Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 ekim menüm
Kahvaltı 6:30
3 kapya biber üzeri krem peynir
7:00 şekersiz sütlü kahve
Öğle 12:00
Bi kase soğan çorbası
5 yk taş kebabı
3 parça kavun
Akşam 20:00
Bi kase yoğurt kürü (tarçın zecefil zerdeçal)
Su:2 lt
Spor
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fantastikaaa

Eklentiler

• 24ED0EBC-D8FB-462D-9FCC-549D0B71C0BB.jpeg
    193,3 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Be teşekkür ederim ekimden geleni yaparım a bugun köye kaynanalar geldim İnş yüzünü kara çıkarmam
Cikarmazsin cnm. Cikarirsan da canin sagolsun
Eline sağlık canım. Tüh kaybetmişiz yaa.
Gecmis olsun pika pika
Kizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Cok sükür cnm. Gözünaydin
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Bende bugun adimlari erken paylasayim
Cordelia
fantastikaaa

12108 adim
Ayagina saglik kaptanim
Bu arada kesinlikle dolven kullanma dedi

Dünya Saglik Örgütü hastaligin ilk döneminde böyle bir varsayimda bulunmustu cnm. Sonra yapilan calismalar böyle bir durumun olmadigini gösterdi ve aciklamayi geri cektiler. Suan rahatlikla dolven kullanabilirsin. Atesi düsmezse bi dolven bi calpol ver. Biseycik olmaz.
Ayagina saglik cnm
Ayagina saglik cnm

Selam kızlar menum
Sabah 08.30 1 dl ekmek 6 zeytın 1 yumurta 3 dl kaşar
Öglen 12.45. 3 dilim pizza ( lahmacun incelıgınde ama) salata
Akşam 18.00. Yulaf lapası 1 avuç kuruyemiş( pizza kaçırınca akşam dengelemeye çalıştım öğlen kaçırdım dıye hazır bozmusken devam edeyim demedim akşamdan kestim zor olsada)
4 lt su
45 dk zumba
30 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun cnm. 4 lt suyu susadigin icin mi iciyorsun yoksa diyet icin mi zorluyorsun?

Afiyet olsun cnm. 4 lt suyu susadigin icin mi iciyorsun yoksa diyet icin mi zorluyorsun?
Daha önce kendimde fark ettim su içince daha hızlı veriyorum ve kabakla maydonozla fazla suyu da atıyorum ...zorluyorum walla bardak sayıyorum öğlen e kadar su kotom öğleden sonra su kotom

Afiyet olsun

Daha önce kendimde fark ettim su içince daha hızlı veriyorum ve kabakla maydonozla fazla suyu da atıyorum ...zorluyorum walla bardak sayıyorum öğlen e kadar su kotom öğleden sonra su kotom
Kis günleri icin gereginden fazla su icmekte böbrekleri yoruyor. 2.5-3 yeter bence günlük. Hatta bizim bi endokrin uzmanimiz vardi. Vücut sizden ihtiyaci olan suyu ister fazlasina zorlamayin derdi. Ama bende kendim icmesem susamiyorum bu ara. O yüzden 2.5lt icin siseyle ölcü tutup iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…