- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
İki haftadir 1 liradan alıyorum bende kerevizde bolluk var galiba dİye dusundumNeeee kiz burda 1kafa 5le 7 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki haftadir 1 liradan alıyorum bende kerevizde bolluk var galiba dİye dusundumNeeee kiz burda 1kafa 5le 7 tl
Sizin pazarlar pahaliNeeee kiz burda 1kafa 5le 7 tl
Ah keske keske ,oyle bir imkan olsa sirada cok kisi varBenide alsana oraya evlatlik
Aaaa neden
Bizden test isteyen olmadi diye yaptirmadik ama icim icimi yiyor. Kucugun hiriltisi artti. Gunduz ateşi vardi 4 saatte bir vermeye devam ediyorum. Dolven neden verme dedi
Bende portakalli yaptım pek beğenmedim tatlı tatlihiç aklimada limonlu yapmak gelmedi halbuki cokda akilliyimdir,Bende portakalli sevmem limonlu olcak bana eksili zeytinyagli dereotlu
1 lt ne kız burda kilosu 5 TL nin altında birşey Yokİki haftadir 1 liradan alıyorum bende kerevizde bolluk var galiba dİye dusundum
Afiyet olsun canım11 Ekim Pazartesi
09.30 ve 11.00
2 tane filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
5 zeytin- 1 dilim süzme peynir
Domates
Biraz ceviz
Ara 16.30
1 muz
1 bardak kefir
Bi avuç leblebi
Akşam 18.15
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
Biraz söğüş salata
Yarım mandalina
Adımlarımı tamamlayabilirim inşallah Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem
Afiyet olsun canımbugunku menum
sabah 12 30
sabah yarım gözleme 1 yumurta bir bardak şekersiz çay 2 y k yoğurt
Akşam 19 00 1 porsiyon adana kepab 1 dilim ekmek
1 5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem Cordelia
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
11 ekim menüsü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dlm peynir
1 dilim ekmek
Nescafe
12.45
3 yk yogurt
14.30
Hc yagli turk kahvesi
3 kare bitter
1 maden suyu
Akşam 18.45
1 tabak kereviz yemeği
Salata yogurt
Suyu arttirmaya calisiyorum. Adimlar 12000 oldu
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @fantastikaaa
Çatlayan kadar ağlayan pasta yese bari@Kmsl Hnd neler yemis birbilseniz
Yaa tatli yemekleri sevmem ben enginari bile limonla yaparimPortakalli bile zor yiyo cocuklar limonlu asla yemezler
Ben paristr yasiyorum biliyosun köylü köylüyü kazikliyorSizin pazarlar pahali
Tatli oldumu yiyemem ben akıllım onun özelligi limonlusunda aklini kullan bidakine zeki seniBende portakalli yaptım pek beğenmedim tatlı tatlihiç aklimada limonlu yapmak gelmedi halbuki cokda akilliyimdir,
Sultanim sen çok 1.lige önderlik ettin diyet gruplarinda masterfit yarışmasındaki kaptsnliginda da bunun degismiycegine inanıyorum cuma zafer bizim olacakSevgili can cekirgelerim
Bugün icin elimden geleni yaptim ama malesef ilk turu alamadik eksi ayni olsada, minik yüzde hesabiyla kaybettik
Yine de eksimden memnunum
Bugünü unutup cumaya odaklaniyoruz
Ilk turu vermek, mac bitti anlamina gelmiyor :))
Adimlarinizi tamamlayip, cumaya süper eksiler görmek için elinizden gelenin fazlasini yapacaginiza inaniyorum
askrhpozitif
İlk gunden beri tam adim attigin için cok tesekkur ederim cnm
Merve haftaya artisiz basladiysa cuma kimbilir nasil olacak
madamhd
Haftaya artisiz baslamana sevindim cnm
Ama ne yalan soyliyim cuma günü geçen pazartesiyle ayni oldugun icin eksi bekliyordum senden :)) insallah cuma guzel bi rakam görürüz
Ayrica adimlarini aksatmayip hep tam yaptigin icin cok tesekkur ederim
masal3487
Az da olsa haftaya eksiyle baslaman güzel cnm eminim cumaya baya bi artacaktir :)
Dün aksam bi şok olsamda bugünden itibaren adimlarini tamamliyacagina inaniyorum
Simdiden teşekkür ederim
@Tutaste53
Bugün birazcik arti olsanda onun ödem olduguna eminim cnm insallah cuma ikimizide mutlu edecek bi rakam görürsün
Adimlar icin elinden geleni yaptigini biliyorum
Cok tesekkur ederim cnm
sardunya1038
Haftaya eksiyle baslaman cok güzel cnm eminim cumaya daha da güzel olacak
Adimlar icin de teşekkür ederim
prensinin annesi
Harika eksin icin cok tebrik ederim cnm cumayi merakla bekliyorum :)
Adimlarini aksatmadigin içinde teşekkür ederim
K klbk33 tekrar alev alev kirmizi takima hosgeldin cnm bugün eksi olmana sevindim dikkkattli menulerle cuma insallah daha cok sevinelim
Bugunden itibaren aksatmiyacagin adimlar icin teşekkür ederim
Veeee caliskan arilarimiz
Zaten sizin hic es vermiyeceginizi biliyordum
Cuma gunu tuzlu suyla ayaklarinizi yikayacam
Emekleriniz icin cooooookkkkk teşekkür ederim
@chikolatagozlum
Cordelia
E Elif_Eylul
Fitt_anne
Dur hele bulup geleyim ne yemisÇatlayan kadar ağlayan pasta yese bari
Ben portakalli yaptim. Yogurtlusunu sevmiyorum ama
festivale gittik Allah ım zafiyet geçirecektim. Kokoreç,,, midye (sevmem ama kızın ısrarıyla),,,,,, şırdan,, hamburger,, dondurma,,, çilek ne gördüysek yedikÇatlayan kadar ağlayan pasta yese bari
Kerevizi cigden rendeleyip icine ceviz yogurt dereotu katip salatasi yapılıyor canim cok ta lezzetliYogurtlusunu hic denemedim. Ben saplarini ince ince dograyip dondurucuya atiyorum . Sebze corbalarina,un corbasina, mantar corbasına, bazende tarhana corbasina koyuyorum. Cok faydalı.
Hepsini birbirine karıştırmış mide fesati netfestivale gittik Allah ım zafiyet geçirecektim. Kokoreç,,, midye (sevmem ama kızın ısrarıyla),,,,,, şırdan,, hamburger,, dondurma,,, çilek ne gördüysek yedik
Ulan biseyde olmuyoryaHepsini birbirine karıştırmış mide fesati net
Kerevizi cigden rendeleyip icine ceviz yogurt dereotu katip salatasi yapılıyor canim cok ta lezzetli