- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Uyu bir an önce canım ki zorlanmaAcıktım ama yemiyom.
Kesinlikle kilo vermem gerekli.
İnşallah yarın bugünkünden zayıf olurum amin
Kapicaktim ama kaptinŞüphem yok zaten tatlim
Fantastikayla eski tanış oldugunuz icin seni ilk kapicak diye korktuydum
400 adımın lafımı olur canım tebriklerYine 12 bin yapamadım yaaa
11.10.2021 Pazartesi sporum
35 dk eva
15 dk yürüyüş
Adımlarım
Eki Görüntüle 2931702
Cordelia
@Zipzip-
@Filiz16
fantastikaaa
Ayaklariniza saglik kizlar
Afiyet olsun cnmMenüm
Sabah
1 adet pişmiş biber
1 adet domates
2 adet haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Ara
1 kase yoğurt
1 adet nar
Kahve
Akşam
5 kaşık pilav
1 tabak türlü
Ayran
Bosver paylasmaCordelia 12000 adım tamamda deminden foto atmaya çalışıyorum. Olmuyor. Yorgunum sabah bakarım tekrar. Liste yapıyorsun yazayım dedim. Yarın inşallah hal edicem
Yok cnm herkes yapamiyorKızlar ben bu 12bin sınırını sevmedim. 15 e mi tamamlasak. 12 çok kolay herkes yapabilir.
Bıraksanız ben ilerisini yapacaktım aslında.Yok cnm herkes yapamiyor
Adaletsizlik olmasın diye koyuldu sınır canım yoksa herkes atar 25 30 bin hem de sağlık için herşeyin fazlası zarar ben çok yürüdüm bilir kıslar 40 50 bin arası şimdi hemen ayaklarımın altı ağrıyorKızlar ben bu 12bin sınırını sevmedim. 15 e mi tamamlasak. 12 çok kolay herkes yapabilir.
Menü ve adim bekliyorum kuzucum9000 oldu inşallah akşama 12 olur
Yap sen cnm. Haftaya bakarsin yine ayni takimda oluruz. Hatta belki kaptan olup beni takimina alirsinBıraksanız ben ilerisini yapacaktım aslında.
Ayy ayaklarim deilde sag kalcamdan bi sanci vurdu benim bacagima da bugünAdaletsizlik olmasın diye koyuldu sınır canım yoksa herkes atar 25 30 bin hem de sağlık için herşeyin fazlası zarar ben çok yürüdüm bilir kıslar 40 50 bin arası şimdi hemen ayaklarımın altı ağrıyor
Gecmis olsun kaptanım ters bi hareket mi yaptın acaba farketmedenAyy ayaklarim deilde sag kalcamdan bi sanci vurdu benim bacagima da bugün
Bu ara biraz fazla yoruldum cnmya ona bagliyorum. Günasiri nöbet tuttum. Bugünden sonra cumaya kdr gece nöbetim yok cok sükürGecmis olsun kaptanım ters bi hareket mi yaptın acaba farketmeden
Ya çok sevindim cidden Allah sizden razı olsun emeğiniz hakkınız ödenmez herkes kaldıramaz kolay kolay bu emaneti 2 yildir cektiginizin sahidiyiz Allah yardimciniz olsun kaptanimBu ara biraz fazla yoruldum cnmya ona bagliyorum. Günasiri nöbet tuttum. Bugünden sonra cumaya kdr gece nöbetim yok cok sükür
Dedim zaten bunlar beni hemen zayıflatır diye. Ben bu hafta ne kadar kilo vercem acaba. Çok merak ediyorum. Daha da pazartesideyiz.Yap sen cnm. Haftaya bakarsin yine ayni takimda oluruz. Hatta belki kaptan olup beni takimina alirsinÖnemli olan hangi takimda oldugumuz degil aslinda amacimiza giden yolda biraz daha asama kaydedebilmemiz
Önemli olan istikrarlı olmak.Adaletsizlik olmasın diye koyuldu sınır canım yoksa herkes atar 25 30 bin hem de sağlık için herşeyin fazlası zarar ben çok yürüdüm bilir kıslar 40 50 bin arası şimdi hemen ayaklarımın altı ağrıyor
Geçmiş olsun diyeyim sana . Bir daha yaşanmasın böyle şeyler amin. Rabbim yuvasına huzur bereket mutluluk sağlık versin aminBizimde tatli almaya başladı kiş geldi ya. Neyseki herşey cok pahalanmis ay sonuna çok var tatli alip gelme dedim. Ramazanda bizim bir kavgamiz vardi da kafama kemalpaşa firlatti
Geçmiş olsun canımAyy ayaklarim deilde sag kalcamdan bi sanci vurdu benim bacagima da bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?