Geçmiş olsun canım doktora git mutlakaSabahları uyandığımda abdest alırken burnumdan kan kokusu aldım ama kan yoktu iç kanama geçirmiş olabilirim ne olduğu bilmiyorum birden başım dönmeye başladı nefes aldım sonra geçti iki gündür bunu yaşıyorum neden olabilir
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın
Bebişin ateşi 39 bugun 3. Gün düşer artik inşallah ya
İnsalalh cnaim çocuklar hiç hasta olmasa keskeBizim de aynı ateşi devam ediyor doktor korkma dediği için endişelenmiyorum insaAllah düşerse rahatlar bebisler
İyi tatiller canımKaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Selam hoşgeldinSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi