Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünki menümü de yazayim unutmadan...

Sabah yok

Ögle(12.00)
1 kepce ezogelin corba
2 servis kasigi tavuk döner
Ayran

Ara
Elma 1 tane

Aksam(17.30)
1 porsiyon cinekop tava(6 cinekop vardi)
Salata
1 dlm tb

Zipzip- @Filiz16

Afiyet olsun kızlar
Teşekkürler abla
Benim diyet çöp oldu . Selamın aleyküm
Aleyküm selam canım
Şüphem yok zaten tatlim
Fantastikayla eski tanış oldugunuz icin seni ilk kapicak diye korktuydum
Bende öyle düşünmüştüm ama geçen hafta ben onu almadım diye küstü heralde intikam aldı
Afiyet olsun canım

Menüm
Sabah
1 adet pişmiş biber
1 adet domates
2 adet haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Ara
1 kase yoğurt
1 adet nar
Kahve

Akşam
5 kaşık pilav
1 tabak türlü
Ayran

07:00
1 dilim peynir
1 salatalık
10 zeytin

12:00
Meyve (bir adet hurma)

18:00
Yarm tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

23:00
Bir avuç çekirdek

2 lt su

Veee telefonu taşıyabildiğim adımlarım
Afiyet olsun kızlar

Çok şükür canım, aynen oyle

Yaklasik 4.5 yildir boyle abla. Kizlar uyusa da uyuyamiyorum cok sık uyaniyorum ve geri hemen dalamiyorum
uyku apnesi olabilir mi acaba diye aklıma geldi gülüm , sık uyanman uyku da nefesin kesiliyor diye olabilir gülüm uygun vakti bulursan doktora git bundan bahset seni uyku merkezine yönlendirir orada 1 gece kalıp uyku apnen var mı yok mu ya da kaç kere nefesin kesiliyor diye kontrol ediyorlar

hele hele şunların çenesine vicdansız prolarrrr bu kadar sayfa birikir mi yavvfff

sonun da evde kapalı koli bırakmayıp çıkan sağlamları da sarıp sarmalayıp kenara kaldırdım dün geceye kadar açtığım 14 kitap kolisinin ve rafları monte ederken çıkan tozu zibili temizledim , değişen kanepe ayaklarının batırdığı yerler de tamamdır 3 tepsi de eşim beyefendilerinin dün emrettiği üzere bisküvi gibi olan günlerce dayanan kurabiyeyi de yapıp soğutup kavanozlamış bulunmaktayım , kendimle gurur duyuyorum ve kendimi gidip yatağa atmaya niyetleniyorum da ah şimdi kim dişini fırçalayıp yüzünü yıkacak yaaaa

Eline saglik,kurabiye tarifi i alabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…