• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Uyuma lutfennnnn😬

Sen bsskentsen bizde metropoluz🤣

İradeni tebrik ederim

İyi geceler

Efendim canım:KK45:

Harika canım ayağına sağlık

Valla abla süpersin bacaklarındaki rahatsızligina rağmen bize taş cikartiyorsun🥰

Kaçak geldi 🤣 aleyküm selam canım
Olan oldu canım 😁🤷
Ne yedin :KK45: zeytinli poğaça tariflerine de bakıyorsun :KK48:
O çok masum yaaa ama şunu anladım ne yesem yiyim asla 60 tan yukarı çıkmıyor 😂💃 aylardır aynı kiloda olmanın verdiği mutluluk bambaşka
Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi:KK54:
Merhaba canım hoşgeldin bende bebgim 3 aylıkken başladım ve yaklaşık 20 kilo fazllagim gitti burdaki diyet hariç üstelik 6 ayda sende başarı rsin eskiden abla diyenler şimdi görünce bekar olduğumu saniyolar halbuki iki çocukluğum 🧿🥲💃

Olan oldu canım 😁🤷

O çok masum yaaa ama şunu anladım ne yesem yiyim asla 60 tan yukarı çıkmıyor 😂💃 aylardır aynı kiloda olmanın verdiği mutluluk bambaşka

Merhaba canım bende Nilay hoşgeldin bende bebgim 3 aylıkken başladım ve yaklaşık 20 kilo fazllagim gitti burdaki diyet hariç üstelik 6 ayda sende başarı rsin eskiden abla diyenler şimdi görünce bekar olduğumu saniyolar halbuki iki çocukluğum 🧿🥲💃
Sen kimdin :KK64:

Back