- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 38
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim filizde soylemis zaten gozleme olmamis ❤
Afiyet olsun canim ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim filizde soylemis zaten gozleme olmamis ❤
Afiyet olsun canim ❤
İyi akşamlar
11 ekim menüsü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dlm peynir
1 dilim ekmek
Nescafe
12.45
3 yk yogurt
14.30
Hc yagli turk kahvesi
3 kare bitter
1 maden suyu
Akşam 18.45
1 tabak kereviz yemeği
Salata yogurt
Suyu arttirmaya calisiyorum. Adimlar 12000 oldu
@Cordeliaa Zipzip- E Elif_Eylul @fantastikaaa
Bende bayilirim ama daha gelmemis bizim pazara haftaya dediAfiyet olsun canim. Kerevize bayilirim
Hic kereviz yemedimBende bayilirim ama daha gelmemis bizim pazara haftaya dedi
Canım çocuk nasıl oldu
BiliyorumHic kereviz yemedim
Bende portakal zor buldum burdaBende bayilirim ama daha gelmemis bizim pazara haftaya dedi
En sevdiğim kadın tipiBoysuz bir şeyim tatlım...160.
Bende portakalli sevmem limonlu olcak bana eksili zeytinyagli dereotluBende portakal zor buldum burda
EbiziEn sevdiğim kadın tipi
Bende bayilirim ama daha gelmemis bizim pazara haftaya dedi
Sen kisamiydin ya ben kaptancigimi minyon diye biliyorum
Aaaa nedenBu arada kesinlikle dolven kullanma dedi
Bizden test isteyen olmadi diye yaptirmadik ama icim icimi yiyor. Kucugun hiriltisi artti. Gunduz ateşi vardi 4 saatte bir vermeye devam ediyorum. Dolven neden verme dediGece zor gecti canim. 2 saatte bir telefonu kurdum uyuyakalirim diye. 4 saatte bir ilacla sabahı ettik. Doktor faranjit ve daha yeni yenide cigerlere inmis dedi oyüzden antibiyotik başladi. Zaten bir aydir burnu aktigindan alerji icinde ilac yazdi. Bu durumda olanlara ilac kullanmadan test kesinlikle şart dedi. Cok şükür negatif çıktı. Yarin ilaclara başlicaz. Bu kis bütün hastaliklar birbirine karisti sadece ishalle pozitif olan hastam var dedi. Bilmiyorumya okula gitse dert gitmese dert. Seninkiler nasil
Bende 1. 58Sen kisamiydin ya ben kaptancigimi minyon diye biliyorum
Bende portakal zor buldum burda
Ben portakalli yaptim. Yogurtlusunu sevmiyorum amaBizim burdada yok . Bende her cesidini severim. Eşim yemiyor onada patatesle karistirip kiymali patates yemegi diye kaptiriyorum . Favorim portakallı kereviz
Tanesini 1 liradan aldım kocam üç tane her akşam yoğurtlu salatasını yapıyorumBende bayilirim ama daha gelmemis bizim pazara haftaya dedi
Neeee kiz burda 1kafa 5le 7 tlTanesini 1 liradan aldım kocam üç tane her akşam yoğurtlu salatasını yapıyorum
Portakalli bile zor yiyo cocuklar limonlu asla yemezlerBende portakalli sevmem limonlu olcak bana eksili zeytinyagli dereotlu
Cok iyiymis valla fiyatı. 3 portakala 8 tl verdim. Bu aksam kendime kuru meyve kuru yemiş aldim tam 100 tlTanesini 1 liradan aldım kocam üç tane her akşam yoğurtlu salatasını yapıyorum