Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hunharca ymeyi kafaya koymuş ve yediklerine bakfestivale gittik Allah ım zafiyet geçirecektim. Kokoreç,,, midye (sevmem ama kızın ısrarıyla),,,,,, şırdan,, hamburger,, dondurma,,, çilek ne gördüysek yedik
Ayy ben katmam mayonez cok sevmem rus salatasinada katmam ben yagli diye suzme yogurt kullan onun yerineBen ona mayonezde katiliyor diye denemedim hiç. Muhakkak denicem. Insallah markete gelir canim cekti valla
Eksiler gelicek buraya
Midesi çöp onunHunharca ymeyi kafaya koymuş ve yediklerine bak
Uzun olur ömrü insaAllahŞifa olsun inşallah canım
Kimyonlu su icebilirsin gazı önler belki
Abuww kız ben en iyisi kendime topraklama yapayım geceden Cordelia da negatif enerji aldım dedi olabildiğince pozitif olmaya çalışıyorum aslında
Kazasız belasız kullan inşallah canım
Bu akşam niyet ettim bakalım bu sefer ömrü ne kadar
O eksiler gelecek uleenn(sana ulen demedim ablacım lafın gelişi)Eksiler gelicek buraya
Yarin sabah at bakalim ne olmus yaramismi pideO eksiler gelecek uleenn(sana ulen demedim ablacım lafın gelişi)
Yok ya atmam buraya yaramıştır kesin taşlarlar beni ilk önce de senYarin sabah at bakalim ne olmus yaramismi pide
Yaaaaa kızzz valla dedektif gibisinKmsl Hnd neler yemis birbilseniz
Geçen benim cnm karnabahar istedi burda yazilinca ne güzel olduk böyle bizBen ona mayonezde katiliyor diye denemedim hiç. Muhakkak denicem. Insallah markete gelir canim cekti valla
Öylesine girdim aslinda valla sana bakmak icin degil sonra gördüklerimle sok oldumYaaaaa kızzz valla dedektif gibisin
Geçen benim cnm karnabahar istedi burda yazilinca ne güzel olduk böyle zayıflar gibiBen ona mayonezde katiliyor diye denemedim hiç. Muhakkak denicem. Insallah markete gelir canim cekti valla
Geçen benim cnm karnabahar istedi burda yazilinca ne güzel olduk böyle biz
Simdi bu iki mesaj arasindaki farki bulunGeçen benim cnm karnabahar istedi burda yazilinca ne güzel olduk böyle zayıflar gibi
2 de Emoji yokSimdi bu iki mesaj arasindaki farki bulun
Yazmayacamm artık yediklerimiÖylesine girdim aslinda valla sana bakmak icin degil sonra gördüklerimle sok oldum
Yukarda yazdim herkes gördüYazmayacamm artık yediklerimi
Abovvvvv okumadım dur bir bakayımYukarda yazdim herkes gördü
Seni örnek aldı herkesAbovvvvv okumadım dur bir bakayım