Afiyet olsun canim1agustos menüm
Sabah 6:30
3-4 dmini dilim karpuz
1 kase yoğurt
1 kupa sütlü kahve
Ara su 1lt
Öğlen 12:00
1 kase yoğurtlu makarna
Ara su 1lt
Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe kısır
3 4 dilim karpuz
Adım 6720
Zipzip- @Kinoalihatun Cordelia Elhan @HanimKelesimiGetir
Yok gene aynı benim
Evet kuzum timüs bezi diye bir organımız var. Minik bir araştırma tavsiye ederim. Bu bezin aktif edilmesi lazım. Bu da masajla bir de gülümsemeyle ortaya çıkıyor. Çocuklarda özellikle aktif haldeymis onlar neden mutlu hiç düşündün müTeşekkürler kaptanım
Enerciii
@Kinoalihatun yaa aynen ben öyle daha öok gaza geliyorum
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz başlangıç 115 mi
Ay ben şok Elhan abla öyle bişi mi var
Kesinlikle gerçek. Bu seansları tekrarlamak lazım. Aklına geldikçe yapmalısin.Gerçek mi abla
Teşekkür ederim canım.Gelmiş geçmiş olsun canım
Karpuzun yanına yoğurt değil de peynir çok yakışır. İki dilim kızarmış ekmek bir de ceviz harika bir öğün olur.. Bir dahakine dene hoşuna gidecek.1agustos menüm
Sabah 6:30
3-4 dmini dilim karpuz
1 kase yoğurt
1 kupa sütlü kahve
Ara su 1lt
Öğlen 12:00
1 kase yoğurtlu makarna
Ara su 1lt
Akşam 19:00
2 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe kısır
3 4 dilim karpuz
Adım 6720
Zipzip- @Kinoalihatun Cordelia Elhan @HanimKelesimiGetir
kendin mayalayabilirsin.Kefirsiz yaşamaya devam ediyim ozaman
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar. Fena dağıttım haftasonu ve bugün. Birazdan c.tesiden itibaren adımlarımı paylaşayım da ordan toparlayım bari biraz. Yarın itibariyle 12 günlük bir kampa sokuyorum kendimi. Şu an düşünmeye bile takatim yok ama artık bi gayretle
Evet ben de tatilde ve tatil sonrasında aldım hepsini. Kilom tartıda çok gozukmese de bol yağlı her yerimİyi mi desem bolll tatil gezmeler bana kg olarak döndü
Hemen eskiye dönersin zaten cok kilon yoktu
Sen iyi ol yeter kiİyi akşamlar kızlar. Fena dağıttım haftasonu ve bugün. Birazdan c.tesiden itibaren adımlarımı paylaşayım da ordan toparlayım bari biraz. Yarın itibariyle 12 günlük bir kampa sokuyorum kendimi. Şu an düşünmeye bile takatim yok ama artık bi gayretle
HallederizEvet ben de tatilde ve tatil sonrasında aldım hepsini. Kilom tartıda çok gozukmese de bol yağlı her yerimneyse hallederiz dimi kuşum
Afiyet olsun canim
Masterfitte adimi kaldırırız belki abla sadece yuzde hesaplarizAntalya merkezin buharlaşıp haritadan silinmesi an meselesi. Adım atamıyorum.Sanırım masterfit hayallerim rölantiye alınacak. Sağlam bir mazeret Yürüyemiyorsan yüz ama çok da iyi bir yüzücü değilim üç dört kulacta nefes nefese kalıyorum.
Peynirden çok ypgurtlu seviyor karpuzlaKarpuzun yanına yoğurt değil de peynir çok yakışır. İki dilim kızarmış ekmek bir de ceviz harika bir öğün olur.. Bir dahakine dene hoşuna gidecek.
Çok fena sıcak , orayı hiç düşünemiyorum.Antalya merkezin buharlaşıp haritadan silinmesi an meselesi. Adım atamıyorum.Sanırım masterfit hayallerim rölantiye alınacak. Sağlam bir mazeret Yürüyemiyorsan yüz ama çok da iyi bir yüzücü değilim üç dört kulacta nefes nefese kalıyorum.
Akşamlari eşinle kol kola sahilde yürü sahilde aşk başkadir bide iki emekli aşıgıAntalya merkezin buharlaşıp haritadan silinmesi an meselesi. Adım atamıyorum.Sanırım masterfit hayallerim rölantiye alınacak. Sağlam bir mazeret Yürüyemiyorsan yüz ama çok da iyi bir yüzücü değilim üç dört kulacta nefes nefese kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?