Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaa neden

Bizden test isteyen olmadi diye yaptirmadik ama icim icimi yiyor. Kucugun hiriltisi artti. Gunduz ateşi vardi 4 saatte bir vermeye devam ediyorum. Dolven neden verme dedi

Dolvenin icerigindeki etken madde koranavirusu tetikliyor arttiriyormuş. Oyüzden korona ortadan kalkana kadar kullanma kesinlikle dedi. Ben kücuk icin fitil bulunduruyorum evde. Büyük icinde calpol eğer yukselirsede soğuk kompleksle hastaneye götür dedi. (Benim oglanada dolven iyi geliyordu ). Burnunu sürekli açık tut benim kızda hırlıyor. Burun icin NAZALNEM Yazdı. Yagli bir damla tikaniklik olusumunuda engelliyor.

Sevgili can cekirgelerim

Bugün icin elimden geleni yaptim ama malesef ilk turu alamadik eksi ayni olsada, minik yüzde hesabiyla kaybettik
Yine de eksimden memnunum

Bugünü unutup cumaya odaklaniyoruz
Ilk turu vermek, mac bitti anlamina gelmiyor :))

Adimlarinizi tamamlayip, cumaya süper eksiler görmek için elinizden gelenin fazlasini yapacaginiza inaniyorum

askrhpozitif

İlk gunden beri tam adim attigin için cok tesekkur ederim cnm
Merve haftaya artisiz basladiysa cuma kimbilir nasil olacak

madamhd
Haftaya artisiz baslamana sevindim cnm
Ama ne yalan soyliyim cuma günü geçen pazartesiyle ayni oldugun icin eksi bekliyordum senden :)) insallah cuma guzel bi rakam görürüz

Ayrica adimlarini aksatmayip hep tam yaptigin icin cok tesekkur ederim

masal3487
Az da olsa haftaya eksiyle baslaman güzel cnm eminim cumaya baya bi artacaktir :)

Dün aksam bi şok olsamda bugünden itibaren adimlarini tamamliyacagina inaniyorum
Simdiden teşekkür ederim

@Tutaste53
Bugün birazcik arti olsanda onun ödem olduguna eminim cnm insallah cuma ikimizide mutlu edecek bi rakam görürsün

Adimlar icin elinden geleni yaptigini biliyorum
Cok tesekkur ederim cnm

sardunya1038
Haftaya eksiyle baslaman cok güzel cnm eminim cumaya daha da güzel olacak
Adimlar icin de teşekkür ederim

prensinin annesi
Harika eksin icin cok tebrik ederim cnm cumayi merakla bekliyorum :)
Adimlarini aksatmadigin içinde teşekkür ederim

K klbk33 tekrar alev alev kirmizi takima hosgeldin cnm bugün eksi olmana sevindim dikkkattli menulerle cuma insallah daha cok sevinelim

Bugunden itibaren aksatmiyacagin adimlar icin teşekkür ederim

Veeee caliskan arilarimiz
Zaten sizin hic es vermiyeceginizi biliyordum
Cuma gunu tuzlu suyla ayaklarinizi yikayacam
Emekleriniz icin cooooookkkkk teşekkür ederim
@chikolatagozlum
Cordelia
E Elif_Eylul
Fitt_anne

Afiyet olsun canım
bugunku menum
sabah 12 30
sabah yarım gözleme 1 yumurta bir bardak şekersiz çay 2 y k yoğurt
Akşam 19 00 1 porsiyon adana kepab 1 dilim ekmek
1 5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem Cordelia
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Portakalli bile zor yiyo cocuklar limonlu asla yemezler
Yaa tatli yemekleri sevmem ben enginari bile limonla yaparim
Sizin pazarlar pahali
Ben paristr yasiyorum biliyosun köylü köylüyü kazikliyor
Bende portakalli yaptım pek beğenmedim tatlı tatlihiç aklimada limonlu yapmak gelmedi halbuki cokda akilliyimdir,
Tatli oldumu yiyemem ben akıllım onun özelligi limonlusunda aklini kullan bidakine zeki seni

Sultanim sen çok 1.lige önderlik ettin diyet gruplarinda masterfit yarışmasındaki kaptsnliginda da bunun degismiycegine inanıyorum cuma zafer bizim olacak

Ben portakalli yaptim. Yogurtlusunu sevmiyorum ama

Yogurtlusunu hic denemedim. Ben saplarini ince ince dograyip dondurucuya atiyorum . Sebze corbalarina,un corbasina, mantar corbasına, bazende tarhana corbasina koyuyorum. Cok faydalı.

Çatlayan kadar ağlayan pasta yese bari
festivale gittik Allah ım zafiyet geçirecektim. Kokoreç,,, midye (sevmem ama kızın ısrarıyla),,,,,, şırdan,, hamburger,, dondurma,,, çilek ne gördüysek yedik

Yogurtlusunu hic denemedim. Ben saplarini ince ince dograyip dondurucuya atiyorum . Sebze corbalarina,un corbasina, mantar corbasına, bazende tarhana corbasina koyuyorum. Cok faydalı.
Kerevizi cigden rendeleyip icine ceviz yogurt dereotu katip salatasi yapılıyor canim cok ta lezzetli

Kerevizi cigden rendeleyip icine ceviz yogurt dereotu katip salatasi yapılıyor canim cok ta lezzetli

Ben ona mayonezde katiliyor diye denemedim hiç. Muhakkak denicem. Insallah markete gelir canim cekti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…