi gidicemde oralar cok uzakki bana
Eşim git demedikçe gidemiyorum maalesef.. bu durumlarda keşke çalışıp kendi param olsaydi diyorum.. zaten onu bir kaşık su da boğasim varBaşka doktora gitsen özel cocuk doktora baktır derim geçmiş olsun
Cuma gunu 1000-2000 adim zor atiyorumYuruyemiyoruz diyorsunuz
Yok canm k.çekmeceAnadoluda mi oturuyorsun canim
Sagol canim. Degistirdim bir kaç kezCok gecmis olsun doktorunu degistir cok kolay artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?