• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapsands dagiliyor hergun supurge ac Kuzey okuldan gelene kadar miss Kuzey gelince istolaya ugruyor ev
Halbuki hergun akşam evi toplayıp yatmaya o kadar özen gösteriyorum yok olmuyor 🤣 benim adam evden çalışmayı bıraksa biraz daha rahatlicamda evden çalışma işi rutine döndü pandemi olsa da olmasa da haftada 2 gün ofis 3 gün ev korona ayağıma sıktı resmen 🤣🤣

Eşim git demedikçe gidemiyorum maalesef.. bu durumlarda keşke çalışıp kendi param olsaydi diyorum.. zaten onu bir kaşık su da boğasim var
boğma kız ileri de lazım olur , ben sana seri üretime geçersem çivili sopa yollarım sen de arada seversin o sopayla:KK70:
maddi açıdan eşlere bağlı olanlarımız maalesef ki hep böyleyiz be gülüm

Halbuki hergun akşam evi toplayıp yatmaya o kadar özen gösteriyorum yok olmuyor 🤣 benim adam evden çalışmayı bıraksa biraz daha rahatlicamda evden çalışma işi rutine döndü pandemi olsa da olmasa da haftada 2 gün ofis 3 gün ev korona ayağıma sıktı resmen 🤣🤣
Sana ve ablama saygi duyuyorum hic cekemem evden calisma isini Allahtan calismaz evden calissa ben 100kg olurum :D

Ne güzel bir güne basladim🤣sularım kesik akşama kadar yokmuş ,saç kurutmayla kıyafet kurutuyorum😬, Atatürk köşesi yapmam lazım hiç bir yerde siyah keçe bulamadım günün sonunu merakla bekliyore😆
ahh kuzum yaaa allah yardımcın olsun susuz tüm gün nasıl geçecek

Eşim git demedikçe gidemiyorum maalesef.. bu durumlarda keşke çalışıp kendi param olsaydi diyorum.. zaten onu bir kaşık su da boğasim var
Canim esinle gorussene sonucta ikinizin cocugu baskasinin cocugu değil ki bekleyeceksiniz ilerliyorsa iyi bit doktora goturun

Bir yazı görseli olabilir
Gunaydin canim 💞

Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi:KK54:
Hosgeldin canim

Ne güzel bir güne basladim🤣sularım kesik akşama kadar yokmuş ,saç kurutmayla kıyafet kurutuyorum😬, Atatürk köşesi yapmam lazım hiç bir yerde siyah keçe bulamadım günün sonunu merakla bekliyore😆
Beynim yandi simdi sular kesikse kiyafeto sac kurutmayla niye kurutuyorsun elektrik olsa sac kurutma calismaz . Siyah kece bende var gel al

Kaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😄zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere 😍

Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
iyi tatiller canim 💞

Beynim yandi simdi sular kesikse kiyafeto sac kurutmayla niye kurutuyorsun elektrik olsa sac kurutma calismaz . Siyah kece bende var gel al
Sayende benimde beynim yandı😆 dün okul formasını kirletip gelmis bende dün hemen gelir gelmez yıkadım sabaha kadar kurur diye ama nemli kalmış (yedek forma almamistim🤦🏻)elektirik kesik değil bacim suyum kesik 😬keceyi de fırlat kapayın sevabina🤣

Anaaaaaaaa ben yengeç burcuyum yiiiiiiiiii

fellüzüm ilerdeki beni gördüm bu fotoğrafta :KK70: :KK70: :KK70:

aaaaaaaaaaaaaa gidiyormusun :KK43:
memlekete giden kilo alıp dönüyor ama heeeeeee :KK70:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii resmen mucizeeeeeeeeeeeee
kaç aydaaaaaaaa
nasılllllllllllllllllll
bende istiorummmmmmmmmmmmm :KK43: :KK43:

hoşgeldin nilar... benmde 3 aylık kızım var 19 temmuzda doğum yaptım
benm kilolarım üzerime yapıştı bile :KK70:
senin çok büyük avantajın var.. emziriyorsun.. emziren annede kilo yapışmaz :)

geldi valla.. umarım en zayıfları benmdirde biraz moral depolarım :KK70: :KK70: :KK70:

emzirmiyorum ama sağyorum süt veriyorum migi

aynen genelde süt veriyorum... takviye mama arada vermek zorunda kalıyorum sağıyorum çünkü
emmediği için sütüm azalıyor :KK43:
Umarim yapışmaz temmuz anneleri grubundan tanıyorum seni:) sende sanıyorsun sütünü enerji harcıyorsun aynı şey degilmi

aman be gülüm benim ki her gün işe gidiyor da ne oluyor akşam dosyalarla geliyor 3 sehpayı diziyor çalışıyor bir de dosya aralarına renkli minik yapışan not kağıtlarımız var ki her yerde diz battaniyesi peçeteler (dosyanın tozuna hemen hapşırık tıksırık ) sürahiyle suyunu bardağını da ister 4. sehpada da suyu çayı olur işi bitince seslenir gel sehpaları sil kırlentler bir yerde peçeteler kağıtlar bir yerde bir odayı tek başına allah bullak ediyor yatak odasını hiç demiyorum akşam eve gelip ertesi sabaha kadar 3-4 kere üst değişiyor kirlileri de tuvalet aynasının altına atıyor , evde toplam2 banyo 3 levabo var birin de tıraş oluyor birin de yıkanıyor diğerin de dişlerini fırçalıyor hepsinin ışığı farklıymış da her yer ıslak yani daha yazayım mı kendininkine şükret diye :))

Back