- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu ara biraz sakiniz pek görüşemiyoruz ondan Kıskançlık krizleri bitmez bizde. Zayıflayınca giyim tarzımı falan değiştim bi de araba aldım onu takmayıp kendi hayatıma bakınca pek bi dokundu paşayaHadiya halaaa ayni diyosun
Arabami aldin güle güle kullan canim enguzelini yapmissinŞu ara biraz sakiniz pek görüşemiyoruz ondan Kıskançlık krizleri bitmez bizde. Zayıflayınca giyim tarzımı falan değiştim bi de araba aldım onu takmayıp kendi hayatıma bakınca pek bi dokundu paşaya
Sağol canım geçen yine söylemiştim aslında unuttun heraldeArabami aldin güle güle kullan canim enguzelini yapmissin
Birreeeee benim kafam bir dünyaSağol canım geçen yine söylemiştim aslında unuttun heralde
Ciddi misin çok sevindim canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Suyu çoğaltmaya çalış canım insülin direnci için sık sık az az beslenmen lazım sanırım
Harikasın
Afiyet olsun canım bu akşam yanına bende geldim
Aynen yazmistin belki incir zamaninda yogunluguna denk gelmistir :)Sağol canım geçen yine söylemiştim aslında unuttun heralde
Olabilir canim okudum ama gene neremleAynen yazmistin belki incir zamaninda yogunluguna denk gelmistir :)
Cocuklari yuzmeye getirdim sarjimda az kaldi canim
O aksam ben yatinca olan aksammiCocuklari yuzmeye getirdim sarjimda az kaldi canim
Aksam gelirim
Aynen yazmistin belki incir zamaninda yogunluguna denk gelmistir :)
Sana gelme muhabbeti dönmüştü yine de demiştm kocamın arabasıyla gelemezdim de şimdi kendime araba aldım gelebilirim diyeOlabilir canim okudum ama gene neremle
Siz yatiyorsunuz ben geliyorumO aksam ben yatinca olan aksammi
Gece yaniO aksam ben yatinca olan aksammi
Gel canim herzaman kapım açikSana gelme muhabbeti dönmüştü yine de demiştm kocamın arabasıyla gelemezdim de şimdi kendime araba aldım gelebilirim diye
Ben de eşime aldirdiydim...maaşıma banka el koydu...alırım canın sağ olsun demem için daha çok var bu sefer yalancı çıkarımAbla sana zahmet alsana hediye bana
Geçmiş olsun cnmYa karşı arabada çocuk varmis, hayatı tehlikesi yoktur raporu çıkana kadar ifade almadilar ve salmadilar Çok şükür çocukta bir şey yok
Afiyet olsun güzel olmus cnm
Gel canim herzaman kapım açik
Şifa olsun inşallah canımY
Haklisin canim günün büyük bölümu hastanede olunca bilerek içmedim. Dışarda wc ye girmeyi sevmedigimden. Simdi lahana kaynattım onu içiyorum.
Kimyonlu su icebilirsin gazı önler belkiAnaaaa onu hiç düşünmedim.
Abuww kız ben en iyisi kendime topraklama yapayım geceden Cordelia da negatif enerji aldım dedi olabildiğince pozitif olmaya çalışıyorum aslındaNebilim bugün bana öyle geldi negatif elektrik aldim.senden
Kazasız belasız kullan inşallah canımŞu ara biraz sakiniz pek görüşemiyoruz ondan Kıskançlık krizleri bitmez bizde. Zayıflayınca giyim tarzımı falan değiştim bi de araba aldım onu takmayıp kendi hayatıma bakınca pek bi dokundu paşaya
Bu akşam niyet ettim bakalım bu sefer ömrü ne kadarCiddi misin çok sevindim canım
Afiyet olsun canim ❤11 Ekim Pazartesi
09.30 ve 11.00
2 tane filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
5 zeytin- 1 dilim süzme peynir
Domates
Biraz ceviz
Ara 16.30
1 muz
1 bardak kefir
Bi avuç leblebi