• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabahları uyandığımda abdest alırken burnumdan kan kokusu aldım ama kan yoktu iç kanama geçirmiş olabilirim ne olduğu bilmiyorum birden başım dönmeye başladı nefes aldım sonra geçti iki gündür bunu yaşıyorum neden olabilir 🙄
Geçmiş olsun canım doktora git mutlaka
Günaydın canım ❤️
Günaydın ❤️💙
Bebişin ateşi 39 🥴 bugun 3. Gün düşer artik inşallah ya
Günaydın canım geçmiş olsun☺️
Bizim de aynı ateşi devam ediyor doktor korkma dediği için endişelenmiyorum insaAllah düşerse rahatlar bebisler🤲🏻
İnsalalh cnaim çocuklar hiç hasta olmasa keske
Kaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😄zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere 😍

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
İyi tatiller canım🙋
Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi:KK54:
Selam hoşgeldin 🙋

Avmden almistim canim
11388422-00BE-44B8-89FD-4AF83D4CB144.jpeg

Bizde bunu kurduk pazar günü 🙈🙈😬

Hastanelerde randevu yok ya. Acildekiler anlamıyor mu diye düşünüyorum bir yandan :KK43:
Ay hastane randevusu deme canım ya bir randevu alana kadar göbeğim çatladı 😬 küçük kızımın bir gözünde kayma başladı 1 aydır arıyorum 1 tane mi randevu olmaz en son önce ki gün dediler saat 4 de yeni randevular düşüyor sisteme diye heralde 40 defa aramışımdır düşsün diye en son düştü de hem iki kızıma randevu buldum hem de kendim için ortopediden alabildim 😑 hastaneden randevu almak çok zor ama zaten alsan da 15 gün sonraya veriyorlar 🤦🏻‍♀️

Bu aralar yengeç burclarina Exler geri gelebilirmis yengeclerin dikkatine :KK70:
Anaaaaaaaa ben yengeç burcuyum yiiiiiiiiii

fellüzüm ilerdeki beni gördüm bu fotoğrafta :D :D :D

Kaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😄zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere 😍

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
aaaaaaaaaaaaaa gidiyormusun :(
memlekete giden kilo alıp dönüyor ama heeeeeee :D

@Noisy Girl sen mi sormustun gerçekten sen misin diye? Aynı kıyafetle resmimi buldum

Çok siskoymusum çok.😭
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii resmen mucizeeeeeeeeeeeee
kaç aydaaaaaaaa
nasılllllllllllllllllll
bende istiorummmmmmmmmmmmm :( :(

Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi:KK54:
hoşgeldin nilar... benmde 3 aylık kızım var 19 temmuzda doğum yaptım
benm kilolarım üzerime yapıştı bile :D
senin çok büyük avantajın var.. emziriyorsun.. emziren annede kilo yapışmaz :)

Hoşgeldin canım. ♥️💋
Emziren taze annelerimiz
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. @Umutumut82 bir anne daha geldi kulübe koşun koşun. 🤗😂
geldi valla.. umarım en zayıfları benmdirde biraz moral depolarım :D :D :D

Baloncuk emzirmiyor mama veriyormuş öle okudum
emzirmiyorum ama sağyorum süt veriyorum migi

Hem emzirip hem mama veriyor olabilir mi?
aynen genelde süt veriyorum... takviye mama arada vermek zorunda kalıyorum sağıyorum çünkü
emmediği için sütüm azalıyor :(

1 tane şarj denemedimki telefonda tık yok bakalim bir gostereyim cocugu saglik ocagina goturdukten sonra sarj bozuksa sarj aleti alirim olmazsa cocugun sirtindada kirmizi kirmizi benekler cikmis sabaha kadarda yatirmadi beni kaynanam kizamikcik cikariyo diyo daha aşisini bile vurulmadik zamani gelmedi
Gecmis olsun canim belki gida alerjisi filandir . Sarj girisini elektrik supurgesi ile cekip ince fircayla temizle bazen girisler doluyor cepte vs tozla

Ay hastane randevusu deme canım ya bir randevu alana kadar göbeğim çatladı 😬 küçük kızımın bir gözünde kayma başladı 1 aydır arıyorum 1 tane mi randevu olmaz en son önce ki gün dediler saat 4 de yeni randevular düşüyor sisteme diye heralde 40 defa aramışımdır düşsün diye en son düştü de hem iki kızıma randevu buldum hem de kendim için ortopediden alabildim 😑 hastaneden randevu almak çok zor ama zaten alsan da 15 gün sonraya veriyorlar 🤦🏻‍♀️
Maalesef bulamiyorum bende işte :(

Günaydın kizlar 💙💙💙💙

Günaydın kıslar musmutlu bir

Günaydın herkese💕 çok uykum var gidipte yatayım biraz

Günaydın diyip bende yaticam 😬😁
Gunaydinlarrr :D
Kalktim 6bucukta sonra 7de dön oraya dün buraya uyuyamdim kalk kalk filiz dedim :KK70: :KK70:
Kalk Lale kalk kelek al . Ela kalk elekle kum ele
Nicunnn Ali yapmiyor bu isleri nicun hep filizler kalkiyor :D Aliye sira gelince ancak kek yesin 😆
5 gun yaris var iste persembe cuma yaris yok :))
Persembe tmm dinlenmede cuma nicunnn :D cumanin sucu ne

Back