- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar bana gun ayali cok oldu kizima corba,kendime kabak yemegi yaptim,evi topladim,kizi tekrar uyutup okula gidecegim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar bana gun ayali cok oldu kizima corba,kendime kabak yemegi yaptim,evi topladim,kizi tekrar uyutup okula gidecegim insallah
Nediyosun kiz senGunaydinlarrr
Kalk Lale kalk kelek al . Ela kalk elekle kum ele
Nicunnn Ali yapmiyor bu isleri nicun hep filizler kalkiyor Aliye sira gelince ancak kek yesin
Persembe tmm dinlenmede cuma nicunnn cumanin sucu ne
Istanbulda bir sürü hastane var da insan o kadar çok ki belki 20 milyon üstü Allah a emanetiz gerçekten Allah düşürmesin kendin olunca dayanıyorsun bir şekilde de konu evladın olunca elin kolun bağlanıyor kızımı özele gotureyim dedim 1muayene için 350 demişler oha dedim ya hasta olmak bile parayla artıkYok canm k.çekmece
Günaydın abla
Günaydın canımGunaydin mervem
Günaydın canım kolay gelsin bugün 12 bin adım görelim sendenGunaydin kizlar bana gun ayali cok oldu kizima corba,kendime kabak yemegi yaptim,evi topladim,kizi tekrar uyutup okula gidecegim insallah
Birinci sınıfın sonuNediyosun kiz sen
Allah yardimciniz olsunBirinci sınıfın sonu
Bana ne benimkileri sayin o zaman brnim xtesileri saymayinCuma gunu 1000-2000 adim zor atiyorum
Sen adim at Cordelia spor puanina ekliyor zatenBana ne benimkileri sayin o zaman brnim xtesileri saymayin
Sağol sağol bu hafta ela ve lalenin yanına nur topu gibi alimiz eklendiAllah yardimciniz olsun
Geçiyor çok acil durum degil neyse kapattım konuyuBoyle durumlarda once 112 yi arayip derdini anlatiyorsun ,sonra ilk yakinina haber veriyorsun migi icin degil disinda da olsa kanama biz burdan ne yapabilirz
Çok haklısın sağlık bile para devlet hastanelerde muayene parası bile alıyor artık Allah durumları iyi olmayanlara yardımcı olsunIstanbulda bir sürü hastane var da insan o kadar çok ki belki 20 milyon üstü Allah a emanetiz gerçekten Allah düşürmesin kendin olunca dayanıyorsun bir şekilde de konu evladın olunca elin kolun bağlanıyor kızımı özele gotureyim dedim 1muayene için 350 demişler oha dedim ya hasta olmak bile parayla artık
Kalk kalk deyince aklima geliyorNediyosun kiz sen
Ali kek 7 .hep Ali yesinSağol sağol bu hafta ela ve lalenin yanına nur topu gibi alimiz eklendi
Hoşgeldin canım.
Emziren taze annelerimiz
@Bal0ncuk Umutumut82 bir anne daha geldi kulübe koşun koşun.
Cumartesi pazar bende atmakta zorlanıyorum okul varken iyi oluyor yolu uzativeriyorumBana ne benimkileri sayin o zaman brnim xtesileri saymayin
Daha küçük yaştan aşılıyorlar kızlar yapacak erkekler yiyecekAli kek 7 .hep Ali yesin
Aynen obur turlu hep ev isi bitecekte spora vakit kalacakCumartesi pazar bende atmakta zorlanıyorum okul varken iyi oluyor yolu uzativeriyorum
Spor puaninin odulu var mi isim gucum pazarlikSen adim at Cordelia spor puanina ekliyor zaten
Hafta içi evi zaten b.k götürüyor benimAynen obur turlu hep ev isi bitecekte spora vakit kalacak