Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanelerde randevu yok ya. Acildekiler anlamıyor mu diye düşünüyorum bir yandanYa ne güzel gelir tatil havası güle güle git canım benim gibi 10 kilo alıp geri gelme ama
Ya bu iyiye işaret biran önce de iyileşir kuzum
Selam canim ❤Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Kac kere oyuncaga bastim ayagim pert olduNe yürümesi evcilik oynucam Eki Görüntüle 2931815
Ben istersen basarabilirsinSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Yüzünü kapatmaya gerek kalmadı gördük seni@Noisy Girl sen mi sormustun gerçekten sen misin diye? Aynı kıyafetle resmimi buldum
Çok siskoymusum çok.
Hoşgeldin canım.Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Mutfak oyuncagı çok tatlı nerden aldın :)Ne yürümesi evcilik oynucam Eki Görüntüle 2931815
Acillerde genelde yeni baslayan doktorlar çalışıyor olabilir canim randevu bulabilseniz keskeHastanelerde randevu yok ya. Acildekiler anlamıyor mu diye düşünüyorum bir yandan
Butun Türkiye görmediYüzünü kapatmaya gerek kalmadı gördük seni
Baloncuk emzirmiyor mama veriyormuş öle okudumHoşgeldin canım.
Emziren taze annelerimiz
Bal0ncuk Umutumut82 bir anne daha geldi kulübe koşun koşun.
Avmden almistim canimMutfak oyuncagı çok tatlı nerden aldın :)
Olan oldu canımUyuma lutfennnnn
Sen bsskentsen bizde metropoluz
İradeni tebrik ederim
İyi geceler
Efendim canım
Harika canım ayağına sağlık
Valla abla süpersin bacaklarındaki rahatsızligina rağmen bize taş cikartiyorsun
Kaçak geldi aleyküm selam canım
O çok masum yaaa ama şunu anladım ne yesem yiyim asla 60 tan yukarı çıkmıyor aylardır aynı kiloda olmanın verdiği mutluluk bambaşkaNe yedin zeytinli poğaça tariflerine de bakıyorsun
Merhaba canım hoşgeldin bende bebgim 3 aylıkken başladım ve yaklaşık 20 kilo fazllagim gitti burdaki diyet hariç üstelik 6 ayda sende başarı rsin eskiden abla diyenler şimdi görünce bekar olduğumu saniyolar halbuki iki çocukluğumSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Saģıp veriyor emmiyor bebekBaloncuk emzirmiyor mama veriyormuş öle okudum
Sen kimdinOlan oldu canım
O çok masum yaaa ama şunu anladım ne yesem yiyim asla 60 tan yukarı çıkmıyor aylardır aynı kiloda olmanın verdiği mutluluk bambaşka
Merhaba canım bende Nilay hoşgeldin bende bebgim 3 aylıkken başladım ve yaklaşık 20 kilo fazllagim gitti burdaki diyet hariç üstelik 6 ayda sende başarı rsin eskiden abla diyenler şimdi görünce bekar olduğumu saniyolar halbuki iki çocukluğum
Hem emzirip hem mama veriyor olabilir mi?Baloncuk emzirmiyor mama veriyormuş öle okudum
Arada geliyor ya buraya Nesrin o.Sen kimdin
Tövbeeeeee kimin günahını aldım Sabah sabahSen kimdin
Geliyor söyler simdi minikken memeyi tutmadı diyordu hem mama hem sutünü sagip veriyorduHem emzirip hem mama veriyor olabilir mi?
Aşk olsun bu arada sen kaç kilo sun şuan himmArada geliyor ya buraya Nesrin o.