- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Şimdi gelicek toz olma zamani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gelicek toz olma zamani
Klasik kızıyla ayrı uğraş babasıyla ayrı görümcemde oturuyom kızımdan 7 ay büyük kızı var da illa halama gidelim dedi geldik işte. Dün de burdaydık gece 11 buçukta zorla aldım çıktım eve bakalım bugün kaçta çıkacazmadamhd sen neler yaptin durumlar nasil
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Suyu çoğaltmaya çalış canım insülin direnci için sık sık az az beslenmen lazım sanırım
Harikasın
Afiyet olsun canım bu akşam yanına bende geldim
Evde değilim canım. O yüzden görünmüyorumC Chikolata_gozlum görünmüyor sanki bugun
Bebeğe gaz yapmasın canımY
Haklisin canim günün büyük bölümu hastanede olunca bilerek içmedim. Dışarda wc ye girmeyi sevmedigimden. Simdi lahana kaynattım onu içiyorum.
Çok şükür canımKizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Bebeğe gaz yapmasın canım
Gözünüz aydın canımKizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Ben içinde değilm zaten kasabasıdayım benim oturduğum yerde çok sakin sessiz yeşillik dere var göl var dağlar orman oh misMünih cok guzel ama cok kalabalik geliyor bana , ben Algau taraflarini cok seviyorum , yemyesil ve cok sakin.
Hadiya halaaa ayni diyosunKlasik kızıyla ayrı uğraş babasıyla ayrı görümcemde oturuyom kızımdan 7 ay büyük kızı var da illa halama gidelim dedi geldik işte. Dün de burdaydık gece 11 buçukta zorla aldım çıktım eve bakalım bugün kaçta çıkacaz
Gözün aydin canimKizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Yok kiz bişey mutsuz değilim niye mutsuz geldim ki şimdi düşündüm de ben hiç sagimdan kalkmiyorum ki sağım duvaraskrhpozitif solundan kalktiysan gecip gitmistir dehele biseymi var
Hadi gözün aydın canımKizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Nebilim bugün bana öyle geldi negatif elektrik aldim.sendenYok kiz bişey mutsuz değilim niye mutsuz geldim ki şimdi düşündüm de ben hiç sagimdan kalkmiyorum ki sağım duvar
Çok şükürKizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Iyi aksamlar canim kolay gelsinİyi akşamlar kızlar. 60 sayfa geçmişim var.
Evin netinde sorun varmis ya kendi netime gectim :)Benimkide
Yoo adim attim ki son 1250 adim.kaldi )Kaptan yalan atiyor öyle diyerek iyigeceler kizlar deyip gitcek adim atcam
Çakkalllll o çakkal
Öyle masum durduğuna bakmayın
Gözünüz aydin canim ❤Kizlar çok şükür oğlumunda benimde testimiz negatif çıktı
Iyi aksamlar canim kolay gelsin
Evin netinde sorun varmis ya kendi netime gectim :)
Yoo adim attim ki son 1250 adim.kaldi )
Gözünüz aydin canim ❤